Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Zabija mnie ciekawość
Odpowiedz

Zabija mnie ciekawość

Oceń ten wątek:
  • Summis95 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już spisałam cykl na straty, zachowuje się typowo jak przed @, wszystko mnie wkurrr.. denerwuje.

h44es65gu59tv6ab.png
    klz9e6ydfxe3ewk9.png
  • agapat Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summis95 wrote:
    Ja już spisałam cykl na straty, zachowuje się typowo jak przed @, wszystko mnie wkurrr.. denerwuje.
    ja tez miałam wkurwa i myślałam ze zaraz będzie @ a jednak nie ... :) kiedy powinnaś dostać @?

• Summis95 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agapat wrote:
    ja tez miałam wkurwa i myślałam ze zaraz będzie @ a jednak nie ... :) kiedy powinnaś dostać @?
    Według jednej aplikacji jutro a według drugiej we wtorek :) mój mówi, żebym jutro zrobiła test
    Narazie żadnych pryszczy jak przed @ nie mam, no zobaczymy.. ale i tak tracę jakoś nadzieje, mąż mówi, że jak nie teraz to za miesiąc ale jednak my-kobiety do tego inaczej podchodzimy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 19:35

h44es65gu59tv6ab.png
    klz9e6ydfxe3ewk9.png
  • CatChili Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, coraz bardziej boję się testowania. Mam wrażenie, że moje objawy, podobne do ciążowych, to efekt Duphastonu... Mimo, że biorę go już chyba z 6 cykl i nigdy takich nie czułam.

1 cs
  • agapat Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summis95 wrote:
    Według jednej aplikacji jutro a według drugiej we wtorek :) mój mówi, żebym jutro zrobiła test
    Narazie żadnych pryszczy jak przed @ nie mam, no zobaczymy.. ale i tak tracę jakoś nadzieje, mąż mówi, że jak nie teraz to za miesiąc ale jednak my-kobiety do tego inaczej podchodzimy..
    i co robisz jutro czy czekasz?? :>

• Summis95 Przyjaciółka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agapat wrote:
    i co robisz jutro czy czekasz?? :>
    Zrobię, jak będzie negatyw to będę już czekać na @ ;)

h44es65gu59tv6ab.png
    klz9e6ydfxe3ewk9.png
  • agapat Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CatChili wrote:
    Dziewczyny, coraz bardziej boję się testowania. Mam wrażenie, że moje objawy, podobne do ciążowych, to efekt Duphastonu... Mimo, że biorę go już chyba z 6 cykl i nigdy takich nie czułam.
    4 dni do testowania???? ❤️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 21:05

• agapat Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summis95 wrote:
    Zrobię, jak będzie negatyw to będę już czekać na @ ;)
    to czekamy ❤️

Summis95 lubi tę wiadomość

• Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehee mnie bola jajniki strasznie nie wiem czemu i caly czas mi cos w brzuchu lata plus gazy :-( ;-) nie wiem co to bedzie ale nie chce sie napalac :-)

10.09.2019 Marcel
  • agapat Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Hehee mnie bola jajniki strasznie nie wiem czemu i caly czas mi cos w brzuchu lata plus gazy :-( ;-) nie wiem co to bedzie ale nie chce sie napalac :-)
    kiedy testujesz ?;)

• Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem wlasnie, wydaje mi sie ze OF wyznaczyl mi zle owulacje... powinno byc podwyzszenie temp o ok.0,2st, a wtedy kiedy OF zaznaczyl bylo podwyzszenie tylko o 0,05st... dziwne.
    Ale takto planuje na koniec nast. Tygodnia...

10.09.2019 Marcel
  • Madziula3943248 Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tydzien przed @ i przeciez to jest jasna że nic nie wyjdzie a ja glupia duzo nie myslac zrobilam test... tylko po Co? Przeciez to było do przewidzenia że wynik bedzie bez szału...ale moze to idobrze bo juz sie psychicznie nastawiam na @ nie bedzie później płaczu i pretensji do mojego chłopa...

7edde77cb90f198e9f23c72de527db54.png
  • Madziula3943248 Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem tydzien przed @ i przeciez to jest jasna że nic nie wyjdzie a ja glupia duzo nie myslac zrobilam test... tylko po Co? Przeciez to było do przewidzenia że wynik bedzie bez szału...ale moze to i dobrze bo juz sie psychicznie nastawiam na @ nie bedzie później płaczu i pretensji do mojego chłopa i calego świata...

