Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój ginekolog też mówił, że mogę sobie cytrynę wziąć. Albo że mogę szukać glukozy cytrynowej, bo podobno w niektórych aptekach takie coś jest.
W mojej rodzinie każde święta są bardzo tradycyjne i religijne, tym bardziej że mam księdza w rodzinie. Więc wszystkie posty są jak najbardziej przestrzegane, kolacja koło 17-18, potem pasterka. Za to u męża to zupełnie na odwrót. Alkohol na każdą okazję, zero jakiejkolwiek "magii świąt", o pójściu do kościoła to nawet nie wspomnę. Zresztą jak mają iść, jak większość już napruta.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
U nas wigilia z moja mamą koło 16-16:30 a potem o 18u tesciow na szczescie daleko nie jest, bo tylko 15km co roku tak robimy odkad jestesmy razem a 1i2 dzien swiat jeden u jednej strony a drugi u drugiej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 12:12
Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ilona92 - my kupiliśmy używany Espiro Enzo, duża szeroka gondola, stabilny, ale lekko i miękko się prowadzi po wsi (sprawdzałam na naszych wertepach), myślę, że się sprawdzi. Wzięłam oczywiście model z odblaskami. Ja mam 2w1, czyli gondolę i spacerówkę (też z odblaskami), fotelik/nosidełko dokupimy osobno i można dokupić adaptery do wpięcia w stelaż (bo pytałam o to).
A to nasz debiut na forum, nie mogłam doczekać się jutra
a suwaczek pokazuje już 50%
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2c86c991f7a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 12:49
Sylwiaa95, Tusianka, Magdzia85F, ibishka, Ilona92, Etoilka, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
uuufff...dziewczyny trudno Was nadrobic
myszkaka - wózki przeglądam, kupię (jak wszystko) dopiero koło lutego.
ibishka - witamy w 20 tygodniu i gratulujemy ruchów mam to samo jak przesadze z aktywnoscia, jakby ktoś mi wtyczke od zasilania wylaczył , dbaj o siebie bardziej
pomarańczka - super że jest praca
grzanewino - super "mikołajek"
ibishka - tez super brzuszek
U mnie w Wigilie i w Święta nie ma alkoholu w ogóle, czasem jak bardzo zmarzlismy na pasterce, to przed snem naleweczka na rozgrzanie i spać
Do tej pory co roku u mnie Wigilia z rodzicami, a w Świeta wzajemnie się odwiedzamy się z najbliższą rodziną. W tym roku zaburzyłam ten schemat trochę i postanowiłam wyjechać na Świeta w góry. Mój ojciec i brat mieszkaja razem, mama za granicą , ja sama oddzielnie. Musiałabym Święta na dwa domy ogarnąć a po prostu nie mam na to siły, więc idąc za radą wielu postanowiłam sie rozpieszczać póki mogę i jechac "na gotowe". Do tej pory sobie tego nie wyobrazalam: jak to wyjechac na swieta???? Ale odpoczne, a w hotelu sa koledy na zywo z kapela goralska, mikolaj i inne atrakcje wiec nudzic sie nie bede , mam nadzieje.
Mam pytanko a propos krzywej cukrowej: czy oni kłują trzy razy z żyły, czy z palca glukometrem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:01
Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Ibishka co zdjecie to nam wrażenie, ze i brzuch mniejszy. Moj to jyz podczas leżenia widac
Glukozę powinni badac z żyły , wtedy dokładność jest lepsza bez porównania.
Tęskniąca jedziesz sama czy z kimś? W sumie to tez swieta , kazdy zasługuje na to , na co ma ochote obys tylko wypoczela.
Te wózki to jakas porażka . -
nick nieaktualnyTęskniąca wrote:Mam pytanko a propos krzywej cukrowej: czy oni kłują trzy razy z żyły, czy z palca glukometrem?
Najpierw sprawdza Ci poziom na czczo glukometr em, jeśli wyjdzie Ci powyżej chyba 126? to nie zrobią Ci krzywej bo ten pomiar już wskazuje na cukrzycę i nie będą Cię obciążać glukoza. Pewnie zrobia tylko poziom na czczo. A jak wyjdzie poniżej, to 3 razy z żyły.
-
Tęskniaca super ponysl! A gdzie jedziesz ?
Ilona haha az zaczęłam przeglądać folder ze zdjęciami tydzień po tygodniu (maz mi kazał co tydzień robić zdjęcie na pamiątkę) i jak tak zestawie zdjęcia to widzę że rośnie, ale chyba faktycznie młoda ciągnie wartości odżywcze z mojego dotychczasowego tłuszczyku bo maz dziś stwierdził że jakieś takie ręce i ramiona mi się drobniejsze zrobiłyMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
O to będziesz mieć święta w pięknym otoczeniu
Aaaaaaaaaaaaa!
Znalazłam pierścionek zaręczynowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 14:07
Tęskniąca, Tusianka, BP 02, grzanewino, dziewiec.zero, Etoilka, Magdzia85F, Sylwiaa95, Ilona92, aga_90, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIbishka haha gratulacje
Ja dzis wstalam z bolem glowy i jest coraz gorzej wrrrr.
Od rana na pelnych obrotach, bo konczylysmy pakowanie w przedszkolu. Pozniej poszukiwania czerwonej koszulki po sklepach dzieciecych na jutro, sprzatanie pranie itp zrobilam dzis zakup dnia haha. Dresy ciazowe adidasa w sh za 2zl mam najwygodniejsze domowe spodnie i nikt mnie z nich nie wyciagnie
Moj brzuchol stoi w miejscu. Niby cos tam widac ale jest dużo mniejszy niz z synem, az dziwne
Edit. U mnie krzywa robia kazdej ciezarnej, bez roznicy czy jest podejrzenie cukrzycy czy noe i trzy razy pobieraja z zyly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 14:45
grzanewino, Etoilka, ibishka, Magdzia85F, Sylwiaa95, Tęskniąca, Tusianka, Ilona92, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
To zobaczcie mojego brzucha!
Dziewięć.zero to dobrze, ze nie masz dużego brzucha:) łatwiej bedzie nosić hehe
Ja juz padnięta jestem, a jakis nie wiadomo ile nie zrobiłam
Tęskniąca super okoliceMagdzia85F, dziewiec.zero, grzanewino, Tusianka, ibishka, Etoilka, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piekne te Wasze brzuszki
Co do swiat w hotelu - kilka lat temu bylismy - super sprawa, wypoczelismy jak nigdy wczesniej
U mnie dzis lepiej przyjechaly dzis meble do salonu ♡ juz nie moge sie doczekac az wszystko bedzie zamontowane
A teraz jade na pierwsze zajecia szkoly rodzenia )) aaaaa jest ekscytacja!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:11
grzanewino, Tusianka, Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, APrzybylska lubią tę wiadomość