Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Magda poprawiło i jest duzo lepiej. Wydaje mi sie, ze to przez wszystko co sie działo dookoła wywarło na mnie taki stres i ciśnienie, ze pogubiłam sie w tym wszystkim i nie do końca mogłam sie odnaleźć
Dziewczyny ja tez czuje sie i powoli wyglądam jak hipcio. Jak siedzę w aucie, torba na podłodze to misze sie przysunąć i schylic bo inaczej nie daje rady, jak to moj ostatnio zauważył to zaczal sie śmiać razem ze mna. Bierzmy to jako doświadczenie!(chociaż suma porażek to to nie jest). Uśmiechniecie sie, za niedługo urodziny i bedziemy mogły biegać a pozniej bedziemy płakać , ze cały swiat jest do gory nogami. Zawsze mozna narzekać, ale dostrzegamy pozytywy.
Apropo jestem strasznie negatywnie nastawiona od zawsze na wszystko także wiem co mowie ha ha.
Uszy do gory!
A na pocieszenie ja i nasza Jadźka uwierzcie, ze przez to, ze hestem do przodu z ciąża szybciej sie toczę nuz Wy
Monnn, Magdzia85F, pomarańczka_33, dziewiec.zero, Tusianka, aga_90, Sylwiaa95, APrzybylska, olKaczucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
u nas ta sfera jest różna - ostatnio mąż zmęczony, to rzeczywiście rzadziej, ale z jego dtrony nie zauważyłam zmian
Ja mam stresa, boję się, że zrobimy krzywdę Młodemu
Wiadomo, że jak nie ma zagrożenia to spokojnie można uprawiać seks w ciąży, ale psychika robi swoje
My dziś rozpoczęliśmy kolejny tydzień
Także gonię Cię z brzuszkiem, Ilona92Magdzia85F, Ilona92, pomarańczka_33, Tusianka, aga_90 lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Emily jaki laseczka, az mała sie poruszyła, jak zobaczyłam zdjecie
Widzisz, a pisałas ze chusta przekłamała zdjecie
Bo on jakoś tak się nie wydaje niby duży, ale rośnie szybko
Wyjątkowo mało przytyłam, mam nadzieję, że nagle nie przytyję w 3 trym 10 kgIlona92 lubi tę wiadomość
-
Hej
Jeśli chodzi o seks to u mnie jest podobnie jak u Monnn to ja w ogóle nie mam ochoty, Mąż nieustannie próbuje a ja nic ale rozmawiamy o tym, w sensie ja nie unikam tematu i próbuje wyjaśnić M jak to u mnie wygląda. A żeby było śmieszniej bardzo często mi się seks śni ale na jawie libido minus 1000 natomiast M mówi do mnie per grubasku, humbaczku albo kaszalotku ale w ogóle mi to nie przeszkadza
Mała dzisiaj bardzo aktywna jest, i to tak od 5:30 czyli od momentu jak tatuś wstałIlona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyWrocilam po kilku godzinach siedzenia, w sumie sam doktorek nie wiedzial po co przyszlam dostalam skierowanie kontrolne na mofologie, umowil mnie na usg na 11stycznia zeby sprawdzac czy maluch rosnie. Jesli tendencja maks mlodsze dziecko 10dni mniej sie utrzyma to jest ok ale musimy sprawdzac co 4tyg czy przeplywy fobre zeby nie bylo zachamowan. Przytylam 3kg w miesiac na wadze 88. Fakt ze na kolacje jedlismy pizze ale.. doktorek twierdzi ze jest ok wrecz malo bo lacznie 5kg. Na te stawiania macicy mam brac nospe i magnez. Na wzmocnienie potwierdzil witamine c, rutinoscorbin i wapno. Wiec odwiedzilam apteke bede sie wzmacniac.
Co do seksu to sie nie wypowiem bo ja mam meza tylko raz w tygodniu czasem jest lepiej czasem gorzej,maz mowi ze jestem piekna najbardziej lubi wiekszy biust hyhyhy ja z kolei smieje sie ze wygladam i czuje sie jak gloria z madagaskaru
Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Odeslali mnie bo uznali ze najpierw sprawdza jak cukier na czczo a jutro jesli nie bedzie podwyzszony cala serio czyli na czczo i po obciazeniu... niby chca tak dobrze pilnowac zeby w razie cukrzycy nie zaszkodzic ale i tak zla jak osa bylam bo znowu musze sobie plany zmieniac
-
nick nieaktualny
-
BP 02 wrote:Odeslali mnie bo uznali ze najpierw sprawdza jak cukier na czczo a jutro jesli nie bedzie podwyzszony cala serio czyli na czczo i po obciazeniu... niby chca tak dobrze pilnowac zeby w razie cukrzycy nie zaszkodzic ale i tak zla jak osa bylam bo znowu musze sobie plany zmieniac
W sumie dobrze. Bo tak by krzywdę mogli Wam zrobic -
ibishka, Ilona - dzięki za zaproszenie
Emily - jaka seksowna sukienka
Dziewczyny - Wasze brzuszki sa przeurocze, moj jakis taki rozlany mi sie wydaje...
co do sexu - to ja mam zakaz od 1.10 wiec powoli zaczynam wariować ;p;) mówiłam, mojemu M., że jak ma ochotę, to możemy to inaczej załatwić, wiem, ze on jest z tych bardziej potrzebujacych a on na to ze niekoniecznie, bo i tak nie ma ochoty bo w pracy stres ;(
Czasem jak zaczynam mowic, ze mi tego brakuje i nie moge sie doczekac, to przylapuje go na tym, ze odlicza tygodnie razem ze mna wiec z tym stresem to troche chyba naciagane z jego stony. Chyba po prostu nie chce mi krzywdy zrobic, bo wie, ze mam zakaz skurczow macicy jakikolwiek, a bez nich nie ma podniecenia seksualnego, wiec pewnie woli nawet o tym nie wspominac...Ilona92 lubi tę wiadomość
-
BP, u mnie dlatego pierwsze pobranie było z palca i spr na pasku jaki jest cukier na czczo i jak się okazało że jest ok to wtedy pierwsze pobranie z żyły, glukoza i kolejne dwa pobrania. Bez sensu trochę bo masz dwa dni na czczo przez to
Ilona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
U mnie też najpierw sprawdzali z palca, czy nie jest za wysoki.
Śliczne macie brzuszki dziewczyny!
U nas ostatnio posucha, bo strasznie mi brzuch stwardniał po ostatnim razie. Często mi w ogóle ostatnio twardnieje, plus martwią mnie te kłucia w szyjce. Czekam do jutrzejszej wizyty, co powie lekarzIlona92 lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Dziewięć.zero to dobrze , ze dostałaś skierowanie na badania tak powinno byc. Na dodatek usg niech sprawdzają czy wszystko rozwija sie prawidłowo! To dobrze tyjesz ja tez sporo jadłam przed wizyta i to nawet przed samym wejściem piknik urządziłam, także waga zawsze bedzie wyższa:) ale jesli sie dobrze czujemy to nic sie nie dzieje. Nie ma co sie przejmować. Wszystkie jesteśmy piękne !
Zrobiłam 64 pierogi z 0.5 kg maki. Na druga transze nie mam sera:/, ale nic straconego przesadzę teraz kwiatki a pozniej padne bo kręgosłup odmawia posłuszeństwa
Podziwiam dziewczyny, ktore lepiej tyle pierogów ja przy tej ilosci wysiadałam haha i to ciekawe jak wyjdą po ugotowaniu ?pomarańczka_33, dziewiec.zero lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Ogólnie nie piszę, bo ani nic nie pichcę na święta, ani jakoś nie mam o czym pisać... (A narzekać już nie chcę, że już hipcio że mnie.
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka