Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyach te czekanie... wolałabym po prostu wiedzieć czy tak czy nie ale wiedzieć... a tak co za boli zakuje to do toalety sprawdzić... A mam jeszcze pytanie odnośnie bóli pleców. Boli mnie a bardziej pobolewa na dole od czasu do czasu, dziś boli tak prawa strona i pleców na dole i brzucha... dziwne uczucie...
czarnooka ty to możesz "na dniach" testować... daj znać koniecznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO tak!! jestem za! jeden objaw! Do tego swędzi mnie skora na stopach dłoniach plecach.. mam co prawda alergię ale tylko w kwietniu i maju i to delikatną. Nic nie zmieniałam ani proszki ani płyny. Dziwny ten cykl. Mocno dziwny.... Jak jutro zakończy się @ to odwiedzę panią doktor bo to dziwne rzeczy są
-
kolet - ja miałam duże problemy z jedzeniem, głupio się odchudzałam, 3 lata bez okresu, ale od ok. października zaczęłam dużo jeść i katorżnicze treningi cardio zamieniłam na bardziej statyczne z hantlami. Ważę więcej niż przed przygodami z odchudzaniem, a wyglądam dużo lepiej:) Nabrałam mięśni:) Jeszcze z cellulitem walczę, ale wszystko w swoim czasie;) Teraz z moją psychiką jest już o niebo lepiej:) Dalej liczę kalorie, ale już nie tak skrupulatnie, dalej miewam schizy jak sobie za bardzo pofolguję, ale przestałam się ważyć, mierzę się za to i nie panikuję z powodu każdego nadprogramowego kilograma:D Polecam;D
sylwia_xxx miesiączkę powinnam mieć 11. lutego, zakładając, że cykl będzie trwał 28 dni, bo ostatni miałam 27 a jeszcze wcześniejszy to w ogóle 34. Ale i tak jestem zadowolona, bo po 3 latach bez miesiączki to i tak stosunkowo regularnie...
-
nick nieaktualnyJa mam cykle 28 - 34 najdłuższy. Kalendarzyk policzył średnią 31 dni. dziś 28 dc. Prawdopodobnie 10 dpo. Miałam podejrzenie PCOS ale nigdy do końca nie potwierdzone. Raz tylko zdarzyła mi się torbiel. Brałam tabletki do sierpnia przez 2 m-ce i zniknęła. Ja ostatnimi czasami odpuściłam sobie liczenie i staranie się. W tym cyklu poprostu trafiliśmy chyba w te dni i odczuwam "dziwne" rzeczy. Niby nie liczę że to fasolka ale zawsze jest to "ale"...
Totoro pewnie że najważniejsze że @ się pojawił i jest w miarę regularny bo to daje możliwość posiadania fasolki... bez tego ani rusz.. -
sylwia_xxx może akurat się udało:) z tego co czytam już od jakiegoś czasu to wiele par trafia jak sobie odpuszcza:D ja staram się zachować spokój i nie doszukiwać na siłę objawów, chociaż to trudne... ale kurcze, mam taką cichą nadzieję, bo wydaje mi się, że trafiliśmy w owulację... dostałam nagle okropnych wzdęć, kłucia jajników i silnego bólu piersi, ale takiego punktowego... więc wieczorem staranka (nawet leżałam z nóżkami w górze, bo mam tyłozgięcie macicy, trzeba było widzieć minę mojego męża...xD) i od tego dnia mam okropny, już "całościowy" ból piersi. I libido poniżej zera -_-'szkoda by mi było zmarnować taką okazję - w poprzednim cyklu np. jeśli miałam normalnie owulację, to kompletnie jej nie odczułam. Ta była za to bardzo efektowna:D
-
Dziewczyny... jak wytrzymać 4 dni do testu...
Totoro, mam tak samo jak Ty... :Totoro wrote:dostałam nagle okropnych wzdęć, kłucia jajników i silnego bólu piersi, ale takiego punktowego... więc wieczorem staranka (nawet leżałam z nóżkami w górze (...) i od tego dnia mam okropny, już "całościowy" ból piersi.
Boli też w odcinku krzyżowym. Ale zero objawów @. Czytałam, że trudno jest mieć jakiekolwiek objawy w tym okresie... ale brak objawów na @ to może być objaw na ciążę? Już tak kombinuję Testy na razie nie wykazują...
-
nick nieaktualny
-
pasazerka - a jak wytrzymać tydzień...xD Niektóre dziewczyny nie miały w ogóle żadnych objawów, więc wiesz... generalnie możemy sobie tak wróżyć, a dopóki @ przyjdzie albo nie, to nic nie wydedukujemy...;/ U mnie to wygląda tak - po owu miałam jeszcze 3 dni wieczorne okropne wzdęcia - ale może to niestrawność? Lekka zgaga? - jak wcześniej... Pobolewają mnie jajniki - a może to jelita??? Piersi bolą okrutnie wręcz - przed przedostatnią miesiączką było podobnie (z tym,że bolały na bokach i od spodu, teraz całe). Ciągle śpię - z kim bym nie gadała, łazi ostatnio zmulony i zaspany. Bóle głowy - jak wcześniej. Dużo śluzu - już tak miewałam. Dlatego uzbrajam się w cierpliwość i co będzie to będzie. Straszliwie o tym marzę, ale wszystko w rękach Boga:D trzymam kciuki w każdym razie:)
-
Witam. Od jakiegoś czasu śledzę to forum i muszę przyznać że miło i przyjemnie mi się czyta wasze wpisy i wracam tutaj codziennie, aż postanowiłam dołączyć aktywnie do Was. Trochę o mnie. Mieszkam na śląsku, w czerwcu tego roku minie nasza 4 rocznica ślubu. Dzieci nie mamy - nie licząc małego Yorka Ale mój instynkt macierzyński już dawno dał o sobie znać i od roku marudziłam mojemu mężowi ze ja juz jestem w pełni gotowa tą na decyzje. On sie opierał ze względu na nasze warunki mieszkaniowe ale już dzięki Bogu zmienił zdanie. Pierwsze dni lutego to były moje dni i wtedy były nasze starania. Planowana @ jest 17.02. Cykle mam 32dniowe i jestem pełna nadzieji, ale wiem że mogę sie rozczarować. Pewne objawy mam, ale juz teraz nie wiem czy je faktycznie mam czy je sobie wmawiam. Czytam wasze komentrze i myślę - o ja tez to mam choć dopiero 3 dni od owulki. Masakra jakaś. Ale narazie to tyle bo rozpisałam sie jak nie wiem. Myśle że bede tu systematycznie zaglądać i informować co i jak.
-
U mnie dziś pojawiły się mdłości rano, przed śniadaniem. Już nad WC wisiałam
Od 8 dpo co jakiś czas mam kłucie w okolicy jajnika i głównie dlatego zrobiłam szybko test - nigdy mi się nic takiego wcześniej nie zdarzało. Trochę też mi było zimno, chociaż mąż po domu na krótki rękaw chodziłWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:30
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn