Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój ginekolog też mówił, że mogę sobie cytrynę wziąć. Albo że mogę szukać glukozy cytrynowej, bo podobno w niektórych aptekach takie coś jest.
W mojej rodzinie każde święta są bardzo tradycyjne i religijne, tym bardziej że mam księdza w rodzinie. Więc wszystkie posty są jak najbardziej przestrzegane, kolacja koło 17-18, potem pasterka. Za to u męża to zupełnie na odwrót. Alkohol na każdą okazję, zero jakiejkolwiek "magii świąt", o pójściu do kościoła to nawet nie wspomnę. Zresztą jak mają iść, jak większość już napruta.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
U nas wigilia z moja mamą koło 16-16:30 a potem o 18u tesciow
na szczescie daleko nie jest, bo tylko 15km
co roku tak robimy odkad jestesmy razem
a 1i2 dzien swiat jeden u jednej strony a drugi u drugiej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 12:12
Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ilona92 - my kupiliśmy używany Espiro Enzo, duża szeroka gondola, stabilny, ale lekko i miękko się prowadzi po wsi (sprawdzałam na naszych wertepach), myślę, że się sprawdzi. Wzięłam oczywiście model z odblaskami. Ja mam 2w1, czyli gondolę i spacerówkę (też z odblaskami), fotelik/nosidełko dokupimy osobno i można dokupić adaptery do wpięcia w stelaż (bo pytałam o to).
A to nasz debiut na forum, nie mogłam doczekać się jutra
a suwaczek pokazuje już 50%
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2c86c991f7a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 12:49
Sylwiaa95, Tusianka, Magdzia85F, ibishka, Ilona92, Etoilka, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
uuufff...dziewczyny trudno Was nadrobic
myszkaka - wózki przeglądam, kupię (jak wszystko) dopiero koło lutego.
ibishka - witamy w 20 tygodniui gratulujemy ruchów
mam to samo jak przesadze z aktywnoscia, jakby ktoś mi wtyczke od zasilania wylaczył , dbaj o siebie bardziej
pomarańczka - super że jest praca
grzanewino - super "mikołajek"
ibishka - tez super brzuszek
U mnie w Wigilie i w Święta nie ma alkoholu w ogóle, czasem jak bardzo zmarzlismy na pasterce, to przed snem naleweczka na rozgrzanie i spać
Do tej pory co roku u mnie Wigilia z rodzicami, a w Świeta wzajemnie się odwiedzamy się z najbliższą rodziną. W tym roku zaburzyłam ten schemat trochę i postanowiłam wyjechać na Świeta w góry. Mój ojciec i brat mieszkaja razem, mama za granicą , ja sama oddzielnie. Musiałabym Święta na dwa domy ogarnąć a po prostu nie mam na to siły, więc idąc za radą wielu postanowiłam sie rozpieszczać póki mogę i jechac "na gotowe". Do tej pory sobie tego nie wyobrazalam: jak to wyjechac na swieta???? Ale odpoczne, a w hotelu sa koledy na zywo z kapela goralska, mikolaj i inne atrakcje wiec nudzic sie nie bede , mam nadzieje.
Mam pytanko a propos krzywej cukrowej: czy oni kłują trzy razy z żyły, czy z palca glukometrem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:01
Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Ibishka co zdjecie to nam wrażenie, ze i brzuch mniejszy. Moj to jyz podczas leżenia widac
Glukozę powinni badac z żyły , wtedy dokładność jest lepsza bez porównania.
Tęskniąca jedziesz sama czy z kimś? W sumie to tez swieta , kazdy zasługuje na to , na co ma ochoteobys tylko wypoczela.
Te wózki to jakas porażka . -
nick nieaktualnyTęskniąca wrote:Mam pytanko a propos krzywej cukrowej: czy oni kłują trzy razy z żyły, czy z palca glukometrem?
Najpierw sprawdza Ci poziom na czczo glukometr em, jeśli wyjdzie Ci powyżej chyba 126? to nie zrobią Ci krzywej bo ten pomiar już wskazuje na cukrzycę i nie będą Cię obciążać glukoza. Pewnie zrobia tylko poziom na czczo. A jak wyjdzie poniżej, to 3 razy z żyły.
-
Tęskniaca super ponysl! A gdzie jedziesz
?
Ilona haha az zaczęłam przeglądać folder ze zdjęciami tydzień po tygodniu (maz mi kazał co tydzień robić zdjęcie na pamiątkę)i jak tak zestawie zdjęcia to widzę że rośnie, ale chyba faktycznie młoda ciągnie wartości odżywcze z mojego dotychczasowego tłuszczyku bo maz dziś stwierdził że jakieś takie ręce i ramiona mi się drobniejsze zrobiły
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
O to będziesz mieć święta w pięknym otoczeniu
Aaaaaaaaaaaaa!
Znalazłam pierścionek zaręczynowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 14:07
Tęskniąca, Tusianka, BP 02, grzanewino, dziewiec.zero, Etoilka, Magdzia85F, Sylwiaa95, Ilona92, aga_90, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIbishka haha gratulacje
Ja dzis wstalam z bolem glowy i jest coraz gorzej wrrrr.
Od rana na pelnych obrotach, bo konczylysmy pakowanie w przedszkolu. Pozniej poszukiwania czerwonej koszulki po sklepach dzieciecych na jutro, sprzatanie pranie itpzrobilam dzis zakup dnia haha. Dresy ciazowe adidasa w sh za 2zl
mam najwygodniejsze domowe spodnie i nikt mnie z nich nie wyciagnie
Moj brzuchol stoi w miejscu. Niby cos tam widac ale jest dużo mniejszy niz z synem, az dziwne
Edit. U mnie krzywa robia kazdej ciezarnej, bez roznicy czy jest podejrzenie cukrzycy czy noe i trzy razy pobieraja z zyly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 14:45
grzanewino, Etoilka, ibishka, Magdzia85F, Sylwiaa95, Tęskniąca, Tusianka, Ilona92, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
To zobaczcie mojego brzucha!
Dziewięć.zero to dobrze, ze nie masz dużego brzucha:) łatwiej bedzie nosić hehe
Ja juz padnięta jestem, a jakis nie wiadomo ile nie zrobiłam
Tęskniąca super okoliceMagdzia85F, dziewiec.zero, grzanewino, Tusianka, ibishka, Etoilka, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piekne te Wasze brzuszki
Co do swiat w hotelu - kilka lat temu bylismy - super sprawa, wypoczelismy jak nigdy wczesniej
U mnie dzis lepiejprzyjechaly dzis meble do salonu ♡ juz nie moge sie doczekac az wszystko bedzie zamontowane
A teraz jade na pierwsze zajecia szkoly rodzenia)) aaaaa jest ekscytacja!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 17:11
grzanewino, Tusianka, Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, APrzybylska lubią tę wiadomość