X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff w końcu skończyłam czytać.. Albo cisza jak makiem zaśial a jak się posypalo to uuuuuu... :).
    U nas kolor włosów hmm też mnie trochę martwi, już kiedyś o tym pisałam. Ja jestem naturalnie mysia blondynka Maz blondyn ciemny ale jak ma dłuższą brodę to pod światło ma rude refleksy. Teść jest rudy.. I coś czuję że dzieciaki 'niestety' przejmą po dziadku. Mi osobiście rudy się bardzo podoba, ale wiem że rudzielce w szkole łatwo nie mają. Więc jak dla mnie mogą być moje dzieci rude ale dopiero jak skończą liceum i będą mieć do czynienia z normalnymi ludźmi :-) hehe rozumiecie co mam na myśli? :-)

pomarańczka_33, Sylwiaa95, Ilona92, machirude, aga_90, Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka mój ma rudawe i dziewczynki wyglądają pięknie z takimi wloskami. Ważne, żeby nauczyć dziecko tego, aby się nie dawało innym.

ibishka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudziaki są przeurocze.
    Jeśli Wy będziecie wzmacniać poczucie wartości dziecka, to ono nie odbierze personalnie potencjalnych docinek. Zróbcie z tego atut i tyle. A wrecz przeciwnie bedzie wiedzialo, ze skoro czepiaja sie rudych wlosow, to znaczy ze tak naprawde nie maja czego ;) Mam kilku znajomych rudzielców : koleżanka jest fotomodelką a z kolegą z liceum wszyscy sie bardziej liczyli..bo sam o sobie myslal jak o kims wyjatkowym no i byl przystoiny do tego jak cholera ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 09:31

ibishka, pomarańczka_33, Ilona92, Magdzia85F, machirude lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb5e0821b46c.jpg

Tęskniąca, pomarańczka_33, ibishka, Etoilka, Ilona92, Sylwiaa95, Tusianka, Magdzia85F, machirude, asiq, Agiii37, grzanewino, aga_90 lubią tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś wizyta ale pewnie bez usg :-/ takie wizyty to 3 minuty :D tylko sprawdza wyniki, cos wpisze w papiery, badanie na fotelu i do widzenia :P

Magdzia85F lubi tę wiadomość

xk81pfk.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    180224f151ee0c7amed.jpg

A to my ;)

Sylwiaa95, Tusianka, ibishka, Magdzia85F, Etoilka, machirude, pomarańczka_33, Ilona92, asiq, Agiii37, grzanewino, aga_90 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia świetna koszulka :-)
    No to w takim razie i my się pokażemy :-)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e0c07497f67.jpg

Tęskniąca, Magdzia85F, Etoilka, machirude, pomarańczka_33, Ilona92, asiq, Agiii37, grzanewino, aga_90, Tusianka lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodziaki te Wasze brzusiaki ;)

Ja się z boku wolę nie pokazywać, bo w bioderka to mi poszło,oj...poszło...i do tego jestem niska, więc kuleczka jestem ;) Moja mama i jej siostra miały identycznie, później wróciły do "normy" więc nie bardzo sie tym przejmuje, po prostu nie przechodze bokiem koło luster ;)

machirude, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia daj znać po wizycie, czy wszystko ok:)

Ładne brzuszki :)

A ja już jestem gigant :o

Też tak macie, że sapiecie jak parowóz i zaczyna być Wam ciężko po przejściu się ze 20 minut??? Mnie to zakupy tak męczą teraz, ale się nie poddaje!!! :D

grzanewino lubi tę wiadomość

• ibishka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia dobrze mówisz jedno. Nie ma co się przejmować :-) potem zrzucimy. Ja się tylko dziwię jak mi mąż mówi że ogólnie przytyłam, a jakoś mi się wydawało że tylko w brzuch poszło te 7 kg. No ale on patrzy bardziej obiektywnie niż ja wie pewnie ma rację. Ale się nie martwię :) już nie raz chudlam większą ilość kg to teraz też dam radę.
    Tak patrzę na wasze Suwaczki i aż mnie ciarki przechodzą jak widzę jak niewiele czasu wam zostało.. Niektóre z was za półtorej miesiąca będą mamami:-)

