Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi jeszcze jedno. Dzis jak probowalam sie kochac z narzeczonym to wydawalo mi sie ze jest bardzo ciasno. Pozniej mnie szczypalo w środku. Pytalam sie jwgo i on tez mowi ze czul ze ciasniej jest. Czemu tak sie dzieje?
-
Jagodazdw92 wrote:Powiedzcie mi jeszcze jedno. Dzis jak probowalam sie kochac z narzeczonym to wydawalo mi sie ze jest bardzo ciasno. Pozniej mnie szczypalo w środku. Pytalam sie jwgo i on tez mowi ze czul ze ciasniej jest. Czemu tak sie dzieje?
A ja właśnie zmieniłam biustonosz, bo tak mi cycki urosły, że sutki wychodziły mi z biustonosza i było je widać. Ale to przez owulke pewnie, przyjdzie @ i wrócą do stanu poprzedniego...
-
A ja zero zmian jeśli chodzi o piersi
Są widoczne żyłki ale tak mam przed kazdym okresem
Zauważyłam że moj śluz jest taki pomieszany kremowy z rozciągliwym plodnym czytałam że to moze byc niewydolność cialka żółtego... czy któraś z was miala taki śluz?
Objawy ktore mialam czyli bol brzucha jak na okres i kłucie jajnika z ktorego byla owulacja zauważyłam ze wszystko mi przeszło.
Jak w tym cyklu nic nie wyjdzie umowie sie do gina i poproszę o wypisanie badań ktore bede miala zrobic bo ta niewydolność cialka i ten śluz... jakos to wszystko mnie zdolowalo -
Anitkaa91 wrote:Hej, niewiem czy czytałaś moja wypowiedz stronę wcześniej, tez biorę duphaston mam miesiączki między 25-27 dni duphaston mam 3cykl i w tym cyklu już mam 24 dzień sluz biały a zawsze plamie już tydzień przed okresem przy współżyciu nawet przy duphastonie w tej chwili tego nie ma jajniki mnie bolą i czuje nie raz taki ból rozpierający, również mam gazy a do tego bolą mnie piersi i temp 37,1 niestety nie mam porównania bo noe mierzyłam cały cykl tempki. Tez się boje testować co myślicie dziewczyny1 cs
-
Madziula nie poddawaj się kochana :* póki nie ma @ jest szansa! Testujesz ze mną w piątek? Jeżeli mnie wcześniej @ nie odwiedzi.. ja mam śluz kremowy ale teraz jest go mało, prawie wogole..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 22:12
-
Summis95 wrote:W takim razie trzymam mocno kciuki i czekam na zdjęcie dwóch kreseczek :*1 cs
-
CatChili wrote:Tak bardzo o tym marzę i jednocześnie tak bardzo boję się rozczarowania... Mam trzy różne testy: strumieniowy i płytkowy z Super Pharm i Pink Test. Robić wszystkie 3 z jednego sika czy jak? W razie, gdyby któryś nie wykrył.
kubekkawy lubi tę wiadomość