Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam dzis test wyszedł nedatywny , ale jak sie weźmie go pod światło to widać druga kreskę
I teraz już sama nie wiem , podobna sytuacja jak ostatnio, okresu już nie mam 8 dzień bóle krzyża sa dalej bóle podbrzusza tez chociaż coraz lżejsze i mniej dokuczliwe , no cóż poczekam jeszcze 2 dni i zrobię test , w sobotę tez moge iść do lekarzaMaaarta39 -
nick nieaktualnyMaaarta39 Ja też miałam cień cienia , dwa pozytywne , cztery negatywne i znów pozytywne poszłam na betę i wyszla pozytywna poszłam na drugą to wyszła jeszcze większa od poprzedniej , tak jak napisałaś zrób test za dwa dni , i jak do Soboty nadal @ nie będzie , to leć do gin pewnie da Ci może skierowanie na betę .
-
Cześć dziewczyny,
Czytam wasze forum od wczoraj bo czekam na cud. Ostatnią miesiączkę miałam 28.07 cykle mam 27-28 dni regularne.
Z mężem kochamy się naprawdę często bo,staramy się o dziecko. Nigdy nie badalam tego kiedy mam owulacje bo w poprzednie ciąże zaszlam tak,, pyk i jest,, dlatego nie sądziłam że kiedykolwiek będę starać się 5 miesięcy o bobaska.
-20 sierpnia bardzo źle się czułam. Coś podobnego do grypy
- 22 sierpnia czułam takie wibracje w podbrzuszu
- Brzuch boli mnie już od tygodnia jak na @
- Czuje klucie w jajnika
- Bardzo często chodzę siku co jest u mnie naprawdę ewenementem
- Bekanie samym powietrzem
- Śmierdzi mi kawa i te kielbachy obrzydliwe
- Piersi są bardzo wrażliwe ale nie bolące
- Na otoczkach skutków mam takie wypustki
- Mam dużo śluzu takiego serkowatego ale to nie infekcja bo nie swędzi
- Szyjka macicy jest wysoko
- Okres powinnam dostać 24.08
- Robiłam dwa testy sikane w 27 i 28 dniu cyklu, oczywiście negatywne
- W 30 dniu cyklu beta 0,1
Dzisiaj 31 dzień cyklu. @ nie ma spóźnia się już 4 dzień. Nigdy tak nie miałam. Jeden dzień najwyżej.
Co myślicie? Bo już strach marzyć, załamana mnie ta beta31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Jak to nie @ , to poczekaj jeszcze z testem 3 dni i zrób ponownie , mi np. W 2 ciąży test pokazał druga ledwo widoczna pod światło kreskę w 7 dzień po spodziewanej @ dopiero za następne 3 dni był to porządny test pozytywny.
A co do mnie to lekarz dzis jednak nie przyjmował i dalej nic nie wiem, okresu brak 10 dni, pobolewanie brzucha jak ma @ , i bóle krzyża, brak apetytu, i zapalenie pęcherza chyba mam , bo mam mega parcie na pęcherz , na szczęście nie boli przy siusiania
We wtork planuje wizytę u ginekologa i zobaczymy co dalej będzieMaaarta39 -
Jednak @.....
Kupiłam wczoraj na allegro testy owulacyjne. Biorę sprawy w swoje ręce, ta wredna owulacja już mi nie umknie.
Mam nadzieję Maaarta39, że chociaż Tobie się udało. Trzymam kciuki31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
u mnie sie okazało ze mam torbiel na jajniku , dlatego brak @ i bóle podbrzusza , pojechałam do szpitala bo tak mnie bardzo bolała prawa strona podbrzusza i to parcie na pęcherz , wolałam sie upewnić , ze nic mi groźnego nie jest
Sprawa wyjaśnione , czeka mnie jeszcze wizyta u gin aby odmówić plan leczenia
PozdrawiamMaaarta39 -
Maaarta39 wrote:u mnie sie okazało ze mam torbiel na jajniku , dlatego brak @ i bóle podbrzusza , pojechałam do szpitala bo tak mnie bardzo bolała prawa strona podbrzusza i to parcie na pęcherz , wolałam sie upewnić , ze nic mi groźnego nie jest
Sprawa wyjaśnione , czeka mnie jeszcze wizyta u gin aby odmówić plan leczenia
Pozdrawiam
Dobrze że wszystko szybko się wyjaśniło31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
Zawitałam do was ponownie, niedawno prosiłam was o porady ponieważ nie wychodziły mi testy ciążowe mimo braku okresu. Okresu wciąż nie ma, na piątek mam umówioną wizytę u ginekologa. Został mi jeden test ciążowy który postanowiłam dziś zrobić i wyszedł pozytywny mimo bladej drugiej kreseczki lecz widoczną gołym okiem dodam, że z wyliczeń wychodzi 8 tydzień a dopiero test ciążowy wykazał..za 2 dni go powtórzę tuż przed wizytą piątkową
emidomi, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Pani_Ciekawska wrote:Zawitałam do was ponownie, niedawno prosiłam was o porady ponieważ nie wychodziły mi testy ciążowe mimo braku okresu. Okresu wciąż nie ma, na piątek mam umówioną wizytę u ginekologa. Został mi jeden test ciążowy który postanowiłam dziś zrobić i wyszedł pozytywny mimo bladej drugiej kreseczki lecz widoczną gołym okiem dodam, że z wyliczeń wychodzi 8 tydzień a dopiero test ciążowy wykazał..za 2 dni go powtórzę tuż przed wizytą piątkową
31 lat,
TSH 3,07
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne