X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane co do tarczycy to chyba moje endo jakas dziwna bo moje tsh jest ponizej zera jak podniosla mi ostatnio tabletki i teraz na wizycie znowu mi podniosla i az sie boje robic kolejne wyniki. Co prawda ft4 mialam obnizone a teraz sie podnioslo.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mraugosia slonce to ze lakarz zlecil dalsze badania to dobrze sa mu potrzebne zeby okreslic czy czasami nie masz Hashimoto. Wymysl tylko z tym laboratorium to troche ale ja spotkalam sie z hepatologiem ktory podwazyl moje wszystkie wyniki badan bo respektuje tylko te od nich ze szpitala zakaznego. Wiec czasami lekarze juz tak maja niestety.....

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mefalda biedaczko trzymaj sie. Jeszcze troszke i te najgorsze dolegliwosci miną. Pogadaj z dzidzia w brzuszku zeby troszkę mamusi odpuscila.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisalam Wam ostatnio o moich infekcjach i lekarz pobral wymaz we wt.dzis znow przy podcieraniu leciutko krew na papierze:(raz mialam tak po powrocie z wakacji i.distalam globulki,tydz temu tez cos tam bylo.lekko,sama zastosowalam masc i globulke i dzis znow!a jestem do sob poza domem:(a i tak bez wyniku nie da mi antybiotyku:(do pon jestem bez diagnozy,myslicie nic zlego nie stanie sie?

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa a zastisuj na w razie czego probiotyk dopochwowo.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Mili90 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa87 wrote:
    Pisalam Wam ostatnio o moich infekcjach i lekarz pobral wymaz we wt.dzis znow przy podcieraniu leciutko krew na papierze:(raz mialam tak po powrocie z wakacji i.distalam globulki,tydz temu tez cos tam bylo.lekko,sama zastosowalam masc i globulke i dzis znow!a jestem do sob poza domem:(a i tak bez wyniku nie da mi antybiotyku:(do pon jestem bez diagnozy,myslicie nic zlego nie stanie sie?

Hej, a nie możesz gdzieś udac się doraźnie do lekarza? Nie wiem czy warto czekać.

Starania - mam dość czekania!
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale mam zagadke. Moj Antos mual w zeszlym tygodniu temperaturę piątek, sobita, niedziela, poniedziałek chcialam isc z nim do lekarza we wtorek ale jak reka odjal temperatura minęła. I bylo dobrze czasami bylo mu zimno i mial gesia skorke jak go rozbieralam. A dzis tenperatura znowu wrocila. Jutro pojade z nim do lekarza.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie mam mam mozliwosci isc do.lekatza,jutro bede w domu wiec bede miec masc,globluki i probiotyk bo czywoscie nie wzielam soba:(
    ehhh to byla jedna taka sutuacja,dzisbjuz ok ale sluzu bialego duuzo,choc jest on hmm taki ladny;)

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa uwazaj na siebie kochana. A apteki tez tam zadnej nie ma?

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    Justa uwazaj na siebie kochana. A apteki tez tam zadnej nie ma?
    Jest.ale jaki ten probiotyk mozna kupic?

CORCIA 06.09.17r.
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my walczymy z brzuszkiem. Wczorak kilka h placzu dzis od rana to samo. Od wczoraj popoludniu niebylo kupki :-( i jest piekielne prezenie. Podaje biogaie i espumisan ale niepomaga ;-( termoforek pomaga na chwilke na brzussku biechce lezec :-( bede kombinowala zeby sciagnac sab simplex ale niewiem czy to cos da :-( niemoge pomoc swojemu dziecku. Dzisiaj chyba niepodam mu zelaza bo jest horror ;-( zeby tylko zrobil kupke. Czasem baczek sie zdarza ale taki mini. A od placzu ma temp 37.4 ja niewiem jak mu pomoc jus naprawde. Masuje grzeje. Ja moge przejsc na sama wode byleby mu to nieszkodzilo ;-(

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Latcovaginal chyba mozna stosowac w ciazy. Podpiwiedza ci w aptece w razie czego

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa invag też jest dopuszczalny. Dopytaj w aptece bo probiotyk napewno nie zaszkodzi a pomaga napewno.

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MÓJ GINEKOLOG ODCHODZI (ZAWIESZA PRZYJMOWANIE U NAS) do Połowy października właśnie dostałam tel nie zgadzam się :-( :-( :-(

Chce mi się wyć !!!!!!!!!!!

ma jakieś egzaminy coś tam coś tam i musi się uczyć od następnej wizyty mam iść do innego którego nie znam na dodatek mam mieć teraz usg III trymestru i jeśli coś będzie nie tak to ma mnie skierować do kogoś innego a co z moimi zastrzykami jak nie będzie chciał mi przepisywać ....... jestem mega wkur dzięki mojemu udało mi się zajść w tą ciąże i dotrwać do tego etapu a teraz co. On robił mi co wizyta przepływy wszystko na tą wizytę miałam iść z wynikami krzepliwości a ten przecież nic nie będzie wiedział

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 16:54

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus biedny Mikus. Sluchaj a od kiedy podajesz biogaile bo mojej kolezanki synek akurat tego nie tolerowal wiec moze Mikus tez bedzie bardziej tikeriwal inny probiotyk?

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia moze bedzie tez dobry taki jak twoj. Kochana wiem ze teraz zmiana to nienajlepszy moment ale musisz byc dobrej mysli ze bedzie ok. Wiem ze dogadasz sie z nastepnym lekarzem. Postaraj sie mu jak najwiecej powiedziec o sobie i popros go żeby przejrzal twoja karte. Na pewno zrozumie ze zmiana to dodatkowy stres dla ciebie.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus współczuję, wiem co przezywasz bo u nas jest to samo :-(. Ja podaje Dicoflor od 3 dni i jest jakby lepiej, narazie nie podaje kropelek na kolki, a kupki i bączki idą.

Oliwcia nie stresuj się! Jeśli Twój lekarz jest dobry to nie odda Cię jakiemuś konowałowi. Na Twoim etapie ciąży na pewno zapozna się z całą historia i będzie kontynuował, uszy do góry! :-*

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia to moze jak jest nowy to powiedz mu ze tamten mowil o clexane ze do konca ciazy?

Bylam w 2aptekach i boja sie sprzedac mi probiotyki wrrr lipa

Aa tak w ogole to jestem w miescie piernika;)chyba ktoras z Was mieszka tutaj?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 19:30

CORCIA 06.09.17r.
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa powiem ci szczerze że już o tym myślałam no ale nie wiem czy czegoś mi tam w kartę na ten temat nie wpisał

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa ja mieszkam niedaleko. To w jakiej aptece bylas?

zi13dqk3oxil4saa.png
‹‹ 351 352 353 354 355 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