Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dzisiaj lekko kłuje w podbrzuszu i mam o wiele więcej śluzu, kupiłam test first response, podobno najczulszy, można robić 6 dni przed @ a ten dzisiejszy można dzień przed @ a ja mam 5, jutro 4 wiec może ten czulszy coś wykaże trzymajcie kciuki
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:Aha no okej, dziekuje bardzo za odpowiedz w takim razie. no tez jestem happy ze akurat teraz mialam owulacje, akurat bede w Polsce idealnie
A jesli chodzi o FSH i estradiol to jest sens robic? bo znalazlam taki pakiecik badan hormonalnych w jednym lab i akurat caly pakiet jest za 100zl (estradiol, fsh,ths,progesteron,prolaktyna,lh), tylko nie wiem czy inne hormony mi cos w na tym etapie mojego cyklu powiedza... bo gdzies czytalam ze niektore bada ie w innych dniach cyklu.
A jaka powinna byc beta ? to znacz jaki jest minimalny próg ktory wskazuje na ciaze? i mniej wiecej po jakim czasie od owu sie on podnosi?
Generalnie ginekolog ostatnio powiedział mi ze zawsze najlepiej badac miedzy 3-5 dniem cyklu, z wyjatkiem progesteronubo którym juz wcześniej pisałyśmy
Trzymam kciuki za badanie i w ogóle za ten cykl :* -
Summis95 wrote:Mnie dzisiaj lekko kłuje w podbrzuszu i mam o wiele więcej śluzu, kupiłam test first response, podobno najczulszy, można robić 6 dni przed @ a ten dzisiejszy można dzień przed @ a ja mam 5, jutro 4 wiec może ten czulszy coś wykaże trzymajcie kciuki
Summis95 lubi tę wiadomość
-
werka93 wrote:U mnie w labo nie ma takich fajnych pakietów
Generalnie ginekolog ostatnio powiedział mi ze zawsze najlepiej badac miedzy 3-5 dniem cyklu, z wyjatkiem progesteronubo którym juz wcześniej pisałyśmy
Trzymam kciuki za badanie i w ogóle za ten cykl :*
a co do badan to zrobie te wszystkie z pakietu... bo tak naprawde jak parzylam ile kosztuja pojedyncze badania to wychodzi prawie na to samo... tyle ze badan ze trzy a nie szesc za ta cene.
powinnam zrobic ft3 i ft4 jeszcze jesli cos bedzie nie tak z tsh czy lepiej od razu (tego nie ma w pakiecie)?
a z tym progesteronem to co np. jak bedzie wynik 30, 40? jest to w ogole mozliwe, czy juz zawyzon...?
dziekujee, mam nadzieje ze cosbedzie w tym cylu, a jak nie o to juz mam uowiona wizyte u ginekologa na usg i konsultacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 22:56
10.09.2019 Marcel -
Summis95 wrote:Dzięki wiem, że nie powinnam się nastawiać ale tak być chciała być w ciąży ☺️ Tak jak każda z Nas która się stara napewno
Mam nadzieje, że moje marzenie się ziści w tym miesiącuSummis95 lubi tę wiadomość
10.09.2019 Marcel -
Summis95 wrote:Mnie dzisiaj lekko kłuje w podbrzuszu i mam o wiele więcej śluzu, kupiłam test first response, podobno najczulszy, można robić 6 dni przed @ a ten dzisiejszy można dzień przed @ a ja mam 5, jutro 4 wiec może ten czulszy coś wykaże trzymajcie kciuki
-
O matko, ściągnęłam stanik i piersi jak kamienie.. w zeszłym miesiącu tez mnie bolały ale nie na tyle czasu przed okresem tylko pare dni.. mam nadzieje, że nie mam problemów z hormonami.. zmierzyłam temp w pochwie i 38, wiadomo to nic nie znaczy ale rano było 37,5 wiec oby się utrzymywała
Agapat, jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 22:41
-
Summis, w miarę ok, pobolewa mnie brzuch jak na okres, czasami lekko głowa nooi wieczne zmęczenie i coraz bardziej zaczynam odczuwać sutki :o i czuje się już lekko zmęczona psychicznie, bo ciagle pojawiają się nowe pytania i odczucie niepewności i ogólny szok :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 23:46
-
Z Katowic
Dziewczyny widzę cień cienia We wtorek powinna przyjść @ wiec wtedy zrobię drugi test ale jestem bardzo dobrej myśli, że się udało temp 37,5 ból piersi i podbrzusza ciąg dalszy..
Mąż się śmieje, że będzie podwójne świętowanie, bo Polska tez we wtorek gra na mistrzostwach hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 07:50
Magdoczka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Summis95 wrote:Z Katowic
Dziewczyny widzę cień cienia We wtorek powinna przyjść @ wiec wtedy zrobię drugi test ale jestem bardzo dobrej myśli, że się udało temp 37,5 ból piersi i podbrzusza ciąg dalszy..
Mąż się śmieje, że będzie podwójne świętowanie, bo Polska tez we wtorek gra na mistrzostwach hahaSummis95 lubi tę wiadomość
-
Summis95 wrote:Z Katowic
Mąż się śmieje, że będzie podwójne świętowanie, bo Polska tez we wtorek gra na mistrzostwach haha10.09.2019 Marcel -
Hej dziewczyny
Czy mogę się tu do Was dołączyć?
Okres powinnam dostac za 9 dni i juz zaczynam fiksować... owacje miałam monitorowana przez ginekologa ale mam jakies dziwne przeczucia że nic z tego nie wyjdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 12:04
agniecha2101 lubi tę wiadomość