kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ehhh no cóż...patelnia nalezy sie ;)ale narzekam tylko Wam i mezowi;)nawet mamie mniej mowie zeby nie denerwowac jej;)
ayka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Bulkazmaslem - cierpliwosci, niedlugo zobaczysz i maluszka
Justa - dobrze, ze to nie cholestaza. I pod kontrola juz bedziesz
Ja nie nadazam Was czytac, rzygam jak kot, bardzo zle spie, w pracy jestem zombie i po pracy jeszcze dziecko. Nie starcza mi sil na bycie na biezaco.
Wczoraj na wizycie groszek mial 3,40 cm i widzielismy raczki i stopki 14 lipca mam prenatalne.AgaSY lubi tę wiadomość
-
0202oliwcia, dopiero dzisiaj przeczytałam Twój post z pytaniem co masz robić, jakoś go przeoczyłam wcześniej. Odpuść, Ty się będziesz denerwowała, jej trochę krwi napsujesz i nic więcej z tego nie wyniknie. Szkoda czasu i nerwów.
ayka, 0202oliwcia, AgaSY lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMafalda, Biedactwo! Może za parę tygodni będzie już lepiej z tymi wymiotami. Gratuluję Groszka! Niech rośnie duży i zdrowy i niech nie męczy już tak Mamusi.
A no i kciuki zaciskam za 14 lipca! Pochwal się po!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2017, 19:52
-
nick nieaktualny
-
ayka wrote:Oliwcia Tylko jedna dłoń? Może jakiś ucisk? Pomocz w wodzie z solą, może ulży?
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
ayka wrote:To się spytaj A na wydruku USG nic nie ma? Twoja lekarka nie mierzy obwodu główki, brzuszka i długości kości udowej? Mi w szpitalu, jak się spytałam, ile może ważyć moje dziecko odpowiedzieli zdziwieni, że po co mi ta wiedza? Że się dowiem, jak się urodzi Ale potem podali mi przybliżoną wagę Na kolejnej wizycie po prostu spytaj o te pomiary i już.
ayka lubi tę wiadomość
-
ayka wrote:Kaktus, no tak, Twój Synek bierze żelazo... Z tym to może być problem, bo probiotyk chyba nie bardzo na to zadziała. Mnie samą boli brzuch jak zwiększam dawkę
No wlasnie a ja bralam preparat z zelazem cala ciaze i niemialam problemow. Mialam nadzieje ze Maly odziedziczy to po mnie
Pediatra powiedzial ze za ok miesiac zrobomy morfologie i zobaczymy jak kolejne kontrolne wyjda ok to bedziemy moglinje odstawic. Dzisiaj podalam je w 2 dawkqchbi w wodzie rozpuszczone zobaczymy moze to bedzie latwiej przyswajalne. Teraz wieczorem podalam biogaie i sienzastanawiam czybdobrze bo co jak Maly dostanie na nianuczulenia? A paranoja mnie zzmeczenia bierze normalnie. Az boje sie zasnac -
Muszę się wyżalić, bo jestem tak zła i zmęczona, że wysiadam. Cztery godziny czekania w kolejce do endo i nic nie załatwiłam, bo dla pana doktora wynik z diagnostyki to nie wynik.
Jutro mam zrobić przeciwciała aTP0 i aT9 w przychodni, a w piątek muszę specjalnie jechać do szpitala na badanie TSH, bo tylko stamtąd wynik pan doktor uznaje. Chyba muszę wziąć dzień wolnego, bo nie wiem ile mi w tym szpitalu zejdzie. Niby wszystko spoko, ale jakoś nie chce mi się tłumaczyć po co potrzeuje wolne -
Już trochę ochłonęłam i mi przeszedł nerw. Jutro zrobię te przeciwciała, pogadam z szefostwem, powiem co i jak i poproszę o dzień wolnego w piątek (do pracy dojeżdżam ponad 30 km i raczej nie będzie mi się opłacało przychodzić do pracy na parę godzin).
To bardzo dobry specjalista, ma świetne opinie, trzy specjalności (z ginekologii, endokrynologii i endokrynologii ginekologicznej).
Na szczęście następna wizyta w poniedziałek, więc chyba nie ma dramatu.
Ale powiedzcie dziewczyny, na wasz oko to TSH 2,8 jest dużo za wysokie, czy do przeżycia i mam sobie filmów nie wkręcać? -
nick nieaktualny