Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Daniela21 wrote:Ile mam lat to sugeruje nawet mój nick - w kwietniu kończę 21
A który cs to tak naprawdę ciężko powiedzieć, bo od poronienia w tamtym roku ja cały czas chciałam, ale odpowiedzialnej było czekać do skonczenia studiów i ślubu. No i tak ogólnie cały czas był przerywany, aż do tego cyklu. Jakoś tak wyszło ze w okresie okołoowulacyjnym było przytulanko konkretne wiec można powiedzieć ze 1 taki cs choć ja już od kilku miesięcy wczesniej się nakręcałam co miesiąc że a nóż się udało..
A jak Twój narzeczony podchodzi do starań teraz tzn chodzi mi o to, że przed ślubem jeszcze...? My to jak już mieliśmy ślub zaplanowany, to woleliśmy poczekać.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Daniela21 wrote:Dziękuję :*
A wy ile macie lat? Wiem, że widziałam już w rozmowie, ale gdzieś mi umknęło
Jest frajda, ale też stres żeby wszystko było tak jak ma być na szczęście to co najważniejsze mamy juz zalatwione, zostały tylko jakieś duperelki, którymi będę się zajmować od początku przyszłego roku
Dla mnie w przygotowaniach to ostatni tydzień przed ślubem był najgorszy, taki stres, że masakra Zresztą u nas w ogóle było trochę trudniej, bo na odległość przez telefon nie wszystko da się załatwić, a jak jechaliśmy na kilka tygodni do PL, to wtedy wszystko na raz👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
konfiturka24 wrote:https://zapodaj.net/35d4aba453d19.jpg.html
Okno umyte, pranie zrobione, posprzątane, więc można zasiąć przy kawie i pączku z nutellą (chodził za mną od rana) i nadrobić zaległości serialowe
Wiem, że to nie forum serialowe, ale oglądacie jakieś seriale godne polecenia?
Ja muszę Wam przyznać, że jestem serialową maniaczką i jak tylko mam wolną chwilę wykorzystuję ją na oglądanie czegoś nowego
Co do seriali, to też lubię, ale ostatnio za dużo nie oglądam... Z pewnością mogę polecić "Grę o tron" Miałam jakieś opory na początku co do tego serialu, myślałam, że to nie to co ja lubię, a jak już zaczęłam oglądać, to prawie wszystkie sezony naraz obejrzałam Czekam teraz na ostatni sezon Ostatnio też na Canal+ był pierwszy odcinek polskiego serialu "Kruk. Szepty słychać po zmroku". Zaciekawił mnie, więc pewnie będę oglądać co niedzielę👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Daniela21 wrote:A mnie kilka dni temu bolał brzuch jak na @, a tak to brak jakichś typowych objawów, piersi mnie przed @ nigdy nie bola, w poprzedniej ciąży przed zrobieniem testu bardzo mnie bolały i to mi dawało do myślenia, a teraz czuję jedynie, że są jakieś takie bardziej mięsiste haha👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
konfiturka24 wrote:Jasne, wszystkie sezony, super serial
Przed chwila badałam sobie szyjkę i nie wiem czy sie nie otwiera ((
Mam za to mega dużo kremowego, gęstego śluzu
A pamiętasz co mi mówiłaś jak ja miałam wyjątkowo dużo kremowego śluzu...?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Czy to nie pączuś z Biedronki? Uwielbiam je
Co do seriali, to też lubię, ale ostatnio za dużo nie oglądam... Z pewnością mogę polecić "Grę o tron" Miałam jakieś opory na początku co do tego serialu, myślałam, że to nie to co ja lubię, a jak już zaczęłam oglądać, to prawie wszystkie sezony naraz obejrzałam Czekam teraz na ostatni sezon Ostatnio też na Canal+ był pierwszy odcinek polskiego serialu "Kruk. Szepty słychać po zmroku". Zaciekawił mnie, więc pewnie będę oglądać co niedzielę
Widziałam właśnie zwiastun Kruka i tez mnie zaintrygowal, chyba po niego sięgnę w najbliższym czasie
Co do szyjki tez mam trochę z tym problem żeby określić czy otwarta czy zamknięta
A ten śluz to mam nadzieje, ze tez przyniesie mi szczęście tak jak Tobie :*agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
konfiturka24 wrote:To ale mialas miły i intensywny dzień :*
Ale Ci sie udało z tymi butami, ja na wyprzedazach nigdy nie mogę nic upolować, bo mam rozmiar 39, czyli taki najbardziej chodliwy, a z reguły zostają albo male rozmiarki albo te większe
Na Twoja senność pewnie ma wpływ i jedno i drugie
A teraz korzystam dopóki nie zaczną się wydatki na maleństwo👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
konfiturka24 wrote:Dokładnie, z Biedronki ostatnio kupiłam i pierwszy raz spotkałam sie z takim nadzieniem, tez bardzo mi smakuje i teraz kupuje tylko te
Widziałam właśnie zwiastun Kruka i tez mnie zaintrygowal, chyba po niego sięgnę w najbliższym czasie
Co do szyjki tez mam trochę z tym problem żeby określić czy otwarta czy zamknięta
A ten śluz to mam nadzieje, ze tez przyniesie mi szczęście tak jak Tobie :*
Oby, życzę Ci tego z całego serca :-*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
konfiturka24 wrote:Jasne, wszystkie sezony, super serial
Przed chwila badałam sobie szyjkę i nie wiem czy sie nie otwiera ((
Mam za to mega dużo kremowego, gęstego śluzu
Mama Aniołka [*] 14tc - 25.04.2017
Niedoczynność tarczycy - Letrox 50mg i 75mg
Planujemy ślub 10.08.2019 ❤ -
konfiturka24 wrote:Rób jak najbardziej, gdybym miała test tez bym jutro testowała
A generalnie na kiedy masz termin @? Czy jesteś juz po terminie?
Generalnie to aplikacja wyliczyła mi na wtorek ten co minął. Ale zakładając ze owulację mogłam mieć później to termin byłby na piątek ten co był. Więc tak i tak jest juz po terminie
agniecha2101 wrote:Przykro mi z powodu poronienia Taka młodziutka jesteś, a już takie przejścia
A jak Twój narzeczony podchodzi do starań teraz tzn chodzi mi o to, że przed ślubem jeszcze...? My to jak już mieliśmy ślub zaplanowany, to woleliśmy poczekać.
Wiesz co właśnie mój narzeczony takie ma podejście. Chciałby poczekać do ślubu już skoro jest zaplanowany i najlepiej jak juz mieszkanie swoje kupimy ja tez staralam się jak mogłam żeby powstrzymać ten instynkt macierzyński, ale strasznie ciężko. Po tej stracie obudziło się we mnie takie pragnienie posiadania maluszka no i tak w tym cyklu się udało, że jest szansaagniecha2101 lubi tę wiadomość
agniecha2101 wrote:Ja mam jeszcze 26 w sierpniu 27 skończę. Stara dupa już ze mnie
Dla mnie w przygotowaniach to ostatni tydzień przed ślubem był najgorszy, taki stres, że masakra Zresztą u nas w ogóle było trochę trudniej, bo na odległość przez telefon nie wszystko da się załatwić, a jak jechaliśmy na kilka tygodni do PL, to wtedy wszystko na raz
Wiadomo, ze pewnie się jeszcze nastresuje za wszystkie czasy juz zdarza mi się mieć dziwne sny związane ze ślubem, ze cos idzie nie tak
Ojej, no podziwiam te osoby, które zza granicy załatwiają te sprawy, bo to tyle latania jest ;oagniecha2101 lubi tę wiadomość