Haha Madzia nie wiem czy sapie bo nie chodzę :-D więc nie wiem czy bym dotrwala te 20 minut :-D

Na pewno ślicznie wyglądasz... Dawaj foto :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 11:49

Tęskniąca, Etoilka, Ilona92, pomarańczka_33, grzanewino lubią tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ibishka ja staram się mało leżeć, bo biodra bolą. A i z Mężem ostatnio sporo wychodzimy.

ibishka lubi tę wiadomość

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj rozpoczynamy 34 tydzień i z tej okazji się sfociłyśmy, więc się dorzucamy ;) a waga nam dzisiaj pokazała 69,9 co oznacza że mamy już prawie +15! ;)

Co do sapania to jak najbardziej, muszę mojego M pilnować żeby nie wybiegał na przód bo ja potem nie nadążam ;D
    eqzdqf.jpg

ibishka, Tęskniąca, Etoilka, Magdzia85F, machirude, Ilona92, Agiii37, grzanewino, aga_90, Tusianka lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja już po założeniu nowych tejpów :)
    Po drodze weszłam do najlepszej pączkarni w Gdańsku i kupiłam pączki... sztuk cztery xD

Wczoraj dostałam pierwsze fotki z sesji :)
    Coś czuję, że ciężko będzie wybrać 10 zdjęć :)

b400f9fa08c232cfmed.png

Ja łapię zadyszkę jak prowadzę korepetycje, jak idę, nawet jak siedzę :)

U mnie 12 kg na plusie, mam nadzieję, że 15 kg nie przeskoczę :)

Magdzia85F, Etoilka, machirude, Tęskniąca, Ilona92, pomarańczka_33, Agiii37, grzanewino, aga_90, Tusianka lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu dziewczyny ale laski z Was!

Dorotko bardzo ładnie wyglądasz!
    Emily super zdjecie! Wow!

Wybaczcie usunęłam posta ze zdjęciem. Nie wiem co mnie... Że wrzuciłam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 12:29

Emily89 lubi tę wiadomość

• ibishka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia! Kompletnie nie masz powodu do przejmowania się! Wyglądasz ślicznie! :-)

Ja musiałam się położyć.. Od rana bardzo boli mnie brzuch jak na okres,caly dół plus jeszcze ból i klucie w prawej pachwinie. I do tego czuje większe hmm 'nawilzenie'?! Dobrze ze wizyta już w czwartek..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 13:24

Magdzia85F lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U poloznej wizyta zaliczona, -0,7kg przez 3tyg, wyniki dobre, cisnienie dobre, puls małego 142 takze jest ok , teraz czekac na lekarza :)

ibishka, Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, Ilona92, pomarańczka_33, Tusianka lubią tę wiadomość

xk81pfk.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia- jak Ty to robisz ze chudniesz :p ja pomimo diety nałożonej przeze mnie sama(czyt. Zdrowszej) tyje. Już plus 12 kg. Wlasnie jadę do gin. I wyczytałam że w ciąży jednak można jeść sery pleśniowe! A ja się przez 8 msc tylko oglądałam za presidentem :p

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam z czego :D moje bmi jest straszne... :) i mam diete cukrzycowa. Od poczatku mamy -7/7,5kg :P

xk81pfk.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    Sylwia- jak Ty to robisz ze chudniesz :p ja pomimo diety nałożonej przeze mnie sama(czyt. Zdrowszej) tyje. Już plus 12 kg. Wlasnie jadę do gin. I wyczytałam że w ciąży jednak można jeść sery pleśniowe! A ja się przez 8 msc tylko oglądałam za presidentem :p
    Oczywiście, że można! U Nas 99% serów pleśniowych jest z pasteryzowanego mleka a takie produkty można spokojnie jeść :)

Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20 osób przede mną na poczcie! Rrratunkuuu!!!

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
‹‹ 357 358 359 360 361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