Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś pisałam, podczytuje was trochę... Piszę, bo jak Amelka miała coś ponad 2 miesiące trafiliśmy też do szpitala. Goraczkowala bardzo i na miejscu okazało się, że crp ponad 100. Agi zasugeruj posiew krwi. U nas wyszła bakteria we krwi - coli... Mocz był czysty. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze ale w rozpoznaniu posocznica. Mała dostała silny antybiotyk, po tygodniu wypuścili nas do domu. To był dla nas mega trudny czas (wielkie przeżycie dla mnie i dla Amelki, jeszcze długo w domu dochodziła do siebie...) więc trzymam za was kciuki i życzę mega dużo siły!29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
Podczytuje was bo tez mam corke z kwietnia. Nie pisze bo nie mam czasu ale korzystam z waszych rad, wiem tez ze u mojego dziecka jest wszystko w porzadku bo macie tak samo lub podobnie.
Agii37 poinformuj lekarza że zaszczepilas dziecko na rotawirusa po wskazanym czasie bo to moze byc przyczyna takiego stanu. Oby wszystko bylo dobrze.Córeczka - 11.04.2018. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzisiaj moje dziecko pobiło rekord zasnęła o 10:30 a wstała o... 15:50! nie byłam przygotowana na taki maraton i nieopatrznie położyłam ją na kanapie a nie w łóżeczku więc prawie przez 5,5 h byłam uziemiona na kanapie a teraz już poszła spać na noc bo była marudna więc ją wykąpałam, nakarmiłam i ululałam, jestem ciekawa jaka ta noc będzie po takim przespanym dniu
Etoilka, BP 02, Tęskniąca lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnydarika wrote:Agi u nas też podejrzewali zum, a posiew moczu był czysty. Leukocuty tylko były podwyższone.
U nas erytrocyty są mocno obniżone, norma 5 milionów a on ma 2, będę pamiętać o tym posiewie krwi jak coś to sama prywatnie zrobię.
Dostała antybiotyk i mimo leków nadal walczy z gorączką, dzisiaj na dodatek to jeszcze pojawiła się wysypka na całym ciele czerwone plamki które są raz jaśniejsze raz ciemniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 20:08