Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz już jest ok krwawienie ustalo. Mam nadzieję że z każdym kolejnym razem będzie lepiej.
Madzia nie czekałam bo wczoraj na wizycie gin powiedziała że wszystko ok.
A chyba potrzebowałam trochę tego jako oderwania od tych wszystkich złych rzeczy. Dodatkowo nasze bóle brzuszka przeradzaja się w rasowe kolki więc jakoś tak psychicznie mi było tego trzeba.
Aczkolwiek tak jak Iwona pisała, gorzej jak przy straciw dziewictwa hehe więc się mężu śmiał ze go nogami blokowałam.. Mam nadzieję że z po malu wszystko wróci do normy
W końcu kobiety jakoś wracają seksualnej formy bo inaczej wszyscy mieli by tylko po 1 dziecku nie? .
Ja mam wahania nastroju. Raz jestem pełna sił i nadziei, innym razem bucze jak Bobr. Trzeba się jakoś wziąć w garść.
Jutro kciuki za nasze badania żeby na wypuścili!
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Iza biedactwo ta Twoja Gabrysia! Ucałuj ją mocno od Wiktorka, niech juz wraca do zdrowia!
Hmm.. ja nadal jestem "dziewicą" po porodzie.. jakoś nie mam chęci, niby bym chciała by za bardzo się od męża nie odsuwać, ale libido -200
Nie pamiętam która pisała bo czytałam to wcześniej, ale lekarz proponował spiralę? I można przy kp? Kurcze jeśli tak to chyba muszę znaleźć innego gina bo mój mi tylko tabletki wciskał :d -
U nas ban na seks ciagle... Mam nadzieje ze macica sie sama oczysci i nie będę musiala miec zabiegu w szpitalu...
Co do chust - ja sie uczylam z neta podstaw ale warto spotkac sie z doradca by skontrolowal czy wszystko jest poprawnie z pozycja dziecka.
Kolkowe szybciej sie mota, ale bardziej obciazaja ramie, wiec sa na szybkie akcje. No i np moj Pawelek nie lubi kolkowej a w dlugiej uwielbia byc
-
Dzisiaj święto naszy cudownych maluszków dla wszystkich ciocia Ania przesyła buziaczki :* miłego świętowania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 11:08
Magdzia85F, ibishka, Agiii37, myszkaka, pomarańczka_33, Ilona92, Rene, aga_90, Etoilka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyMatko jaki upał u nas, mam już dość jest ponad 30 stopni, udało się uśpić Łukaszka i drzemal pod drzewami a ja mogłam zrobić obiad i połowę podwórka trawy wykosic,
Ja jeżeli chodzi o stratę dziewictwa po porodzie to też tylko raz i to dopiero w zeszłym tygodniu, ale jakoś dziwnie, mimo że miałam cc.
Zmykam dziewczyny, cieszę się że Iza wychodzixie do domku.
Miłego piątku. -
nick nieaktualny
-
Moja za to cały czas śpi, chyba bedzie burza po tym upale. Spi sobie na kocyku, na podłodze. Pogoda daje popalić, śle jak nie deszcz to upał zawsze bedzie cos. Najważniejsze chronić maluszki od tęgi upału. Ja dzis tez sporo zrobiłam , jeszcze ogarne ubrania i bede w 7niebie dzis zrobiłam pierwszy dzem w tym roku i zamrozilam kilogram szpinaku!
Iza piękne wiadomości!Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona92 wrote:Aga mi proponował. Spirala powoduje "stan zapalny" w macicy i nie mozna zajsc, a cały cykl jest normalny.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylam dzis na koncercie symfonicznym - wyświetlali film Piekna i Bestia z muzyka na zywo ♡
4h bez dziecka Tatus swietnie dal sobie rade, zachustowal i poszedl na spacer po Krakowie podobno robil furoreMagdzia85F, ibishka, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Witam się w dobrym humorze bo w końcu jest czym oddychać
wczoraj była straszliwa burza - kilka razy podskoczyłam na łóżku - tak walnęło, a teraz jest bardzo przyjemnie i nastrój od razu lepszy
Malutka jeszcze śpi, M się kąpie a ja korzystam z chwili i piszę do Was jedziemy dzisiaj na zakupy całą familią, mam nadzieję, że Malutka dobrze to zniesie
a to przy okazji powiem Wam, że zostałam bez karty płatniczej miałam ważną do maja 2018, no i 30.05. coś mnie tknęło i się zalogowałam do banku, patrzę, nową kartę wydano 02.05. i wysłano pocztą. Ale karta do mnie nie dotarła, ani karta i pin na domiar złego wystawili mi tą kartę na panieńskie nazwisko mimo iż mają już moje aktualne dane tak więc stara mi już nie działa a nowej nie mam - dzisiaj M płaci za zakupy
co do rozstępów to ja smarowałam brzuch i piersi i nie mam ani jednego, ale za to tyłek cały wysypany no ale tyłka nie smarowałam
ja ciągle nie wiem co zrobić z tą antykoncepcją moją i póki co trwamy w abstynenstwie ale może spróbuję z tymi tabletkami a jak mi się pogorszy samopoczucie to najwyżej je odstawię. choć w sumie najpierw wolałabym powtórzyć testy na nietolerancje ale kasa, kasa, kasa...Magdzia85F, aga_90 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka