Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Makira gratulacje! Super, ze wszystko dobrze, bardzo sie cieszę ❤️
Ja mam kryzys, ale związkowy i to na maksa...
co do wyglądu, u mnie jest jak chwile przed owulka. Paznokcie troche sie posypały, w miejscach gdzie nie trzeba włosy sa duzo słabsze, nie wymagają dużego zainteresowania, nawet brwi ktore szybko odrastały. A i przy lekkim ucisku z sutków wydobywa suw płyn, czy to moze byc siara? -
Makira gratuluję synka
Ilona, to chyba może być siara. Wchodzisz w 19 tydzień, więc to raczej możliwe. A w związku mam nadzieję, że wszystko się ułoży.Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyHej!
Makita gratulacje!!! Super wieści!
Pomarańczka u mnie znowu 1kg na plusie. Już mam 5,5kg! To dużo. Muszę spacery usprawnić.
Ilona trzymam kciuki, żeby było lepiej! :-*
I to na pewno siara! No i dobrze, będziesz mieć pokarm!
A ja zaczęłam 17tc
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Magdzia, a ja dzisiaj stanęłam rano na wadze a ta szalona mi pokazała 57,1 kg! To znaczy że mam już plus 1
Ilona, związki takie są, że raz lepiej a raz gorzej z nimi, trzymam kciuki za pozytywne zakończenie kryzysu
A ja wczoraj przy kąpieli nie poznałam własnych cycków! w dłoni skubane mi się już nie mieszcząIlona92, Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Mnie codziennie swędzą piersi i zaczyna brzuch. Smaruje sie, ale tak czy siak skora musi sie rozciągnąć. Najlepsze, ze pokazują mi sie rozstępy na lewym udzie...a mieszczę sie we wszystkie swoje dotychczasowe ubrania oprócz spodni. Uroki, za to jaki cellulit mnie dopadl, masakra kondycja mi spadła na maksa pomimo, ze ciagle cos robie, wczoraj ściągałam 3kubly na śmieci z drogi i taka zadyszka jakbym maraton przebiegła, a kazdy brałam pojedynczo i zmyślałam sie do spaceru przed snem, to na prawde bardzo relaksujące przed pójściem spac.
-
nick nieaktualnyAch 1kg, kiedy to było
Pomarańczka moje jak dziś spojrzałam, to wielkie i mam tak wielkie otoczki przy sutkach, że szok!!!!
Ilona mnie swędzi brzuch, ale mam te krostki. I to chyba potówki. Bo noszę te długie leginsy i jak wyjdę do sklepu to mi się brzuch poci. I nogi też.
Co do cellulitu, też mam. Wczoraj zobaczyłam! To od zatrzymywania wody. U mnie też od jedzenia. Za dużo węglowodanów. Przy większej podaży białka znika.
I trzeba masować. Kupiłam sobie gąbkę pod prysznic szorstką i katuję tyłek, nogi i ręce.
I już kreska pod pępkiem bardziej widoczna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 10:25
APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
U mnie niestety na nogach też paskudny cellulit. Zawsze spałam w bawełnianych gatkach i koszulce, ale się zastanawiam nad długimi, bo ja nie mogę na to patrzeć, a co tu powiedzieć o mężu ...
Rozstępów na razie nie widzę, znaczy się nowych, bo mam po chudnięciu na wewnętrznej stronie ud. Na wadze dziś 65kg czyli plus 2 od wizyty 12.10, więc Magdzia nie tylko Tobie tak dobrze idzie
Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyAPrzybylska no ja wczoraj tak leżę w krótkich spodenkach, bo teraz mi gorąco (przed ciążą to bym spała w długich spodniach i skarpetach) patrzę a tu cellulit. A Mąż do mnie, że fajnie wyglądam, eeee??? ... On chyba woli mnie jak przytyję. Bo wtedy to Jego ręce masowanko same z siebie!
U mnie prawie 2kg od 10.10. I też mam od wewnętrznej strony ud rozstępy. Ale już je zlewam.
Jak lekarz nic nie powie na temat tycia na następnej wizycie, to sama Go o to zapytam. A i pewnie dostanę skierowanie na krzywą, żeby cukier sprawdzić. -
Dzien dobry!
U mnie w kilogramami to chyba 2,5 lacznie poki co, rozstepow tez nie zaobserwowalam jeszcze. Za to brzuch juz sie robi widoczny
Za to dzis mam jakos humor do kitu, wszystko mnie wkurza i ryczec mi sie chce z byle powodu (te hormony...) Juz chce wrocic normalnie do domu a to sprzatanie po remoncie sie ciagnie i ciagnie i chyba juz wyczerpalo moja cierpliowscMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj BP!
Mnie wczoraj taki humor dopadł i płakałam Mężowi. A ten do mnie: pamiętaj, to hormony. Zaraz pewnie przejdzie. No i przeszło i zaraz się śmiałam:-P
Uu sprzątanie po remontach, bleee. Ale pomyśl zaraz, za chwilę i będzie po!
