Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff w końcu skończyłam czytać.. Albo cisza jak makiem zaśial a jak się posypalo to uuuuuu...
.
U nas kolor włosów hmm też mnie trochę martwi, już kiedyś o tym pisałam. Ja jestem naturalnie mysia blondynka Maz blondyn ciemny ale jak ma dłuższą brodę to pod światło ma rude refleksy. Teść jest rudy.. I coś czuję że dzieciaki 'niestety' przejmą po dziadku. Mi osobiście rudy się bardzo podoba, ale wiem że rudzielce w szkole łatwo nie mają. Więc jak dla mnie mogą być moje dzieci rude ale dopiero jak skończą liceum i będą mieć do czynienia z normalnymi ludźmihehe rozumiecie co mam na myśli?
pomarańczka_33, Sylwiaa95, Ilona92, machirude, aga_90, Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudziaki są przeurocze.
Jeśli Wy będziecie wzmacniać poczucie wartości dziecka, to ono nie odbierze personalnie potencjalnych docinek. Zróbcie z tego atut i tyle. A wrecz przeciwnie bedzie wiedzialo, ze skoro czepiaja sie rudych wlosow, to znaczy ze tak naprawde nie maja czegoMam kilku znajomych rudzielców : koleżanka jest fotomodelką a z kolegą z liceum wszyscy sie bardziej liczyli..bo sam o sobie myslal jak o kims wyjatkowym no i byl przystoiny do tego jak cholera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 09:31
ibishka, pomarańczka_33, Ilona92, Magdzia85F, machirude lubią tę wiadomość
-
Słodziaki te Wasze brzusiaki
Ja się z boku wolę nie pokazywać, bo w bioderka to mi poszło,oj...poszło...i do tego jestem niska, więc kuleczka jestemMoja mama i jej siostra miały identycznie, później wróciły do "normy" więc nie bardzo sie tym przejmuje, po prostu nie przechodze bokiem koło luster
machirude, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia daj znać po wizycie, czy wszystko ok:)
Ładne brzuszki
A ja już jestem gigant :o
Też tak macie, że sapiecie jak parowóz i zaczyna być Wam ciężko po przejściu się ze 20 minut??? Mnie to zakupy tak męczą teraz, ale się nie poddaje!!!grzanewino lubi tę wiadomość
-
Klaudia dobrze mówisz jedno. Nie ma co się przejmować
potem zrzucimy. Ja się tylko dziwię jak mi mąż mówi że ogólnie przytyłam, a jakoś mi się wydawało że tylko w brzuch poszło te 7 kg. No ale on patrzy bardziej obiektywnie niż ja wie pewnie ma rację. Ale się nie martwię
już nie raz chudlam większą ilość kg to teraz też dam radę.
Tak patrzę na wasze Suwaczki i aż mnie ciarki przechodzą jak widzę jak niewiele czasu wam zostało.. Niektóre z was za półtorej miesiąca będą mamami:-)
Haha Madzia nie wiem czy sapie bo nie chodzęwięc nie wiem czy bym dotrwala te 20 minut
Na pewno ślicznie wyglądasz... Dawaj fotoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 11:49
Tęskniąca, Etoilka, Ilona92, pomarańczka_33, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj rozpoczynamy 34 tydzień i z tej okazji się sfociłyśmy, więc się dorzucamy
a waga nam dzisiaj pokazała 69,9 co oznacza że mamy już prawie +15!
Co do sapania to jak najbardziej, muszę mojego M pilnować żeby nie wybiegał na przód bo ja potem nie nadążam
ibishka, Tęskniąca, Etoilka, Magdzia85F, machirude, Ilona92, Agiii37, grzanewino, aga_90, Tusianka lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Hej
Ja już po założeniu nowych tejpów
Po drodze weszłam do najlepszej pączkarni w Gdańsku i kupiłam pączki... sztuk cztery xD
Wczoraj dostałam pierwsze fotki z sesji
Coś czuję, że ciężko będzie wybrać 10 zdjęć
Ja łapię zadyszkę jak prowadzę korepetycje, jak idę, nawet jak siedzę
U mnie 12 kg na plusie, mam nadzieję, że 15 kg nie przeskoczę
Magdzia85F, Etoilka, machirude, Tęskniąca, Ilona92, pomarańczka_33, Agiii37, grzanewino, aga_90, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezuuu dziewczyny ale laski z Was!
Dorotko bardzo ładnie wyglądasz!
Emily super zdjecie! Wow!
Wybaczcie usunęłam posta ze zdjęciem. Nie wiem co mnie... Że wrzuciłam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 12:29
Emily89 lubi tę wiadomość
-
Madzia! Kompletnie nie masz powodu do przejmowania się! Wyglądasz ślicznie!
Ja musiałam się położyć.. Od rana bardzo boli mnie brzuch jak na okres,caly dół plus jeszcze ból i klucie w prawej pachwinie. I do tego czuje większe hmm 'nawilzenie'?! Dobrze ze wizyta już w czwartek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 13:24
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Sylwia- jak Ty to robisz ze chudniesz :p ja pomimo diety nałożonej przeze mnie sama(czyt. Zdrowszej) tyje. Już plus 12 kg. Wlasnie jadę do gin. I wyczytałam że w ciąży jednak można jeść sery pleśniowe! A ja się przez 8 msc tylko oglądałam za presidentem :p
-
sweetmalenka wrote:Sylwia- jak Ty to robisz ze chudniesz :p ja pomimo diety nałożonej przeze mnie sama(czyt. Zdrowszej) tyje. Już plus 12 kg. Wlasnie jadę do gin. I wyczytałam że w ciąży jednak można jeść sery pleśniowe! A ja się przez 8 msc tylko oglądałam za presidentem :p
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość