Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też polecam to mydełko co Madzia pisze .
No i do tego sposób Ani czyli zaraz namoczyć
Kamila podziwiam że takie tempo narzucilas z ilością nowości ! Ja to cykor i jeden produkt nowy na raz i obserwuje go z dwa dni .ale ja przewrażliwiona po tych wszystkich problemach z brzuchem.
'pochwale się '. Od kilku dni moce fatalne .nad ranem mała budzą wzdęcia i jest placz od 4 rano .. zrobiłam kontrolny mocz bo mieliśmy iść na basen ..i co ?mocz ogólny ok a w posiewie znowu wyhodowali bakterie . Jutro się dowiem jakie i ile ale z tego co mówiła pani w laboratorium to mniej niż zwykle miała no ale jednak . Ehh chyba muszę poszukać jakiegoś nefrologa bo te nawracające infekcje układu moczowego wykończą mnie psychicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2018, 16:15
machirude lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza zdrówka dla Gabi! Biedna jest z tymi jelitkami!
A ja informuję, że Ada raczkuje bardzo ładnie już. Właśnie nie śpimy, bo od 4 już marudziła, chyba zęby. I patrzę a ta po butelkę do zabawy na czworaka pięknie idzie.
ibishka, Ilona92, aga_90, BP 02, myszkaka, Tusianka, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Ojj, biedna Gabi oby sie szybko wyjasnilo i wyleczylo!
U nas ewidentnie beznadziejne noce na zeby, jak dalam na noc nurofen to spal slicznie... nie chcialabym muncodziennie dawac, macie jakies homeopatyczne leki przeciwbolowe?
Madzia- super raczek z Ady, u nas tryb dzdzownica -
APrzybylska wrote:Łapki w górę kto KP i ma okres, i ja od dzisiaj też umieram, a miało być lepiej.
Współczuję bóluWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 15:55
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Sandra a u Ciebie synek w nocy coś śpi jak nic nie dasz?
Współczuję. Dobrze, że tych zębów nie mamy 100!.
No tak ciezko wlasnie wtedy z tym spaniem bo co 40-60 minut ryk sam nie wie co chce, piers nie, smoczek nie... pomarudzi tak 10 mijut i udaje sie znowu polozyc... na chwile -
BP 02 wrote:No tak ciezko wlasnie wtedy z tym spaniem bo co 40-60 minut ryk sam nie wie co chce, piers nie, smoczek nie... pomarudzi tak 10 mijut i udaje sie znowu polozyc... na chwile
-
nick nieaktualny
-
Emily89 wrote:U nas tez tak jest aktualnie... daje ibum zgodnie z waga... nie chcialam ale on tak placze a piersi nie chce...
Kamila, pomogl ten ibum? U nas nurofen dal chwile wytchnienia. Powiem Ci zastanawiam sie czy na zmiane z paracetamolem jak cos nie dawac -
BP 02 wrote:Kamila, pomogl ten ibum? U nas nurofen dal chwile wytchnienia. Powiem Ci zastanawiam sie czy na zmiane z paracetamolem jak cos nie dawac
Troche pomogl po okolo pol godziny... na razie spi... zobaczymy jak będzie dalej... mozna jak najbardziej na zmiane z paracetamolem
-
Hej, hej!
Składamy zaległe życzenia wszystkim półroczniakom! I przepraszamy za poślizg!
O rany, współczuję Wam tych nocy... u nas Młody nadal super śpi, zwykle z jedną pobudką. Zębów jeszcze nie mamy i nic nie zapowiada, że wkrótce się pojawią.
Za to w dzień mój chuligan daje ostatnio nieźle popalić. Bardzo szybko się nudzi, więc póki tańczę, śpiewam, recytuję (najlepiej równocześnie), to jest ok, ale jak tylko przestanę, to płacz. Staram się z nim jak najwięcej wychodzić - wtedy jest spokój. Pisk radości już w windzie
Z naszym jedzeniem nie najgorzej. Choć ostatnio drobny bunt obiadowy - moje dziecko chyba preferuje blw, bo od mamy z talerza brokuły czy kalafior bardzo chętnie porywa. Na swoje warzywne papki już nie patrzy takim przychylnym okiem A ja na razie jakoś się boję podawać kawałki...
Kaszki i owoce zjada bardzo chętnie.
Kamila, zainspirowałaś mnie jogurtem i dałam mu dziś z amarantusem - ale mu smakował!
A, no i ciumkał już nawet ciasto z pizzy... nie dało się mu nie dać
Od jutra wprowadzamy mięsko. Zobaczymy, jak nam pójdzie.
Wojtek robi masę, a ja cały czas chudnę. Wszystkie spodnie już mam za duże. Masakra jakaś
A, Iza, świetne imię dla chłopca wybrał Twój mąż! Polecamy
aga_90, BP 02, ibishka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja po prośbie do tych wierzących...
W sobotę mój brat cioteczny (17 l.) miał bardzo poważny wypadek na quadzie, kręgosłup cały ale ma bardzo poważne obrażenia głowy. W tej chwili jest utrzymywany w śpiączce. Potrzebna jest modlitwa w każdej ilości bo lekarze zrobili już co mogli, teraz została nam tylko modlitwa i nadzieja...Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
BP 02 wrote:Kamila, pomogl ten ibum? U nas nurofen dal chwile wytchnienia. Powiem Ci zastanawiam sie czy na zmiane z paracetamolem jak cos nie dawac
http://pantabletka.pl/paracetamol-i-ibuprofen-co-na-goraczke/Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Dorotka dorzucimy coś od siebie !
My byliśmy wczoraj u pediatry . Na infekcje furagina bo jest mało bakteri. Na brzuszek preparat regulujący w saszetkach
No ale z tymi oczkami ..pokazałam filmik lekarce i kazała powtórzyć usg główki . Okulista prywatnie w poniedziałek i powtórka do neurologa bo niby badania były i było ok ale badania były przed pojawieniem się objawy więc trzeba się upewnić czy jest ok .
Zamówiłam słuchawki ochronne dla Gabi na wesele .mam nadzieję że się sprawdza