agniecha2101 wrote:Ejj ja też mam 39 Kolejne podobieństwo z niektórych firm nawet 40, tak jak właśnie np z tych dzisiejszych Szwajcarki chyba mają małe stopy :-p bo mi się dość często zdarza trafić swój rozmiar na promo Zresztą tu jest o wiele więcej fajnych promocji niż w Polsce, czasami markowe buty naprawdę za grosze można kupić Tak dla przykładu: raz kupiłam buty Adidasa za 15chf czyli niecałe 60 zł, innym razem skórzane trampki Toma Taylora za 12chf a za dzisiejsze obie pary zapłaciłam 50chf=180zł. Tylko że tu dla nas te 50franków to w sumie tak jak 50zł Nie będę już nawet wspominać za ile czasami udaje się fajne ciuchy kupić Ja to tak naprawdę się tylko na promocjach ubieram Nie ma sensu normalnych cen płacić jak zawsze coś fajnego na promo wynajdę
A teraz korzystam dopóki nie zaczną się wydatki na maleństwo
Wiec raczej tez kupuje na wyprzedazach, czasami w lumpkach i nie mam z tym problemu
Bardzo sie cieszę, ze dowiedziałam sie pierwsza :* a ja tak sobie ostatnio uswiadomilam, ze Wy nawet dziewczyny nie wiecie jak mam na imię (Weronika), bo w zasadzie ten mój nick jest taki anonimowy, nie sadzilam, ze nawiaze tu z kims relacje ponad tematy ciążowe, a jednak, bardzo sie cieszę, ze jesteście i ze mogę tu wylać swoje żale i podzielic sie z Wami również moimi radosciami
@Daniela21 to jesteś juz chwile po terminie @, ja moja mam na dzisiaj, ale owulacja tez mi sie przesunela i ostateczny termin @ OF wyznaczył mi na poniedziałek
Super jakby Ci sie teraz udało, akurat zdążyłabyś urodzic maluszka i wrócić do formy przed ślubem :*agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Daniela21 wrote:Nie taka stara
Wiadomo, ze pewnie się jeszcze nastresuje za wszystkie czasy juz zdarza mi się mieć dziwne sny związane ze ślubem, ze cos idzie nie tak
Ojej, no podziwiam te osoby, które zza granicy załatwiają te sprawy, bo to tyle latania jest ;o
Ale cale szczęście to były tylko sny, a wesele udało sie lepiej niz sie spodziewalismy -
konfiturka24 wrote:Ja tez nie jestem zwolenniczką wydawania kupy kasy na ciuchy, skoro za chwilę one będą i tak połowę tansze, tym bardziej, ze z mężem zaciskamy pasa jak tylko możemy póki nie ma dziecka, bo w przyszłości chcemy iść na swoje
Wiec raczej tez kupuje na wyprzedazach, czasami w lumpkach i nie mam z tym problemu
Bardzo sie cieszę, ze dowiedziałam sie pierwsza :* a ja tak sobie ostatnio uswiadomilam, ze Wy nawet dziewczyny nie wiecie jak mam na imię (Weronika), bo w zasadzie ten mój nick jest taki anonimowy, nie sadzilam, ze nawiaze tu z kims relacje ponad tematy ciążowe, a jednak, bardzo sie cieszę, ze jesteście i ze mogę tu wylać swoje żale i podzielic sie z Wami również moimi radosciami
@Daniela21 to jesteś juz chwile po terminie @, ja moja mam na dzisiaj, ale owulacja tez mi sie przesunela i ostateczny termin @ OF wyznaczył mi na poniedziałek
Super jakby Ci sie teraz udało, akurat zdążyłabyś urodzic maluszka i wrócić do formy przed ślubem :*
Ja też nie myślałam, że jedną z pierwszych rzeczy które robię po wstaniu z łóżka będzie zaglądanie na forum nigdy na żadnych forach do tej pory się nie udzielałam. A naprawdę fajnie jest móc się komuś tak szczerze, bez spiny wygadać Dużo lżej mi dzięki temu
A co do snów, to mój M swoim przedślubnym snem powalił wszystkich na kolana ze śmiechu Śniło mu się, że staliśmy już przed ołtarzem, ksiądz przed nami, a mój M zorientował się, że stoi w samych bokserkach, w dodatku nawet białych krzyknął do brata, żeby zdejmował swój garnitur i mu oddał, ten zaczął się rozbierać, wszyscy goście zaczęli wychodzić z kościoła,a ja podobno powiedziałam, żeby się nie przejmował, najważniejsze, że ja mam suknię
Chyba się biedny mocno stresował przed ślubem👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Faktycznie ja Cię do tej pory nawet o imię nie spytałam Miło mi Weroniko a skąd pomysł na taki nick?