7edde77cb90f198e9f23c72de527db54.png
  • agapat Koleżanka

Wysłany: 16 czerwca 2018, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula3943248 wrote:
    Ja jestem tydzien przed @ i przeciez to jest jasna że nic nie wyjdzie a ja glupia duzo nie myslac zrobilam test... tylko po Co? Przeciez to było do przewidzenia że wynik bedzie bez szału...ale moze to i dobrze bo juz sie psychicznie nastawiam na @ nie bedzie później płaczu i pretensji do mojego chłopa i calego świata...
    no trochę szybko, może spróbuj za kilka dni zrobić najczulszym testem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CatChili wrote:

Hej, niewiem czy czytałaś moja wypowiedz stronę wcześniej, tez biorę duphaston mam miesiączki między 25-27 dni duphaston mam 3cykl i w tym cyklu już mam 24 dzień sluz biały a zawsze plamie już tydzień przed okresem przy współżyciu nawet przy duphastonie w tej chwili tego nie ma jajniki mnie bolą i czuje nie raz taki ból rozpierający, również mam gazy a do tego bolą mnie piersi i temp 37,1 niestety nie mam porównania bo noe mierzyłam cały cykl tempki. Tez się boje testować co myślicie dziewczyny

• Summis95 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2018, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś cień widzę pod światło ale sama już nie wiem.. narazie nie robię już żadnych testów, czekam na @

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2018, 09:48

h44es65gu59tv6ab.png
    klz9e6ydfxe3ewk9.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summis poczekaj pare dni i tyle bedziesz miala dokladniejszy wykres :-) mi OF wlasnie zmienil dzien owulacji... co za glupia aplikacja... myslalam ze owu wystepuje na dzien przed skokiem temperatury a ten mi zaznaczyl w dniu skoku... :-/ juz nie wiem sama, bylam pewna (objawy) ze owu byla dzien wczesniej...

10.09.2019 Marcel
  • Summis95 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anitkaa91 wrote:
    Hej, niewiem czy czytałaś moja wypowiedz stronę wcześniej, tez biorę duphaston mam miesiączki między 25-27 dni duphaston mam 3cykl i w tym cyklu już mam 24 dzień sluz biały a zawsze plamie już tydzień przed okresem przy współżyciu nawet przy duphastonie w tej chwili tego nie ma jajniki mnie bolą i czuje nie raz taki ból rozpierający, również mam gazy a do tego bolą mnie piersi i temp 37,1 niestety nie mam porównania bo noe mierzyłam cały cykl tempki. Tez się boje testować co myślicie dziewczyny
    Póki nie ma @ szansa zawsze jest :)

h44es65gu59tv6ab.png
    klz9e6ydfxe3ewk9.png
  • Summis95 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleczka94 wrote:
    Summis poczekaj pare dni i tyle bedziesz miala dokladniejszy wykres :-) mi OF wlasnie zmienil dzien owulacji... co za glupia aplikacja... myslalam ze owu wystepuje na dzien przed skokiem temperatury a ten mi zaznaczyl w dniu skoku... :-/ juz nie wiem sama, bylam pewna (objawy) ze owu byla dzien wczesniej...
    Niby w zeszłym miesiącu cykl miałam 41 dniowy teraz mam 39dc, może faktycznie jeszcze jest szansa :)
    Kochana, tez nie można się do końca sugerować tym co Ci wyskakuje l, bo ty znasz swoje ciało najlepiej

h44es65gu59tv6ab.png
    klz9e6ydfxe3ewk9.png
  • Oleczka94 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summis95 wrote:
    Niby w zeszłym miesiącu cykl miałam 41 dniowy teraz mam 39dc, może faktycznie jeszcze jest szansa :)
    Kochana, tez nie można się do końca sugerować tym co Ci wyskakuje l, bo ty znasz swoje ciało najlepiej
    Pierwsza owy wyznaczona to w ogole bylam pewna ze byla zla , do tej zmienionej mam watpliwosci ale juz sama nie wiem.. wydaje mi sie ze to bylo dzien wczesniej... zwlaszcza ze testy owu byly negatywne juz

10.09.2019 Marcel
‹‹ ‹ 69 70 71 72 73 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