Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziula3943248 wrote:Dzisiaj jest 10 dzien po owulacji
Nie bede sie stresować jade zrobic bete bede wiedziala co i jak trzymajcie kciuki zeby wynik wyszedl ciążowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 09:24
1 cs -
Summis95 wiesz co tak bardzo mnie wkurza...
Kobiety ktore naprawde chca dziecka nie moga zajść w ciążę a takie wywłoki ktore zostawiają swoje dzieci w szpitalach mnożą sie jak króliki...
Nie juz na nic nie licze dzisiaj jest 10 dzien po owulacji wiec juz by cos we krwi wyszlo tak mi się wydaje -
Madziula3943248 wrote:10 dni po owulacji i test negatyeny to raczej juz nie ma szans na ciążę prawda?
Męczą mnie juz te starania...
Kochamy sie wtedy kiedy trzeba
Czekamy na ten jeden jedyny dzien
Gin prowadzil monitoring i dupa...
-
Madziula3943248 wrote:10 dni po owulacji i test negatyeny to raczej juz nie ma szans na ciążę prawda?
Moim zdaniem 10 dni po owulacji to moze być za wcześnie. W tym czasie może dopiero dochodzić do zagnieżdżania zarodka. Ja bym powtórzyła w 12-13 dniu. Wtedy powinien być wiarygodny wynik.
-
Dziewczęta jestem juz w 24 dc,cykle jak pisałam wcześniej 28 dniowe. Szyjka macicy wysoko zamknieta i rozpulchniona. Zawsze przed @ miałam nisko i twardą. Test o czułości 25 dzis rano negatywny. Czy to jednak może być ciąża? Co robić? Poradzicie?
-
Jagodazdw92 wrote:Dziewczęta jestem juz w 24 dc,cykle jak pisałam wcześniej 28 dniowe. Szyjka macicy wysoko zamknieta i rozpulchniona. Zawsze przed @ miałam nisko i twardą. Test o czułości 25 dzis rano negatywny. Czy to jednak może być ciąża? Co robić? Poradzicie?
-
CatChili wrote:Dziewczyny, oświećcie mnie, proszę. Jestem jakaś niekumata, ale które testy są czulsze? 10 czy 25?
-
Jagodazdw92 wrote:Oczywiście 101 cs
-
To tak jak u mnie Zrobiłam test 10 i negatywny. No i nie czuje się jakby miało się coś zmienić.MamaChlopcow