Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
werka93 wrote:A u nas dalej tylko 8, cos te 4 nie mają siły przebicia 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2020, 12:30
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:A radzi sobie z gryzieniem ? Mowie tu raczej o bardziej skomplikowanej potrawie a nie np. O bananie.🙄
Oleczka94 lubi tę wiadomość
-
werka93 wrote:A co do ósemek ja nie mam już 3, za każdym razem od razu jak się przebiła szłam do dentysty, z jedna byłam od razu po porodzie, bo okazało się, że rosła do boku i wrastała się w policzek10.09.2019 Marcel
-
werka93 wrote:Hej dziewczyny, my po pierwszej wizycie 😊
Nasz Kropek ma 7 tygodni, serduszko bije prawidłowo, termin na 14 marca 😊
Więc tatuś i dzieci będą marcowe 🥰
Ciesze sie ze wszystko dobrze. Teraz jestem ciekawa czy bedzie kolejna dziewczynka na forum czy standardowo chlopczyk. A Ty Werka, kogo bys chciala?😏10.09.2019 Marcel -
werka93 wrote:Hej dziewczyny, my po pierwszej wizycie 😊
Nasz Kropek ma 7 tygodni, serduszko bije prawidłowo, termin na 14 marca 😊
Więc tatuś i dzieci będą marcowe 🥰
Ale fajnie U mnie obydwaj synowie też będą grudniowi No chyba że znów urodzę 3 tygodnie wcześniej, to będzie listopad
-
werka93 wrote:Szczerze, zawsze chciałam trójkę, dwóch chłopców pierwszych i na końcu dziewczynkę, ale mąż mówi, że trzecie dziecko stoi u nas pod znakiem zapytania 😋😋
Chociaż ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa 😁
Mam przeczucie, że będzie chłopiec 😊
Jeszcze nie wszystko stracone, tak jak mowisz🙄10.09.2019 Marcel -
agniecha2101 wrote:Hej. Maja od środy jest już z nami 😊 Urodziła się o 9⁰⁸ z wagą 3400g i 53cm 🙂 Jest cudowna 😍
Cudowna wiadomość Gratuluję i życzę dużo zdrówka Tobie i Majeczce
A jak się czujesz po cc? Podobno drugie jest gorsze niż pierwsze. Jesteście już w domku?
-
A u nas wszystko ok! Leoś jest przecudownym chłopcem, straciłam dla niego głowę totalnie! No i generalnie jestem zakochana w macierzyństwie i już myślimy nad drugim bobo😁 ale wiadomo trzeba poczekać bo miałam cesarke...
Taki duży już jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2020, 22:03
Magdoczka lubi tę wiadomość
17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml
20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️
25.09.2019 - II
25.05.2020 - Leon 💙
11.08.2021 - II
13.04.2022 - Iga ❤️ -
Jeej to juz ponad 2 miesiace... 😀 ale jestem duzy, super. A jak mamuska sie czuje?😏
alicjaaa_d lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Alicja, ale Leoś jest duży Wygląda jakby miał pół roku. Słodziak z niego Cudownie, że odnalazłaś się w roli mamy i już myślisz o następnym bobasku Mnie też tak syn pochłonął, że zdecydowałam się na drugie, mimo że wcześniej nie przepadałam za dziećmi
alicjaaa_d lubi tę wiadomość