Zabija mnie ciekawość
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem pierwszy raz na tym wątku, ale jego tytuł idealnie wpisuje się w moje czerwcowe testowanie Ciekawość zabija nie tylko mnie, ale i mój portfel Codzienne testy, rano czasem i wieczorem, a dziś - dzień przed @ - tylko I kreska. Czerwiec dla mnie niestety stracony, ale w lipcu z tym testowaniem już tak szaleć nie będę. Spokojnie czekam na termin @.
Werka rozumiem Cię doskonale. Czekanie najgorsze Trzymam kciuki za II krechygolonat lubi tę wiadomość
13.11.2018 Aniołek-13/14 tydzień 💔
25.09.2019 Córeczka ❤--42 tydzień
Starania o rodzeństwo - czas start! 08.2020 🙂 -
Madziula3943248 wrote:Czy hormony ( prolaktyne i progesteron) najlepiej zrobic w po miesiączce czy przed miesiaczka czy nie ma to jakiegoś większego znaczenia?
A progesteron najlepiej 7 dpo -
Oleczka94 wrote:No wlasnoe wczoraj pisalam do Ciebie:-) kiedy myslisz ze @ przyjdzie?
Generalnie dzisiaj powinnam juz dostać, ale jeśli była owulacja w 23 dc to jeszcze 5 dni, a jeśli owulacji nie było w ogóle to i tak sie może przeciągnąć bo podobno cykle bezowulacyjne są czasami ciut dłuższe, wiec pozostaje czekac
A Ty nie prowadzisz nowego wykresu? -
werka93 wrote:U mnie w tym cyklu jedna wielka niewiadoma
Generalnie dzisiaj powinnam juz dostać, ale jeśli była owulacja w 23 dc to jeszcze 5 dni, a jeśli owulacji nie było w ogóle to i tak sie może przeciągnąć bo podobno cykle bezowulacyjne są czasami ciut dłuższe, wiec pozostaje czekac
A Ty nie prowadzisz nowego wykresu?
Ja prowadze cykl ale narazie mam @, wiec temp nie mierze. Bez sensu. Ale po raz pierwszy od zaprzestania zazywania tabl. Anty. Mam taki silny @... normalnie mnie rozpruwa od srodka... nie moglam w pracy wytrzymac... oby przeszlo.10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:A z tego co pamietam to gin ci stwierdzil bezowulacyjny. Myslisz ze jednak moglas miec owu?
Ja prowadze cykl ale narazie mam @, wiec temp nie mierze. Bez sensu. Ale po raz pierwszy od zaprzestania zazywania tabl. Anty. Mam taki silny @... normalnie mnie rozpruwa od srodka... nie moglam w pracy wytrzymac... oby przeszlo.
W 13 dc gin faktycznie stwierdził cykl bezowulacyjny, ale skok temperatury nastąpił 23dc. Jeśli pęcherzyki rosną średnio 1-3mm na dobę to w 13dc mógł jeszcze nie widzieć pęcherzyków
Trzymam kciuki za Twój nowy cykl Oleczka! -
werka93 wrote:Szczerze mówiąc sama juz nie wiem co myśleć...
W 13 dc gin faktycznie stwierdził cykl bezowulacyjny, ale skok temperatury nastąpił 23dc. Jeśli pęcherzyki rosną średnio 1-3mm na dobę to w 13dc mógł jeszcze nie widzieć pęcherzyków
Trzymam kciuki za Twój nowy cykl Oleczka!
Mi OF wyznaczyl owulacje na koniec lipca... to strasznie dlugo, nie wiem czy sie tym sugerowac... chociaz dwa ost. Cykle byly dluugie i teraz nie wiem. Mysle moze nad monitoringiem ale troche mam ograniczone mozliwosci10.09.2019 Marcel -
Na razie nie myślę o testowaniu, bo strasznie ten cykl dziwny i nie wiadomo czego sie spodziewac
Nie sugeruj sie OF, może te dwa cykle były tylko skutkiem odstawienia tabletek i wszystko Ci sie ureguluje, wiec może akurat owu nastąpi wczesniej :*
Dobrze Cię rozumiem, bo mnie to czekanie tez juz dobija... -
werka93 wrote:Na razie nie myślę o testowaniu, bo strasznie ten cykl dziwny i nie wiadomo czego sie spodziewac
Nie sugeruj sie OF, może te dwa cykle były tylko skutkiem odstawienia tabletek i wszystko Ci sie ureguluje, wiec może akurat owu nastąpi wczesniej :*
Dobrze Cię rozumiem, bo mnie to czekanie tez juz dobija...10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Obys muala racje. Moz3sz mi polecic jakues owu testy z uk? Bo mam tylko 16 z Pl a boje sie ze w tym cyklu mi to nie starczy
-
Werka czytalam troche ostatnio, jak w sumie od poczatku staran caly czas cos czytam i dotarlam na forum gdzie co druga praktycznie kobieta zachodzila w ciaze po ziolach ojca sroki nr.3. Poprawiaja owulke, reguluja cykle no i dbaja o to by te cykle byly owulacyjne. Ja zamierzam kupic je na nastepny cykl bo ponoc bierze sie je od 1 dnia @.
Moze tez sprobujesz? moglybysmy porownywac nasze doswiadczenia apropo tych ziolek.
No i zamowilam sobie taki test owulacyjny wielorazowego uzytku 'afrodyta'. Nie mam mozliwosci monitoringu cyklu to moze to sie na cos przyda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 18:47
10.09.2019 Marcel -
Oleczka94 wrote:Werka czytalam troche ostatnio, jak w sumie od poczatku staran caly czas cos czytam i dotarlam na forum gdzie co druga praktycznie kobieta zachodzila w ciaze po ziolach ojca sroki nr.3. Poprawiaja owulke, reguluja cykle no i dbaja o to by te cykle byly owulacyjne. Ja zamierzam kupic je na nastepny cykl bo ponoc bierze sie je od 1 dnia @.
Moze tez sprobujesz? moglybysmy porownywac nasze doswiadczenia apropo tych ziolek.
No i zamowilam sobie taki test owulacyjny wielorazowego uzytku 'afrodyta'. Nie mam mozliwosci monitoringu cyklu to moze to sie na cos przyda.