Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny, dopakuje jeszcze co trzeba.
Widzę, że dobre wieści z wizyt - super !!!
Ilonka, jak widzę takie wpisy jak Twój, że 14 może się coś zadziać, to pierwsza moja myśl, ale "kwietnia chyba, nie marca, bo 14.03 ro za 3 dni" no i później dopiero dociera do mnie, że jednak o marzec chodzi.
Dodzwoniłam się dziś do sklepu...mebelki jutro mają wyjechać z fabryki...no ciekawe ile jeszcze wersji usłyszęale za to facet mi obiecał, że wniosą mi wszystko do domu za to długie czekanie.
Mój chłop mi dziś zakomunikował, że zabrania mi ćwiczenia z balonikiem, bo sobie krzywdę zrobię, naruszę znowu mojego polipa i będę krwawić i cierpieć i chyba ma sporo racji. Poprzestane na masażu, jak go zacznę w ogóle
Etoilka, Magdzia85F, BP 02, Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Jejku, dzieje sie!
Ilona- to juz prawie juzz jednej strony tez bym chciala z drugiej moj maluch chyba jeszcze potrzebuje czasu.
Ania- u Ciebie tez juz donoszona, prawda? A jak sie w ogole czujesz? Dajesz rade?
Dorota- pilnuj cisnienia, ja tez mam zwykle bardzo niskie ale teraz mierze, bo widze ze troche sie podnioslo, na szczescie innych kbjawow brak...
Ja wczoraj pozakupowalam i teraz mam juz prawie wszystkonawet kupilismy piekuch do plywania choc pewnie poczekaja na uzycie
jako ze maz jest fanatykiem plywania, Groszek bedzie sie szybko uczyl, tym bardziej ze lato w ogromnej mierze nad jeziorem, wiec nie wyobrazam sobie bez tej umiejetnosci zycia
Moje staniki juz jutro na poczcie do odbioru bedano i ostatni tydzien w oracy juz... jakos nostalgicznie mi
Aaa! Klaudia- nieglupi ten Twoj chlo, rzeczywiscie przy tym polipie to mogkby byc niezbyt dobry ponyslWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 19:06
Etoilka, Magdzia85F, Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Klaudia my kupilismy w sklepie stacjonarnym takie pieluchowe majtki:
https://www.ekomaluch.pl/close-pieluszka-do-plywania-greengreen-campervan-xxl
I do tego piekuszki libero, zaraz na linka spojrze jakiegos
O takie
https://imged.pl/libero-swimmers-pieluszki-do-plywania-s-7-12-kg-5266495.html
W sumie myslelismy ze razem trzeba ale jak teraz czytam to moze nawet nieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 20:08
Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy coś do ubrania dla dziecka bo ten szpital gdzie będę rodzic, to dają ubrania, na kartce co dostałam od lekarza jest napisane żeby tylko kosmetyki brać i szczotkę do włosów.
Też mam trzy takie pajace z wywijanymi rękawami wtedy nie trzeba tych niedrapek.
Ja wzielam dwie niedrapki jedną czapkę i mąż wieczorem mi przywiezie jak coś jakieś ubrania jak Trzeba będzie, rożek mu jeszcze spqkuje, jak syna rodzilam to trzeba było mieć wszystko ubrania itp, nawet obiadów nie było i na śniadanie kromka suchego chleba dla karmiących, tragedia, tutaj wiem że są nawet w miarę.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też mam zamiar oswajac z wodą, ale trochę boję się basenów, muszą być ozonowane bo chlor lubi robić tzw suche utoniecie, my mamy taki duży na podwórku i tam dajemy różną chemię żeby woda była czysta, mój syn i my zachwyceni ale małego to chyba nie będę w nim kąpać.
jeziora są super, gdyby nie ludzie co z psami do wody wchodzą, tego już nie ogarniam, mój mąż się zawsze wscieka na takich, a później małe dzieci kąpią.BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Agata, mi psy kąpiące wcale mi nie przeszkadzają. Myślę, że o wiele bardziej niebezpieczni są ludzie, którzy korzystają z takich kąpieli z różnymi chorobami skóry i nie tylko. Z psa na człowieka choroba rzadko może przejść, psy są co najwyżej brudne, ale w dużych zbiornikach to i tak nie ma znaczenia.
Ja tam mogę z moim psem się kąpać w jednym jeziorze - nie widzę w tym nic złego
No chyba, że coś jeszcze Was niepokoi?pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mam nic przeciwko psu w jeziorze.
A u mnie chyba Gabryś ułożył się poprzecznie... rozpycha mi brzuch na szerokość i kopię tam gdzie nigdy wcześniej nie czułam... boli mnie kręgosłup i ciągnie po bokach brzucha A dodatkowo kluje w pochwie. I brzuch stwardnieje. Nie Boli bardzo ale napięcie jest. A ponadto mlody chyba mi w jakiś nerw kopie bo parslizuje mi chwilowo noge.Jutro idę do gin i zobaczymy co tam i nie obraziłabym się jakbym dostała skierowanie na CCWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 21:47
-
Ilona Ty juz niedlugo bedziesz rodzic :o WOW!!!!!!
Troche się stresuje jak czytam takie wpisy
Ja sie teraz modle, by nic sie nie zaczelo przed 20 marca... Już moge być w ch**owej fryzurze na porodowce, ale niech Mlody poczeka az Tata wroci ze szkolenia w Krakowie
U mnie skurcze przepowiadajace, krotkotrwale na szczescie i bole jak menstruacyjne...
-
A co do wyprawki szpitalnej dla dziecka-ja zabieram tylko spiochy bo u nas w szpitalu jest tragicznie goraco. Do tego otulacz muslinowy i kocyk. Rozka nie kupowalam nawet. Zamierzamy się jak najwiecej kangurowac, wiec wtedy bedzie Maly i tak nago
a ubierac go bede tylko odkladajac do lozeczka
-
Podczytuje Was, ale raczej nie mam czasu na wypowiedzi.. wtrącę sie jednak a propo zatrucia i ciśnienia. Dorota jakim cisnieniomierzem sprawdzasz? Bo te elektroniczne niekoniecznie dobrze pokazują. Najlepiej gdyby ktos Ci zmierzył takim zwykłym. U mnie na elektronicznym bylo 136/90 a 10min pozniej u lekarza 180/100 (mierzone tym klasycznym, dwukrotnie) i od razu decyzja że do szpitala. Nie życzę, ale nie opieraj sie jedynie na takim domowym pomiarze jeśli masz podejrzenia o zatrucie
Etoilka lubi tę wiadomość
-
Albo się skontaktuj ze swoim lekarzem prowadzącym?
Ja już takie miewałam i nikt nic nie mówił, ale każdy przypadek jest inny. Tym bardziej, że mówisz, ze trochę spuchłaś ostatnio... kiedy robiłaś ostatnio badanie moczu? Może jeszcze warto powtórzyć?