Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
agapat wrote:ja tez miałam wkurwa i myślałam ze zaraz będzie @ a jednak nie ... kiedy powinnaś dostać @?
Narazie żadnych pryszczy jak przed @ nie mam, no zobaczymy.. ale i tak tracę jakoś nadzieje, mąż mówi, że jak nie teraz to za miesiąc ale jednak my-kobiety do tego inaczej podchodzimy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 19:35
-
Summis95 wrote:Według jednej aplikacji jutro a według drugiej we wtorek mój mówi, żebym jutro zrobiła test
Narazie żadnych pryszczy jak przed @ nie mam, no zobaczymy.. ale i tak tracę jakoś nadzieje, mąż mówi, że jak nie teraz to za miesiąc ale jednak my-kobiety do tego inaczej podchodzimy.. -
CatChili wrote:Dziewczyny, coraz bardziej boję się testowania. Mam wrażenie, że moje objawy, podobne do ciążowych, to efekt Duphastonu... Mimo, że biorę go już chyba z 6 cykl i nigdy takich nie czułam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 21:05
-
Ja jestem tydzien przed @ i przeciez to jest jasna że nic nie wyjdzie a ja glupia duzo nie myslac zrobilam test... tylko po Co? Przeciez to było do przewidzenia że wynik bedzie bez szału...ale moze to idobrze bo juz sie psychicznie nastawiam na @ nie bedzie później płaczu i pretensji do mojego chłopa...
-
Ja jestem tydzien przed @ i przeciez to jest jasna że nic nie wyjdzie a ja glupia duzo nie myslac zrobilam test... tylko po Co? Przeciez to było do przewidzenia że wynik bedzie bez szału...ale moze to i dobrze bo juz sie psychicznie nastawiam na @ nie bedzie później płaczu i pretensji do mojego chłopa i calego świata...
-
Madziula3943248 wrote:Ja jestem tydzien przed @ i przeciez to jest jasna że nic nie wyjdzie a ja glupia duzo nie myslac zrobilam test... tylko po Co? Przeciez to było do przewidzenia że wynik bedzie bez szału...ale moze to i dobrze bo juz sie psychicznie nastawiam na @ nie bedzie później płaczu i pretensji do mojego chłopa i calego świata...
-
nick nieaktualnyCatChili wrote:Dziewczyny, coraz bardziej boję się testowania. Mam wrażenie, że moje objawy, podobne do ciążowych, to efekt Duphastonu... Mimo, że biorę go już chyba z 6 cykl i nigdy takich nie czułam.
Hej, niewiem czy czytałaś moja wypowiedz stronę wcześniej, tez biorę duphaston mam miesiączki między 25-27 dni duphaston mam 3cykl i w tym cyklu już mam 24 dzień sluz biały a zawsze plamie już tydzień przed okresem przy współżyciu nawet przy duphastonie w tej chwili tego nie ma jajniki mnie bolą i czuje nie raz taki ból rozpierający, również mam gazy a do tego bolą mnie piersi i temp 37,1 niestety nie mam porównania bo noe mierzyłam cały cykl tempki. Tez się boje testować co myślicie dziewczyny -
Summis poczekaj pare dni i tyle bedziesz miala dokladniejszy wykres mi OF wlasnie zmienil dzien owulacji... co za glupia aplikacja... myslalam ze owu wystepuje na dzien przed skokiem temperatury a ten mi zaznaczyl w dniu skoku... juz nie wiem sama, bylam pewna (objawy) ze owu byla dzien wczesniej...10.09.2019 Marcel
-
Anitkaa91 wrote:Hej, niewiem czy czytałaś moja wypowiedz stronę wcześniej, tez biorę duphaston mam miesiączki między 25-27 dni duphaston mam 3cykl i w tym cyklu już mam 24 dzień sluz biały a zawsze plamie już tydzień przed okresem przy współżyciu nawet przy duphastonie w tej chwili tego nie ma jajniki mnie bolą i czuje nie raz taki ból rozpierający, również mam gazy a do tego bolą mnie piersi i temp 37,1 niestety nie mam porównania bo noe mierzyłam cały cykl tempki. Tez się boje testować co myślicie dziewczyny
-
Oleczka94 wrote:Summis poczekaj pare dni i tyle bedziesz miala dokladniejszy wykres mi OF wlasnie zmienil dzien owulacji... co za glupia aplikacja... myslalam ze owu wystepuje na dzien przed skokiem temperatury a ten mi zaznaczyl w dniu skoku... juz nie wiem sama, bylam pewna (objawy) ze owu byla dzien wczesniej...
Kochana, tez nie można się do końca sugerować tym co Ci wyskakuje l, bo ty znasz swoje ciało najlepiej
-
Summis95 wrote:Niby w zeszłym miesiącu cykl miałam 41 dniowy teraz mam 39dc, może faktycznie jeszcze jest szansa
Kochana, tez nie można się do końca sugerować tym co Ci wyskakuje l, bo ty znasz swoje ciało najlepiej10.09.2019 Marcel