Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomarańczka przez Ciebie chcę teraz pączusia. Chyba mąż będzie musiał w ramach przeprosin mnie zaopatrzyć
Helenka mi się też podoba, Zosia już nie koniecznie, bo dużo ich się zrobiło. Łucja, Klara albo Laura
Moja maleńka to Zuziapomarańczka_33 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ja zapisuje ciagle cos inaczej kaplica. Ide na zewnatrz i mowie sobie wez piasek dla kota i co i co? Zrobiłam wszystko wchodzę fo domu: kurde piasek dla kota i znow wędrówka
Ale zapominanie słów jest katorga dla mnie:(
To moja bedzie lukrecja i nie koniecznie musi sie kojarzyć z dekoracja tortówTęskniąca, pomarańczka_33, Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
My mowimy Klara do brzucha ostatnio A z chlopiecym nie mozemy sie zdecydowac Wiec lepiej by bylo zeby Klara byla
Jadwiga tez mi sie podoba, ale raczej nie przejdzie
Ja dzis z innym zapytaniem technicznym- monitor oddechu oraz niania elektroniczna- kupijecie? Ja chyba bym chciala -
BP 02 wrote:My mowimy Klara do brzucha ostatnio A z chlopiecym nie mozemy sie zdecydowac Wiec lepiej by bylo zeby Klara byla
Jadwiga tez mi sie podoba, ale raczej nie przejdzie
Ja dzis z innym zapytaniem technicznym- monitor oddechu oraz niania elektroniczna- kupijecie? Ja chyba bym chcialaBP 02 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHa!
Łucja jest super, mnie się zawsze podobało, odkąd zobaczyłam Opowieści z Narni.
U nas typy męskie: Szymon lub Konrad (pewnie to drugie,bo Szymków pełno) a dziewczynka: Ada lub Łucja:)
U mnie skleroza też jest, niestety. Ale i tak się poprawiło. Więc nie mam co narzekać. Uff.
Ilona ja też dzisiaj coś nie bardzo. Zaczęło mnie mdlić, nie wiem od czego:/ Lukrecja nietypowe, ale powiem, że fajne. Jakie zdrobnienie?
BP my mieszkamy w bloku, więc niani nie kupuję. Nad monitorem się zastanawiam.
Pomarańczka - a ja się czaję na rogale marcińskie i już widzę, jak w sobotę rano na śniadanie jednego pochłaniam:)
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Kwiatków nawet nie lubię, więc nic by nie pomogły. Amelek i Antosiów też u mnie w okolicach sporo
Łóżeczko będzie w sypialni, więc nie będzie potrzeba dodatkowych gadżetów14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
A u nas Marysia albo Staś tak na 90% bo znajac siebie moge jeszcze zmienic zdanie
I nie kupujemy niani i monitora, lozeczko bedzie stalo zaraz przy naszym lozkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2017, 13:51
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Magdzia, trzymaj się, oby te mdłości szybko sobie poszły
właśnie sobie obliczyłam (no dobra, kalkulator na kalbi.pl mi obliczył ) kiedy wypadnie nam "studniówka" no i lepszego terminu na świętowanie nie mogłam sobie wymarzyć bo u nas to 24 grudniaMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyWiecie co wczoraj bylo takie slonce piekne zyc sie chcialo a dzis? Ciemno jak w dupie za przeproszeniem. Beznadzieja.. jadę zaraz po malego do przedszkola a przy okazji skocze na zakupy.
Magdzia nogdy nie jadlam takiego rogala i zawsze sie zastanaeialam jak to smakuje -
Dzisiejszy dzien jest na prawde porąbany nie dosc, ze poplamilam koszulkę tłuszczem, bo strzelał mi boczek, na dodatek działa mi 1 palnik na kuchence bo drugi ciagle gaśnie i juz mnie }|{*+#### strzelił ... nawet zupy nie moge ugotowac
Ja mam mały domek na razie 60 m to nie wiem czy jest sens cos takiego kupować. Jak bede chciała zrobic cos na zewnatrz to bobasa wrzucę poprostu do wózka bo inaczej nie ma opcji jak niemowlę w domu a ja 50 m dalej , nie nie nie, w nocy bedzie spali przy mnie, a w ciagu dnia to i tak jazdę kwikniecie w domu usłyszę
-
Hej! zrobila5 nam sie tu mała fabryka postów :p nie moge nadążyć czytac :p
Ja juz po wizycie Bede miec coreczke jest wszystko ok i pomimo twardego brzucha szyjka jest długa i zamknieta.
Co do imion.. moja mama ma na imie Jadwiga i sama przyznaje ze to najgorsze imie świata i bardzo go nie lubi dlatego sie utarło tak ze wszyscy mówią Jagoda
Ja biore pod uwage: Pola, Iga, Kornelia a dzisiaj przypomniałam sobie o imieniu Gaja co sadzicie? Chociaż pewnie mój narzeczony powie ze kojarzy mu sie to ze słowem 'gej'... ehh te chłopy:ppomarańczka_33, Magdzia85F, aga_90, APrzybylska, Agiii37, grzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona - dobrze, że dzień się dzisiaj skończy i jutro musi być tylko lepszy!
Dziewiec.zero w biedronce możesz kupić, bo w nich bez różnicy na region są. Choć nie są tak dobre, jak z cukierni.
Pomarańczka odwiedziłam wc - ale nie wymioty:P i przeszło;)
olKaczucha gratulacje córeczki:) Gaja - fajne. E tam z gejem? -
A mnie dziś znowu szarpnęło na wymioty.. czy to się kiedyś skończy? Miałam takie ambitne plany na dziś a przez samopoczucie udało mi się jedynie pościel przebrać
U nas imiona wybrane już daaaawno. Miała być Madzia, ale na ten moment mamy Wiktora najwyżej Madzia następnym razem :pMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Pomaranczka- ja wlasnie tez pod katem SIDS- sie boje okropnie a takie historie sie slyszy..
Za to niania- to nie czuje jakiejs usilnej potrzeby, ale z kolei maz sie strasznie napalil Widzial na imprezie super model z kamerka- dzieciaki spaly pietro nizej ale byly pod stala obserwacja Takze niania fajna, ale nie taka konieczny moim zdaniem
Paaaaczki!!! Kocham, uwielbiam
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olKaczucha już się martwiłam o Ciebie i wizytę, ale bardzo, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i mamy kolejną dziewczynkę Mam nadzieję, że w tym roku urodziło się więcej chłopców, bo ktoś za parę lat musi nam je porwać w świat
Mój siostrzeniec ma już narzeczoną z bloku obok
Kornelia też mi przeszła przez myśl, a Jagodą nazywaliśmy pierwszą kruszynkę.
Ja muszę zwracać jeszcze większą uwagę na to, co jem, bo też mnie mdli dość często. A jak u Was zatoki? ja ledwo oddycham czasami14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]