Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAPrzybylska to przerąbane, jak skóra będzie schodzić. Buuu.
A ja lubię święta, różne, taka jestem jakaś rodzinna, ale w tym roku trudno. Do tego nie chcę się przeziębić.
Tęskniąca - właśnie znalazłam, obejrzę sobie we czwartek, jak Mąż będzie w pracy:) i tak jeszcze mamy długo listę filmów do obejrzenia.
Chyba dzieciaki chodzą u Nas po klatce, bo przecież Haloween:/ dobrze, że akurat pod prysznicem siedziałam przynajmniej się ogoliłam - uff lepiej:)
Mam już tak duże piersi, że jak biorę ręce do przodu to mi przeszkadzają
-
Nie, nie święta ja też bardzo lubię i spędzać czas z rodziną. Miałam na myśli paradę na cmentarzu: kto ma lepsze znicze, kwiaty, kto się lepiej ubrał, ten stał o 5 sekund za krótko nad grobem ... itp. W moim małym rodzinnym mieście to się do tego sprowadza niestety.
Też mam mega cycki, zastanawiam się czy większego stanika nie będzie potrzebaIlona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Rene gratulacje! Oby było zdrowe.
Dzieci tez na pewno sa zdrowe, w późniejszym wieku jest szczepionka na zapalenie wątroby także Wszystko sie ułoży.
Ty znajdziesz dobrych specjalistów i będziesz pod do ra opieka bo niestety ciagle wizyty przed atoba i ciagle badania wiem, ze w wawie jest taki ośrodek chorób zakaźnych niedaleko ratusz wola.
Ja za to mam średnie ciśnienie ledwo 110/70(60).
Wysokie w ciazy jest bardzo częstym zjawiskiem niestety.
Co do warzyw to gdzies czytałam ze lepiej dla ciężarnych gdyby były chociaż zblanszowane lub ugotowane na parze bo maja lepsza strawność niz surowe i nie powoduja takich problemow żołądkowych.
Dobrze, ze do najbliższego sąsiada mam min 100m także cukierk albo psikus lub dostac miotła u mnie odpada
Ja na groby nie jadę, i tak z rana mam chrypkę i sporo kataru, ale ponoc to tez normalne w ciazy, za to nitki krwi były także organizm pracyje na prężnych obrotach.
Przybylska współczuje, ja odkąd jestem w ciazy gotowanie to porażka, poparzenia, i bardzo czesto kroje sie nożem.
Co do grobów to znam to doskonale, u mnie id strony dziadka tak było, nikogo na grobie, a tego nie kupuj ja bym tak udekorowana no jak pokaz mody...ja zreszta nigdy nie lubiłam dużych spędów ludzi , jak i solenizantowi.
A wczoraj miałam wrażenie, ze dziecko dwa razy pod rzad mnie kopnęlo? Tak sie wczoraj wiercili, ze nie mogłam w to uwierzyć. Chyba, ze to moje gazy były ha ha ha
W sobotę pojechałam po biustonosze i wzięłam rozmiar 65F a za niedawno 65D był idelany i czuje jak rosną ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 19:37
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Rene na Śląsku mamy specjalistkę do której zjeżdżają z całej Polski pacjenci, ostatnio poznałam Panią z Warszawy... Pani Doktor zajmuje się leczeniem chorób zakaźnych i klinicznym leczeniem żółtaczek. Też miałam u niej konsultacje. Z tym że u mnie wykryto same przeciwciała a nie wirusa. Jak chcesz dam ci na nią namiar. Jedna z lekarek które polecam z ręką na sercu.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Hej jak Wam idzie leniuchowanie? Ja dziś odpoczywam przed bardzo duże O
A jutro zobaczę się z moim maluszkiem jejku jak ja dzisiaj zasnę.Magdzia85F, grzanewino, Tęskniąca lubią tę wiadomość
Cześć dziewczyny
Trochę podczytałam co pisałyście. Co do ciśnienia to ja zawsze miałam niskie, w ciąży mi trochę wzrosło, ostatnio miałam 107/70.
Stosujecie dietę? Ja jem tak 6-7 posiłków dziennie. Przy czym za posiłek uważam jabłko, czy kawałek czekolady tak jak kiedyś rzadko jadłam słodycze tak teraz codziennie mam ochotę. Zjadam albo jakiegoś rogalika albo ze 3 delicje czy kostki czekolady. Trochę się martwię że się spasę przez te słodycze, ale cieżko się powstrzymać Wy uważacie na to co jecie? -
myszkaka wrote:Cześć dziewczyny
Trochę podczytałam co pisałyście. Co do ciśnienia to ja zawsze miałam niskie, w ciąży mi trochę wzrosło, ostatnio miałam 107/70.
