Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Ja juz po wizycie. Liczylam tylko na pecherzyk ciazowy, a widac bylo kropka i serduszko, albo jego echo. Widzialam jak pulsuje. Niezabardzo zrozumialam czemu nie moge go posluchac, moze nie maja systemu naglasniajacego:-(
Przyczyn plamienia nie widac, nic nie ma. Od wczoraaj ustaly naszczescie
Odpukac by znowu nie przyszly.
Aniołek 9tydzień [*]. Listopad.
Ciąża biochemiczna. Grudzień.
A co planujesz dalej? W ogóle jak jest w UK ze zwolnieniem? Mogłabyś iść już teraz? -
werka93 wrote:Ale cudownie, mam nadzieję, że trochę Cię to uspokoiło
A co planujesz dalej? W ogóle jak jest w UK ze zwolnieniem? Mogłabyś iść już teraz?10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Tutaj nie daja zwolnien od tak. W sumie nie wiem nawet czy bym chciala isc na zwolnienie teraz. Tutaj mam.tylko mojego M. I siostre. Zanudzilabym sie na smierc bo obydwoje pracuja.
Kolejną wizytę kiedy masz? -
werka93 wrote:Najważniejsze, że plamienie ustały, odpoczywaj teraz dużo
Kolejną wizytę kiedy masz?
Ale planuje isc za tydzien z malzem prywatnie zeby sie czegos konkretnego dowiedziec. Babka mowila ze jakos polowa 5ego tyg, pod 6 tyle wiem. Ale pewnie wszystko sie jeszcze zmieni.10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Wizyte u poloznej mam za 2,5tyg. I pewnie skan w 12,13tyg jak to tutaj.
Ale planuje isc za tydzien z malzem prywatnie zeby sie czegos konkretnego dowiedziec. Babka mowila ze jakos polowa 5ego tyg, pod 6 tyle wiem. Ale pewnie wszystko sie jeszcze zmieni. -
Oleczka94 wrote:Dokladnie. a co u Ciebie, gotowa do rodzenia?
Planowany termin z OM 4 marzec, ale po cichu liczę na koniec lutego, śmieję się nawet do męża, że 28 lutego w tłusty czwartek mogę zjeść tylko paczka i jechać od razu rodzić
Najlepsze, że wygrałam sesje brzuszkową, mam nadzieję, że zdążymy strzelić jakieś fotki i będzie to faktycznie sesja brzuszkowa, a nie noworodkowa
Ogólnie nie mam żadnego normalnego zdjęcia w ciąży oprócz takich robionych na szybko w lustrze lub selfie, więc mega się cieszę -
werka93 wrote:Gotowa, torba spakowana, bryka dla Księcia już stoi
Planowany termin z OM 4 marzec, ale po cichu liczę na koniec lutego, śmieję się nawet do męża, że 28 lutego w tłusty czwartek mogę zjeść tylko paczka i jechać od razu rodzić
Najlepsze, że wygrałam sesje brzuszkową, mam nadzieję, że zdążymy strzelić jakieś fotki i będzie to faktycznie sesja brzuszkowa, a nie noworodkowa
Ogólnie nie mam żadnego normalnego zdjęcia w ciąży oprócz takich robionych na szybko w lustrze lub selfie, więc mega się cieszę10.09.2019 Marcel -
Mamusie, w którym tygodniu ubierałyście łóżeczko? Dzisiaj zaczęłam 36 i strasznie kusi mnie już, żeby wszystko przyszykować ale nie chce, żeby się kurzylo A z drugiej strony koleżance położna mówiła, żeby ubrać łóżeczko wcześniej żeby wszystkie rzeczy trochę wywietrzyly się po praniu od detergentów, chociaż ja osobiście używałam specjalnego proszku dla niemowląt
-
werka93 wrote:Mamusie, w którym tygodniu ubierałyście łóżeczko? Dzisiaj zaczęłam 36 i strasznie kusi mnie już, żeby wszystko przyszykować ale nie chce, żeby się kurzylo A z drugiej strony koleżance położna mówiła, żeby ubrać łóżeczko wcześniej żeby wszystkie rzeczy trochę wywietrzyly się po praniu od detergentów, chociaż ja osobiście używałam specjalnego proszku dla niemowląt
U mnie wszystko poszło tak szybko, że łóżeczko ubierał mąż, jak wrócił ze szpitala po porodzie
Ale jakbym nie urodziła wcześniej, to pewnie jakoś ok. 38 tygodnia bym ubrała
-
Oleczka94 wrote:Dobrze. Dziekuje po plamieniu ani sladu. Oby tak dalej! czekam z niecierpiwoscia na wizyte z moim M. a jak Ty sie czujesz?
Ja dobrze, jutro mam ta wizyte jednodniowa w szpitalu, zobaczę przynajmniej jak to wygląda, jacy są lekarze, położne
Ogólnie więcej staram się wypoczywać z tym moim kręgosłupem, ale już coraz ciężej znaleźć mi pozycję nawet do spania, jak przewracam się z boku na bok to strzelają mi nawet kości łonowe, tragedia
Czuję też, że organizm zaczyna gromadzić więcej wody, bo pije bardzo dużo, a do toalety nie chodzę jakoś częściej
Ale takie już uroki ostatniego miesiącaagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
werka93 wrote:Super wiadomość, to najważniejsze :*
Ja dobrze, jutro mam ta wizyte jednodniowa w szpitalu, zobaczę przynajmniej jak to wygląda, jacy są lekarze, położne
Ogólnie więcej staram się wypoczywać z tym moim kręgosłupem, ale już coraz ciężej znaleźć mi pozycję nawet do spania, jak przewracam się z boku na bok to strzelają mi nawet kości łonowe, tragedia
Czuję też, że organizm zaczyna gromadzić więcej wody, bo pije bardzo dużo, a do toalety nie chodzę jakoś częściej
Ale takie już uroki ostatniego miesiąca10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Rozumiem.ze idziesz jutro do szpitala w ktorym planujesz rodzic?
Ale przynajmniej wiem jak to wszystko wygląda
A u Ciebie jak samopoczucie Oleczka? Wróciłaś do pracy po zwolnieniu?agniecha2101 lubi tę wiadomość