Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka93 wrote:Ale super! My na razie zatrzymaliśmy się na 8 i długo, długo nic
Noc z przebijaniem byla straszna. Maly 2h plakal. Podalam przeciwbolowe i byl spokoj. Zasnal.😏 mam nadzieje ze inne nie beda mu tak doskwierac.
Testuj kochana! Ciekawa jestem!😁10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Hehe 4 sa a 3 nie?😀 spokoo. Trzonowce beda chyba najgorsze, nie?
Taka jest kolejność u dzieci Najpierw wychodzą jedynki, potem dwójki, potem czwórki, trójki po czwórkach i na końcu piątki. Podobno najgorzej jest z trójkami. I mój właśnie od rana ma trochę gorączkę. Żadnych innych objawów nie ma, więc może to te nieszczęsne trójki dają mu w kość..
-
Magdoczka wrote:Taka jest kolejność u dzieci Najpierw wychodzą jedynki, potem dwójki, potem czwórki, trójki po czwórkach i na końcu piątki. Podobno najgorzej jest z trójkami. I mój właśnie od rana ma trochę gorączkę. Żadnych innych objawów nie ma, więc może to te nieszczęsne trójki dają mu w kość..10.09.2019 Marcel
-
Sama jestem w szoku, zaczęliśmy tak wcześnie starania, bo ostatnio zajęło nam to 7 miesięcy 🙈
A tu proszę , jest mała wielka motywacja, żeby wyprowadzić się od teściów
Mąż jeszcze nie wie, będzie w szoku, bo myśli, że dostałam okres.
W czwartek miałam jakiś dziwny śluz i włożyłam tampon, bo myślałam, że dostanę okres i napisałam do męża smsa z pracy, że @ przyszła i w weekend zrobimy sobie kolację przy winku 😂 -
werka93 wrote:Dziewczyny, nie wierzę! Kubus bedzie miał rodzeństwo!
Ale się cieszę ❤
https://zapodaj.net/ef4fa4b84563a.jpg.html
Jaka krecha mocna, wow😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2020, 12:03
10.09.2019 Marcel -
werka93 wrote:Sama jestem w szoku, zaczęliśmy tak wcześnie starania, bo ostatnio zajęło nam to 7 miesięcy 🙈
W czwartek miałam jakiś dziwny śluz i włożyłam tampon, bo myślałam, że dostanę okres i napisałam do męża smsa z pracy, że @ przyszła i w weekend zrobimy sobie kolację przy winku 😂
No to mąż będzie miał super niespodziankę Kolacja bez winka
U mnie było na odwrót - z pierwszym dzieckiem od razu poszło, a z drugim 5 miesięcy starań I jak tak czytam forum tutaj i belly, to widzę, że coś z tym jest. Jak z pierwszym pójdzie łatwo, to z drugim ciężej. A jak z pierwszym były problemy i nawet lata starań, to potem drugie - pyk i jest
Strasznie się cieszę, że sobie wszystkie tak po kolei idziemy teraz z drugimi dziećmi Teraz Oleczka następna w kolejności
-
werka93 wrote:Sama jestem w szoku, zaczęliśmy tak wcześnie starania, bo ostatnio zajęło nam to 7 miesięcy 🙈
W czwartek miałam jakiś dziwny śluz i włożyłam tampon, bo myślałam, że dostanę okres i napisałam do męża smsa z pracy, że @ przyszła i w weekend zrobimy sobie kolację przy winku 😂
My w Krakowie z papierami pierdzielimy sie bite 2 lata. Oczywiscie fakt faktem ze pomagaja nam moji rodzice i to nie idzie takim tempem jakim by szlo gdybysmy to my robili ale dobre i co😀10.09.2019 Marcel -
Magdoczka wrote:No to mąż będzie miał super niespodziankę Kolacja bez winka
U mnie było na odwrót - z pierwszym dzieckiem od razu poszło, a z drugim 5 miesięcy starań I jak tak czytam forum tutaj i belly, to widzę, że coś z tym jest. Jak z pierwszym pójdzie łatwo, to z drugim ciężej. A jak z pierwszym były problemy i nawet lata starań, to potem drugie - pyk i jest
Strasznie się cieszę, że sobie wszystkie tak po kolei idziemy teraz z drugimi dziećmi Teraz Oleczka następna w kolejności10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Zdazycie z budowa na porod😁?
My w Krakowie z papierami pierdzielimy sie bite 2 lata. Oczywiscie fakt faktem ze pomagaja nam moji rodzice i to nie idzie takim tempem jakim by szlo gdybysmy to my robili ale dobre i co😀 -
werka93 wrote:Właśnie tym się najbardziej stresujemy, też cały czas załatwiamy papiery, mamy już SSZ i teraz będziemy starać się o kredyt, więc do tego czasu na pewno będę musiała chodzić do pracy
10.09.2019 Marcel -
werka93 wrote:To na co tak długo musicie czekać?10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Ogolnie idzie wolniej bo zalatwia to moja mama w wolnym czasie. A do tego byl problem z podjazdem i droga przed dzialka. Byla taka ze trzeba ja przeksztalcic na inna by nasza dzialkA nadawala sie do zabudowy. A ze ta droga jest innego wlasciciela to juz w ogole telenowela Brazylijska😣😏🙄