Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem załamana ;( zaniosłam dziś próbkę do badania i miałam wielką nadzieję, że już będzie dobrze skoro jestem na restrykcyjnej diecie i w ogóle. A później wróciliśmy do domu i pierwszy raz zrobił kupę w której normalnie zobaczyłam krew ;(
Siedzę i płaczę co chwilę ;( on się do mnie śmieje, a ja płaczę jutro się pewnie okaże, że dostaniemy nutramigen i tyle z karmienia piersią ;( boję się, że nie będzie chciał tego jeść, bo słyszałam że jest obrzydliwe -
nick nieaktualnyMyszkaka bardzo mi przykro, mimo wszystko mam nadzieję że jakoś rozwiążą problem i życzę Wam żebyście jakoś dali radę, w szczególności Ty bo wiem jak musi być Ci teraz ciężko.
Aga ja też jak byłam na neonatologi to widziałam takie maluchy w inkubatorach i pielęgniarki karmiły je ze strzykawek z takimi małymi smoczkami, Boże jakie to musi być trudne dla mam wczesniakow, podziwiam.
U nas bioderka ok, jestem szczęśliwa, już kontroli nie trzeba, kciuki się przydały. Dziękuję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene, a masz w zaleceniach, czy skierowaniu w jakim terminie kontrola kardiologiczna? Bo nam też zaśpiewali na początku kwiecień 2019, ale mieliśmy wpisane że kontrola za 2 tygodnie i dostaliśmy termin bez problemu. Teraz też od razu po wizytach chodzimy się umawiać na kolejne i zapisują nas tak jak lekarz zaleca.
Tak dziewczyny, buty ubiorę te zywsze, one sa pomaranczowe. Muszę dodać trochę koloru bo jestem trochę za blada do tej sukienki
Mnie początkowo do słodkiego ciągnęło, pewnie dlatego, że w ciąży nie mogłam. Więc były pączki, drozdzowki etc. Ale stwierdziłam że muszę zdrowo się odżywiać
skoro karmię, więc staram się żeby było dużo warzyw. Ciągnie mnie za to teraz do owoców strasznie, czereśnie, mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:00
-
Machirude na skierowaniu nic nie było napisane więc potraktowali to jako przypad k stabilny.Mama podpowiedziała mi żebym poszła do oddziału NFZ i poprosiła o wykaz wszystkich placówek z danego miasta i okolic razem z czasem oczekiwania na wizytę i liczbe pacjentów,jutro się przejadę po ten wykaz tylko się zastanawiam czy muszę brać nowe skierowanie czy jechać po tamto przy okazji odwoływania wizyty.
Agiii mój to chyba się boi tych plastikowych zabawek co tam wiszą jak mu potrząsam to jest wielki placz:"-(
Cieszę się że z bioderkami wszystko ok,macie jeszcze się zgłaszać na kontrolę?
Myszka współczuję wiem jak Ci jest trudno trzymam kciuki oby lekarz pomógł wam i żebyś jednak mogła dalej kp -
nick nieaktualnyRene już nie musimy kontrolować, noni miałam pieluchowac ale przyznam że nie robiłam tego, za to chusta dała radę i jest ok.
Kurcze teraz kapalam Łukaszka i na całym torsie i na brzuchu ma plamy takie wielkości 2 cm widać że to po moim jedzeniu wczoraj tego nie było tylko dzisiaj, jadłam fasolke szparagowa na parze, borówki amerykańskie 2 garści no i czereśnie ale te jadłam dużo wcześniej nic nie było teraz jadłam 3 dni pod rząd bo w Lidl są takie duże i bordowe i bardzo dobre, kurcze nie wiem co mu mogło zaszkodzić, pomidory jadłam wcześniej i ok ogórki i sałatę też, zjadłam też fete kozią ale dosłownie kilka kostek.