A jak u Ciebie pogoda? -
Mi na szczęście proponowano pomoc przy sprzątaniu wiec bede miec swojego zbawcę przy oknach. Jyz czuje jak więzadła i ścięgna pracuja orzy oknach czy jak cos sięgam , staram sie brac zawsze jakis stołek ale nie opłaca sie zawsze. Brzuch tez juz bardziej widac, ale jest taki mały, fajny okrągły , jak założę normalna bluzę czy cos to nic nie widac,
Co do zatrzymywania wody, gdzies czytałam, ze wtedy powinno sie pic wiecej wody zeby organizm nie magazynować, bo przeciez żadna z nas chorób nerek nir ma by nie filtrowany .
Mojemu tez sie podobam, zreszta to takie ludzkie i kobiece, stajemy sie bardziej okrągłe a to mężczyźni lubią jesli chcą miec potomków:) moje brodawki sa ciemne jak kasztany ha ha
Jeżeli to potowki to ok, ale zapytaj kejarza bo twoja skora tak na dziecko moze reagować .
Co do spania, spie nago, jesli sama to w koszulce na ramiączka, mam kołdrę z gęsi wiec jest goracaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 11:05
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Mowie sobie ze to hormony zeby pamietac i sie nie przejmowac, ale jeszcze nie dziala...
Pogoda- wlasnie sie rozpadalo
Chyba wkurza mnie tez ze wczoraj kupilam zly bilet na LOT i teraz bym chciala jakos to odkrecic a oczywiscie w ich serwisie nikt nie odbiera...
Bedzie lepiej, musze sobie dzis pomarudzic -
nick nieaktualnyIlona u mnie okien nie myłam. Ale mam karchera do ściągania wody z szyb. No i pogoda do dupy... a dużo masz tych okien???
Tylko ja piję teraz ponad 2l. Woda rozrobioną z koncentratem jabłkowym (bez cukru) i jedna bądź dwie herbaty (czerwoną i melisa).
U mnie nie pociemniały za bardzo, ale nie były jasne, więc może dlatego?
BP marudź teraz Nam wolno! Oo a ciepło macie? W pl zimno już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 11:09
-
Magdzia- porownywalnie empirycznie dla mnie cieplej- w PL tydzien temu chodzilam w zimowym plaszczu i kozakach, tutaj biegam w baletkach i trenczu, choc temperatura niby podobna
Ja mam zakaz mycia okien i sprzatania, maz jest przewrazliwiony jeszcze troche to mnie ubezwlasnowolni
A karcher- swietna rzecz! kiedys kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 11:33
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBP ach bo to jest trochę tak. Jak w wakacje jest 15 to jest ciepło i można na krótki rękaw, a 15 jesienią, to kurtka;-)
Hm, co do mycia okien, to wolę nie myć. Mam tak wielkie! 180x160! Z resztą zostawię sobie na 3 trymestr przed porodem. Wtedy podobno wszystko można:-) no i będzie przed Wielkanocą. Akurat dobrze:-)
Ja sprzątam kilka razy w tygodniu, bo jak widzę paprocha to już odkurzacz w ruch!
Ale mi brzuch nagle wyskoczył!
-
Dziewczyny, od 2 dni czuję małego, niesamowite uczucie! W środę nie byłam jeszcze pewna, ale wczoraj, gdy już leżałam wykąpana po kolacji bulgotanie się powtórzyło. A dziś rano robiłam pośniadaniowy test - nakarmiłam go nutellą i sytuacja się powtórzyła. Ale czad!
Ilona92, APrzybylska, aga_90 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za miłe słowa, walczymy z kręgosłupem i mam nadzieję że będzie ok...
Co do dzidzi-ja czułam swoją kilka razy ale od dwóch dni cisza i zaczęłam się martwić. Powiedzcie czy to normalne czy mam lecieć do dr? Od razu mówię że jestem grubiutka, może to jakoś wpływa na odczucia? -
Kazda ruchy na poczatku odczuwa inaczej, tusza tez amortyzuje ruch jak i łożysko ja od wczoraj cos tam czuje bardziej i sie zastanawiam. Po 20 rc na pewno bedziemy wiedziały, ze to dziecko bo bedzie juz z niego niezły kolos ponad 20cm w całości.
Nie przesadzajcie tylko z tym cukrem dla dziecka bo w 3 trym waga bedzie szła jak szalona na dziecko ofc.
Okien mam mało, ale po ociepleniu przed zima musze umyć bo czekam specjalnie na to wydarzenie. Ja do wczoraj miałam jeszcze muchy w domu i komary tez mam karchera, ale ram nie umyje nim :p dla mnie szyby to pikus nienawidzę czyścić ram:/
A w ten weekend czas zmieniają chyba, co? -
Ja słyszałam, że pierwsze ruchy szybciej poczuje osoba szczupła.
Jesteś pewna, że u Ciebie to była dzidzia? Jeśli tak, to może spróbuj dziś wieczorem, po kolacji i czymś słodkim się położyć i na spokojnie wsłuchać w swoje ciało? Może się odezwie na pewno jest wszystko w porządku!Magdzia85F lubi tę wiadomość