Stosujecie dietę? Ja jem tak 6-7 posiłków dziennie. Przy czym za posiłek uważam jabłko, czy kawałek czekolady tak jak kiedyś rzadko jadłam słodycze tak teraz codziennie mam ochotę. Zjadam albo jakiegoś rogalika albo ze 3 delicje czy kostki czekolady. Trochę się martwię że się spasę przez te słodycze, ale cieżko się powstrzymać Wy uważacie na to co jecie?
Ja też mam niskie ciśnienie, ostatnio aż pani położna się zdziwiła, bo miałam 90/70.
Specjalnej diety nie stosuje. Staram się jeść regularnie i nie wpychać w siebie za dużo. Zwracam uwagę na jakość produktów, ich skład. Nie jem tego, czego teoretycznie nie można w ciąży i staram się urozmaicać posiłki.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Pobrałam wyniki online i ... fT4 0,74ng/dl, czyli spadek o 0,10 od poprzedniego plus całe dziadostwo w moczu
Po zeszłotygodniowej serii niefortunnych zdarzeń zastanawiałam się co jeszcze, to mamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 16:23
Ciśnienie nie przekracza mi 120/80, chyba że ktoś podniesie
Wczoraj wieczorem byliśmy na grobie ogarnąć trochę i postawić znicze. Dzisiaj z rana tylko poszłam sprawdzić, czy wszystko stoi. Dobrze, że ogarnęliśmy to wczoraj, bo stanąć pod cmentarzem dzisiaj nie było szans (o 8 rano, co dopiero później...) a nieść to wszystko przez miasto mi się nie uśmiechało. Poza tym koło południa się rozpadało i leje do tej pory. Tak więc siedzę i odpoczywam, bo jakiś katar mnie męczy już któryś dzień. Mam nadzieję, że przejdzie szybko, bo w przyszłym tygodniu muszę badania porobić.
Za to mała urządzała sobie dzisiaj chyba zabawę z jajnikiem. Kilka razy czułam coś jak kopnięcie w prawy jajnik I czasem wieczorem, jak się położę, to czuję takie pukanie od środka
APrzybylska pokaż ten wynik ginekologowi jutro, może dawkę leku trzeba dostosować.APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
BP 02 wrote:Emily, jak dobrze kojarze jestes z Trojmiasta. Z czystym sumieniem moge polecic sklep Christelle na Swietojanskiej w Gdyni. Ja ostatnio dostalam tam 65 L za 160 pln...
Tak, jestem z Gdanska dzieki za polecenie mam jeszcze 2 sklepy w Gdansku gdzie ogarniaja duze rozmiary z malym obwodem w przyzwoitej cenie liczylam ze dociagne do jakiegos stycznia/lutego i juz wtedy kupie taki do karmienia no ale... cycki zdecydowaly inaczej xD
-
Dziewczyny, a jak jest u Was z libidem w ciąży? Ja szczerze mówiąc ubolewam, że praktycznie straciłam ochotę na seks A podobno w drugim trymestrze libido wzrasta i jest tak fajnie ja przez 3 tygodnie leczyłam infekcję i tak jak w trakcie leczenia miałam ochotę ale nie mogłam, tak później ta ochota przeszła któraś też ma taki problem? Może powinnam zapytać lekarza?
-
nick nieaktualnyHej!
My dziś filmy a teraz mąż ćwiczy.
APrzybylska no co Ty, aż tak kiepsko z wynikami moczu? :'( A Ty bierzesz coś na tarczycę?
Tusianka zdrówka! Fajnie, że już czujesz Maleństwo, ja nadal nic. Tzn.czuje przelewania tam, gdzie jelit nie ma. Może to Maluszek?
Emily ja zaraz też muszę biustonosz zmieniać! Nie sądziłam, że tak mi ten cyc wystrzeli!
Myszkaka eee u mnie od ponad tygodnia libido rozbujane na maksa ... Aż normalnie nie wiem, co się dzieje.
I nie martw się, może jeszcze przyjdzie Ci ochota? Może niech Mąż coś pokombinuje? Bo mój nawet sam tak zaczął do mnie się łasić. A nie wyglądam najlepiej
Czytałam też, że to nie zawsze tak jest, że libido wystrzelą, czasem odwrotnie. Jednak myszkaka nie martw się i o tym nie myśl, wtedy samo zazwyczaj przychodzi:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 19:04
-
U mnie libido jest na takim samym poziomie, ale ciężko z stosunkiem dopochwowym... nie dość, że strasznie ciasno i sucho (pomimo dużej ilości białego śluzu) to jeszcze mam w sobie lęk o dziecko (wiem, że seks jest bezpieczny, ale to jest silniejsze ode mnie).
Ale wszytskie inne pieszczoty jak najbardziej na tak