Od jutra tylko ryż i filet -
Od poniedzialku w lidlu znow ciuszki dla dzieciaczkow chyba wybiore sie za bluza i sweterkiem dla malego bo na 68 nie mamy nic a jeszcze chwila i zacznie nosic ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:31
Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
A my potrzebujemy pieluszek w rozmiarze... 2,5 dwójki już zdecydowanie za małe a trójki jeszcze za duże właśnie tatuś zmienia Maleńkiej strój na noc gdyż się łobesrała koncertowo
grzanewino, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Aga, sorki, ze dopiero teraz, ale jestem na działce z Młodym i teściową i średnio ogarniam internety
To często tak się dzieje, możliwe, że nie dociągnęłaś odpowiednio chusty zawsze mozesz to sciągnąć jedną rękę wkładając między dziecko a chustę a drugą ściągając nadmiar chusty
Ale poza tym to bardzo ładnie Wam idzieaga_90 lubi tę wiadomość
-
pomarańczka_33 wrote:A my potrzebujemy pieluszek w rozmiarze... 2,5 dwójki już zdecydowanie za małe a trójki jeszcze za duże właśnie tatuś zmienia Maleńkiej strój na noc gdyż się łobesrała koncertowo
Uwielbiam promocje mam nadzieję że będzie do czego jechać ostatnio tak było wszystko poprzebierane że nie było z czego wybrać -
Emily89 wrote:Aga, sorki, ze dopiero teraz, ale jestem na działce z Młodym i teściową i średnio ogarniam internety
To często tak się dzieje, możliwe, że nie dociągnęłaś odpowiednio chusty zawsze mozesz to sciągnąć jedną rękę wkładając między dziecko a chustę a drugą ściągając nadmiar chusty
Ale poza tym to bardzo ładnie Wam idzie
Wam powoli pampersy 2 za małe, a ja bym potrzebowala 3+ bo mam wrażenie że zwykle 3 też już maławe, a 4 są chyba od 9kg :d
A mnie te serie w Lidlu przerażają.. nie wiem jak to się dzieje ale zazwyczaj wykupuję wszystko co wpadnie mi w ręce w odpowiednim rozmiarze :p
Kinga, dużo sił dla Ciebie! Nie płacz, spróbuj pogodzić sie z tym co dał los, ciesz się z tego że synek się do Ciebie uśmiecha
Agata super że bioderka ok. Szkoda tylko tej alergii.. a nie zmienialas jakiegos plynu do kapieli, do prania, oliwki? Może to jednak ten ser kozi? Szkoda tych czereśni gdyby to nie były oneIlona92, Agiii37, myszkaka lubią tę wiadomość
-
Natalia od początku były mniejsze lub większe problemy z brzuchem. Ale nasilenie przyszło od ok 6 tygodnia małej.
Kinga kciuki! Wszystko będzie dobrze!
My na nutramigenie byliśmy 2 dni i faktycznie jest okropny ale oszukiwaniem małej jakoś udało się wnuszac w nią. Końcówki to nieraz zakraplaczem jej wpychalisny. A może bebilon pepti będzie opcja zamiast nutramigenu? On też jest bezlaktozowy i częściowo strawiony.myszkaka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj jak nowa pazurki zrobione, henna też ale Zuzia nie chciała butelki i była trochę awantura. Na szczęście zdążyłam wrócić.
Noc dzisiaj super. 2 pobudki tylko.
Agata cieszę się, że jest lepiej z bioderkami. A może owoce były czymś pryskane? Kurcze, oby dieta pomogła.Rene, Agiii37 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Rene wrote:Ania pochwal się pazurkami
Bardzo proszę uwielbiam różowe paznokcieibishka, Tęskniąca, Tusianka, Magdzia85F, Agiii37, Rene lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMyszko współczuję Ci bardzo! mam nadzieję, że jednak z Maleństwem będzie dobrze. Też bym się podłamała na myśl o zaprzestaniu kp. Jednak tu musi dobro dziecka mieć priorytet a bliskość przecież też zachować można przy mm.
Życzę Ci wytrwałości i poprawy nastroju. Bo biedna tylko się męczysz.
Aniu też uwielbiam róż na paznokciach. Super masz te pazurki
Zauważyłam, że 2 pampers dry a Premium ma nawet różne wielkości, my kupujemy teraz Premium 2 i zapasu jest dużo a w dry mało.
Agiii może to krzyzowo wystąpiło? Jak dziś?
A ja czytam o tych osłonkach i wszędzie piszą, że przez nie jest mały przyrost wagi. Wrr
Dorotko no to kupa mega. Ada wczoraj przed kąpielą, ha brałam prysznic, zrobiła kupę na przewijak... Tata miał co robić heheAgiii37, pomarańczka_33, myszkaka lubią tę wiadomość
-
A my dzisiaj testujemy pielucho-majty. Dostałam przy zakupach w Cocordilo 2szt. Powoem Wam, że to całkiem fajna sprawa. Aczkolwiek nadal numer 1 u nas to Pampers Premium Care. My już używamy 3.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
nick nieaktualny