Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona, niechcący to polubiłam ależ masz ładny brzuszek:)
BP super że lot zniosłas dobrze.
Też ruchów nie liczę a mała jest bardzo aktywna. Od dzisiaj chyba wiem, co znaczy kopanie w okolicach pęcherza;) Mała od rana kopie mnie nisko, dość mocno (mam wrażenie ze za chwile wystawi na zewnątrz rękę albo nogę ), dziwne uczucie... Czy Was tez maluszki tak kopią?
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
A, i dostałam opieprz od pani ze sklepu obok domu. Stałam z 15 minut w kolejce na dziale mięsnym (za ośmioma babciami) i się nie odezwałam. Jak przyszła moja kolej, to pani przepraszała, że nie widziała, że trzeba przychodzić od razu na początek kolejki, że to już nie czasy gentelmenów...:p obiecałam, że następnym razem się poprawię
Emily89, Magdzia85F, Ilona92, Tusianka, aga_90, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie Ada nie jest typem szalonej panienki. Jest dość spokojna. I woli radio niż te melodyjki dla Maluszków na youtubie. Przy nich zasypia.
Dziś słuchałam muzyki z lat 80 to trochę pokopala mnie w bok.
Monnn u mnie to robi mi psikusy. Bo czuję, że mocno chce mi się siku, idę a tam kilka kropelek. Pewnie niezły ubaw tr dzieciaczki nasze mają.
Etoilka ooo fajnie ze strony Pani ekspedientki. A ja już nie liczę na to, że ktoś mnie potraktuje grzecznie.
Nie korzystam z apki do ruchów. Muszę poszukać jakiejś do skurczy.Ilona92, Tusianka, Etoilka, Monnn, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEtoilka wrote:Ja też nie zapisuję, czasu i energii by nie starczyło
U mnie dziś dzień wyjściowy. Kupiliśmy łóżeczko, materac, przewijak - ale się cieszę! Teraz już odpoczywam i czekam aż mężu zrobi naleśniki
Pokaż, pokaż zakupy.
Ja byłam w pepco i kupiłam dwie czapeczki, i polspiochy.Etoilka lubi tę wiadomość
-
Monnn wrote:Ilona, niechcący to polubiłam ależ masz ładny brzuszek:)
BP super że lot zniosłas dobrze.
Też ruchów nie liczę a mała jest bardzo aktywna. Od dzisiaj chyba wiem, co znaczy kopanie w okolicach pęcherza;) Mała od rana kopie mnie nisko, dość mocno (mam wrażenie ze za chwile wystawi na zewnątrz rękę albo nogę ), dziwne uczucie... Czy Was tez maluszki tak kopią?
Magda uzyj stopera
Bardzo rzadko kopie tak, ze brzuch unosi sie pare cm do gory. Ja raczej odczuwam wiercenie, czkawkę, czasami głowa chyba "ociera" sie o pęcherz bo jest chwila, w ktorej myśle : zaraz popuszczę, a za chwile nic. Generalnie jesli robi sobie tam lambada, a mam wrażenie ze wyczuwam jej zdegustowanie to delikatnie słownie daje jej do zrozumienia, ze nie zycze sobie takich intensywnych ruchów, gdzie pozniej nie wiem co mnie boli i ze rozliczymy sie po porodzie. Czesto lambada zamienia sue w ułożenie do snu hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 13:56
Monnn, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Jaki przewijak?
Taki zwykły, na łóżeczko
https://www.krak-wit.pl/pl/p/Usztywniany-przewijak-50x70cm-na-lozeczko-60x120-zebra-szara/1898
Magdzia, pochwalę się, jak złożymy łóżeczko zdecydowaliśmy się na klasyczne białe z szufladą i funkcją tapczanika i na materac lateksowo-kokosowy.
Magdzia85F, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś tylko wrzucę Wam moją piękną córeczkę i pomarudzę Jutro Was nadrobię, bo sporo naskrobałyście
Lekarz kazał mi przejść na dietę, bo jestem za gruba. Powiedział, że mam mnie jeść. Muszę też co tydzień robić to ALT, jeżeli będzie rosło, to będziemy się martwić. Wizyta za 3 tygodnie, a do tego czasu mam brać Hepatil 3x dziennie. Wszystko mi wytknął,a jak podnosiłam się z kozetki to zażartował: "no nie mów, że Ci ciężko" nie, no wcale ...
Zuzia waży książkowo 1550g.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddb23b16888e.jpgaga_90, grzanewino, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyAPrzybylska super, że z Małą ok!
I jaki uśmiech!
Ile Ty przytyłaś? 40kg? Ja pierdziele co za lekarz. Aż jak to przeczytałam, to mi się mega przykro zrobiło. Ten trend bycia fit to widzę mocno na łby popadł nawet u lekarzy.
Trzymam kciuki za dobre wyniki ALT.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 17:53
APrzybylska, Monnn, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:No ale ile przybrałaś, że aż tak? i napisz może jaki był Twój jadłospis dzienny
APrzybylska przytyła mniej więcej tyle co Ty ok 10 kg.
I zachowanie lekarza ewidentnie palant.
Ja ważę więcej o 15 kg - i mam się tłumaczyć z tego i być obrażana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 18:25
APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:Dzięki Madzia. Mi jest przykro cały czas aż boję się teraz jeść.
APrzybylska - szkoda, że nie powiedziałaś Mu - ooo chyba zanosi się na zmianę lekarza :]
Jedz normalnie - tak jak wcześniej. Pij więcej wody, zazwyczaj to dużo daje. Będzie dobrze.Etoilka, APrzybylska, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ania, nie przejmuj się. Ci lekarze to chyba serio na łeb upadli!!!! Myśle, że żadna z nas nie objada się bo jest w ciąży i jej wolno jeść tony jedzenia....
Tycie w ciąży jak widać często jest poza naszą kontrolą, poza tym już z górki mamy więc olać to!!!
Nie każda to Ania LewandowskaMagdzia85F, APrzybylska, Etoilka, ibishka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość