Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oleczka94 wrote:Pierwsza owy wyznaczona to w ogole bylam pewna ze byla zla , do tej zmienionej mam watpliwosci ale juz sama nie wiem.. wydaje mi sie ze to bylo dzien wczesniej... zwlaszcza ze testy owu byly negatywne juz
-
nick nieaktualnySummis95 wrote:A zawsze masz plamienia przed @? Kiedy powinnaś dostać?
Zawsze tydzień przed okresem zaczynaja się plamienia teraz zaczęły się później dostanę miesiączkę pewnie w środę wyjdzie 27 dzień. A mam co 25-27 miałam nadzieje ze wczoraj miałam biały sluz a tu nic lipa -
Summis95 nie sugeruj się tak bardzo temperatura i nie stresuj bo sama dobrze wiesz że na poczatku ciąży tez potrafi spaść o parę kresek i dziewczyny sa w ciazy...
Spójrz na wykresy ktore wrzucają i zobaczysz że niektóre tez maja spadek przed terminem @ a test wychodzi dodatni a temperatura 37,3 czy 37,5 to jest wysoka temperatura...
Ja juz ten swoj cykl spisalam na straty...
Niby do @ jeszcze 6 dni ale juz wiem ze nic z tego nie będzie -
Witam.
Wiem że juz był taki temat na forum ale do końca nie wyczerpał wiadomości które akurat mnie interesują.
Mianowicie chodzi mi o to, że od 2 miesiecy staramy się z narzeczonym o dzidzie.
Moje cykle są 28 dniowe. Dzis jest 22dc. Od 2 dni bolą mnie piersi na których mam pojedyńcze żyłki. Szyjka macicy jest wysoko i zamknięta. Czy to normalne przed okresem? Czy to raczej te radosne sygnały?
Kiedy przed @ szyjka się obniża?
Miesiąc temu miałam nisko, otwartą i twardą tylko nie pamiętam w którym dniu cyklu to było.
Proszę pomóżcieMagdoczka lubi tę wiadomość
-
Jagodazdw92 wrote:Witam.
Wiem że juz był taki temat na forum ale do końca nie wyczerpał wiadomości które akurat mnie interesują.
Mianowicie chodzi mi o to, że od 2 miesiecy staramy się z narzeczonym o dzidzie.
Moje cykle są 28 dniowe. Dzis jest 22dc. Od 2 dni bolą mnie piersi na których mam pojedyńcze żyłki. Szyjka macicy jest wysoko i zamknięta. Czy to normalne przed okresem? Czy to raczej te radosne sygnały?
Kiedy przed @ szyjka się obniża?
Miesiąc temu miałam nisko, otwartą i twardą tylko nie pamiętam w którym dniu cyklu to było.
Proszę pomóżcie
Różnie może być. A miałaś jakieś objawy kilka dni po stosunku? Np.pobolewanie brzucha?
Najlepiej zrobić test ciążowy za parę dni albo z krwi beta-HCG
-
Jagodazdw92 wrote:Wczoraj rano robiłam test ale chyba za szybko gdyż tydzieńn przed okresem.... Oczywiście wynik negatywny:/
Zdecydowanie za szybko.
U mnie było tak:
- 2 dni przed spodziewanym okresem = negatyw
- 1 dzień przed spodziewanym okresem = ledwie widoczna, blada, wręcz szara druga kreska
- w dniu okresu = wyrazniejsza, ale nadal blada druga kreska. Wtedy też poszłam na betę-HCG z krwi i wszytsko było jasneSummis95 lubi tę wiadomość
-
Magdoczka wrote:Zdecydowanie za szybko.
U mnie było tak:
- 2 dni przed spodziewanym okresem = negatyw
- 1 dzień przed spodziewanym okresem = ledwie widoczna, blada, wręcz szara druga kreska
- w dniu okresu = wyrazniejsza, ale nadal blada druga kreska. Wtedy też poszłam na betę-HCG z krwi i wszytsko było jasne
No nic, poczekam myśle do piątku i zatestuje jeżeli @ nie przyjdzie..
-
Ja szyjkę myślałam kiedyś, ze umiem badać ale przed porodem jak byłam w szpitalu to lekarka chciała mi zbadać szyjkę, okazało się wtedy, że mam tyłozgięcie szyjki macicy i cholernie mnie bolało to badanie wiec stwierdziłam, że się nie badam więcej, bo poprostu nie potrafię..