kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mraugosia slonce to ze lakarz zlecil dalsze badania to dobrze sa mu potrzebne zeby okreslic czy czasami nie masz Hashimoto. Wymysl tylko z tym laboratorium to troche ale ja spotkalam sie z hepatologiem ktory podwazyl moje wszystkie wyniki badan bo respektuje tylko te od nich ze szpitala zakaznego. Wiec czasami lekarze juz tak maja niestety.....
-
Pisalam Wam ostatnio o moich infekcjach i lekarz pobral wymaz we wt.dzis znow przy podcieraniu leciutko krew na papierze:(raz mialam tak po powrocie z wakacji i.distalam globulki,tydz temu tez cos tam bylo.lekko,sama zastosowalam masc i globulke i dzis znow!a jestem do sob poza domem:(a i tak bez wyniku nie da mi antybiotyku:(do pon jestem bez diagnozy,myslicie nic zlego nie stanie sie?Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa87 wrote:Pisalam Wam ostatnio o moich infekcjach i lekarz pobral wymaz we wt.dzis znow przy podcieraniu leciutko krew na papierze:(raz mialam tak po powrocie z wakacji i.distalam globulki,tydz temu tez cos tam bylo.lekko,sama zastosowalam masc i globulke i dzis znow!a jestem do sob poza domem:(a i tak bez wyniku nie da mi antybiotyku:(do pon jestem bez diagnozy,myslicie nic zlego nie stanie sie?
Hej, a nie możesz gdzieś udac się doraźnie do lekarza? Nie wiem czy warto czekać.Starania - mam dość czekania! -
Laski ale mam zagadke. Moj Antos mual w zeszlym tygodniu temperaturę piątek, sobita, niedziela, poniedziałek chcialam isc z nim do lekarza we wtorek ale jak reka odjal temperatura minęła. I bylo dobrze czasami bylo mu zimno i mial gesia skorke jak go rozbieralam. A dzis tenperatura znowu wrocila. Jutro pojade z nim do lekarza.
-
Kurcze nie mam mam mozliwosci isc do.lekatza,jutro bede w domu wiec bede miec masc,globluki i probiotyk bo czywoscie nie wzielam soba:(
ehhh to byla jedna taka sutuacja,dzisbjuz ok ale sluzu bialego duuzo,choc jest on hmm taki ladny;)Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
A my walczymy z brzuszkiem. Wczorak kilka h placzu dzis od rana to samo. Od wczoraj popoludniu niebylo kupki i jest piekielne prezenie. Podaje biogaie i espumisan ale niepomaga ;-( termoforek pomaga na chwilke na brzussku biechce lezec bede kombinowala zeby sciagnac sab simplex ale niewiem czy to cos da niemoge pomoc swojemu dziecku. Dzisiaj chyba niepodam mu zelaza bo jest horror ;-( zeby tylko zrobil kupke. Czasem baczek sie zdarza ale taki mini. A od placzu ma temp 37.4 ja niewiem jak mu pomoc jus naprawde. Masuje grzeje. Ja moge przejsc na sama wode byleby mu to nieszkodzilo ;-(
-
MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się
Chce mi się wyć !!!!!!!!!!!
ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedziałWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 16:54
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oliwcia moze bedzie tez dobry taki jak twoj. Kochana wiem ze teraz zmiana to nienajlepszy moment ale musisz byc dobrej mysli ze bedzie ok. Wiem ze dogadasz sie z nastepnym lekarzem. Postaraj sie mu jak najwiecej powiedziec o sobie i popros go żeby przejrzal twoja karte. Na pewno zrozumie ze zmiana to dodatkowy stres dla ciebie.
-
Kaktus współczuję, wiem co przezywasz bo u nas jest to samo . Ja podaje Dicoflor od 3 dni i jest jakby lepiej, narazie nie podaje kropelek na kolki, a kupki i bączki idą.
Oliwcia nie stresuj się! Jeśli Twój lekarz jest dobry to nie odda Cię jakiemuś konowałowi. Na Twoim etapie ciąży na pewno zapozna się z całą historia i będzie kontynuował, uszy do góry! :-*Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Oliwcia to moze jak jest nowy to powiedz mu ze tamten mowil o clexane ze do konca ciazy?
Bylam w 2aptekach i boja sie sprzedac mi probiotyki wrrr lipa
Aa tak w ogole to jestem w miescie piernika;)chyba ktoras z Was mieszka tutaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 19:30
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r.