Ja też nie myślałam, że jedną z pierwszych rzeczy które robię po wstaniu z łóżka będzie zaglądanie na forum nigdy na żadnych forach do tej pory się nie udzielałam. A naprawdę fajnie jest móc się komuś tak szczerze, bez spiny wygadać Dużo lżej mi dzięki temu
A co do snów, to mój M swoim przedślubnym snem powalił wszystkich na kolana ze śmiechu Śniło mu się, że staliśmy już przed ołtarzem, ksiądz przed nami, a mój M zorientował się, że stoi w samych bokserkach, w dodatku nawet białych krzyknął do brata, żeby zdejmował swój garnitur i mu oddał, ten zaczął się rozbierać, wszyscy goście zaczęli wychodzić z kościoła,a ja podobno powiedziałam, żeby się nie przejmował, najważniejsze, że ja mam suknię
Chyba się biedny mocno stresował przed ślubem
Chyba faktycznie tak jest, ze faceci są bardziej nerwowi niż my w takich sytuacjach, chociaż nie daja tego po sobie poznać
A propos anegdot ślubnych, kiedyś na jakiejś grupie na facebooku dziewczyny pisały o swoich wypadkach ślubnych j jedna z nich szczególnie utkwiła mi w pamięci
Pannę Młodą prowadził do oltarza jej tata, a na samym końcu miało być oficjalne przekazanie córki przez ojca Panu Młodemu Panna Młoda podała Panu Młodemu rękę, żeby ją pocałował, a on w nerwach ścisnął ją i potrząsnął jakby witał sie z kolega z podwórka
Do dzisiaj jak sobie to wyobraże to chce mi sie śmiać i nie wiem co bym zrobiła na miejscu tej Panny Młodej (czy umialabym sie powstrzymać od śmiechu)agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
konfiturka24 wrote:Ja tez nie jestem zwolenniczką wydawania kupy kasy na ciuchy, skoro za chwilę one będą i tak połowę tansze, tym bardziej, ze z mężem zaciskamy pasa jak tylko możemy póki nie ma dziecka, bo w przyszłości chcemy iść na swoje
Super jakby Ci sie teraz udało, akurat zdążyłabyś urodzic maluszka i wrócić do formy przed ślubem :*
To może lepiej, że robisz test w poniedziałek
Hehe no też tak o tym myślałam, ze akurat udałoby się przed ślubem
Dziewczyny juz się obudzilam i nie mogę spać :o a wrocilismy od znajomych po północy.. Ale nie idę jeszcze testu robić bo mój śpi
A co do snów przedślubnych mega są te wasze historie haha
Mi kilka razy śniło się ze był dzień ślubu, a ja nie miałam jeszcze sukni zalatwionej :o kilka razy tez miałam tez sen ze było juz po wszystkim, a ja nie pamietalam nic, kompletnie nic ze ślubu k wesela i raz miałam sen, ze stoimy z przyszłym mężem przy oltarzu juz, a on ma ręce w kieszeniach i stoi sobie tak na luzie haha i jak mu zwracalam uwagę to mnie nie słuchał a no i raz jeszcze śniło mi się, że juz zaczęła się msza, wchodze do kościoła i patrzę, a tam nie ma kamerzysty ani fotografa
Planujemy ślub 10.08.2019 ❤