Rodze w styczniu 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostałyśmy upomnienie od admina?
Popieram Mraugosie,
mamy tu węższe grono ale mi tez osobiście jest je wygodniej ogarnąć i nadrobic.
Jeśli to problem to postaramy się przenieść w inne miejsce, naturalnie wolałybyśmy dalej tu prowadzić nasz wątek..Mraugosia lubi tę wiadomość
-
Witaj marzenia !
minie na pewno niebawem !
Nam chyba się już trochę od jakiegoś czasu poprawia, czasem sama mam napady mdłości ale juz rzadziej jak częściej,
Spokojnej ciąży
Ps. W temacie ciąża ogólne jest tez już taki wątek
Właśnie wyżej nas uprzejmie o tym poinformowano wiec chcąc ominac nieporozumienia musisz wiedzieć o tym fakcie gdyby nas nagle zlikwidowano ;p
Dziewczyny sprzątam chatę żeby nie myśleć o wizycie za dużo -
Klio86, nie strasz dziewczyny, to nie było oficjalne upomnienie od admina. Ten wątek funkcjonował na długo zanim my się zjawiłyśmy i nikt go nie usunął.
A jeśli założę nowy wątek pod inną nazwą pt. o "wszystkim i o niczym w temacie ciąży", to też go Admin zbanuje?
Bez przesady. Dziewczyny nieraz na forum dublują tematy i nikt dramatu nie robi.
Marzenia - witaj! Gratuluję nie martw się, podobno w drugim trymestrze u większości babeczek wszystko mijaKlio86 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane dolaczam do Was!
Ja mam termin na 29.01.3018
Mam nadzieje Ze dotrwamy!
Jest jedna rzeczy ktora powoduje Ze Juz schizuje.
Pewnie sie bedziecie Smiac
Martwi mnie brak bolu brzucha tzn glownie klucia jajnikow, nie czuje kompletnie nic. W pierwszej ciazy jajnikow mnie kuly . Ciaze stracilam dosc po no nie w pierwszych tyg...
Blagam walnijce mnie w glowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 13:41
-
Mraugosiu absolutnie nie straszę, ironizuje jedynie
Dziś mam ukąśliwy humor
Marzenia mam nadzieje mnie dobrze zrozumiała
WhyMe dostajesz oficjalny PAC w glowe!
Wyobraź dobie ze dokładnie te same odczucia i przemyślenia mnie dopadły bo tez straciłam dwie ciąże w zeszłym roku,
Natomiast dziś czuje się prześwietnie(mam nadzieje ze to dobrze wróży, bo czasem mam ochotę latać ;p) nie mam żadnych bóli praktycznie od poczatku,
Pomijając ból piersi i menstruacyjny, oczywiście..
zeszłym razem miałam same kłucia w podbrzuszu, cierpniecia kolejno rąk, nóg i
Ostry ból w pachwinie, a mojemu lekarzowi wydawało się to normalne
Jakos tę ciąże bardziej bezstresowo przechodzę, mimo strachu jakos tak łatwiej mi tym razem wierzyć w powodzenie akcji
Spokojnej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 14:19
Mraugosia lubi tę wiadomość
-
WhyMe, witaj! Gratuluję ciąży! Nie ma się z czego śmiać, zwłaszcza, ze straciłaś już jedną ciążę, ale jeśli chcesz, to ja Cię mogę walnąć
Skoro widziałaś serduszko (wnioskuję z opisu) i na USG jak do tej pory jest wszystko dobrze, to nie ma powodów, żeby się nakręcać i dodatkowo stresować.
Ja na początku latałam jak powalona non stop do toalety, żeby sprawdzać, czy nie ma plamień. I też nie mogłam opanować strachu. Teraz jakoś mi on pomału przechodzi.
U różnych kobiet objawy różnie wyglądają, ale póki nie ma groźnych objawów, wyniki i badania są ok, to lepiej się nie stresować.
Głowa do góry, pierś do przodu i ciesz się ciążą -
Dziekuje Wam! Jestescie Kochane!
Tak jak mowicie musze przestac sie martwic! I zaczac cieszysz ciaza we wtorek mam usg u poloznej natomoast jutro mam wizyte z gin byc moze mi zrobi usg (mieszkamy w UK I tu wszystko wyglada inaczej).
Jakos musimy to przezyc! Bo wkoncu sie przeciez uda! -
A z tym spradzaniem, czy nie plamie mialam tak samo hihi poprostu koszmar!
Teraz tez czasem chodze jak mi sie mokre zrobi... bo sluzu mam od cholerki... a moj jedyny obiad to zylki Ja piersiach ktorych nigdy nie mialam , budze sie na siusiu raniutko, a I padlam o 22 co zawsze po 24 mialam problem zeby zasnac ...Mraugosia lubi tę wiadomość
-
WhyMe, Marzenia - witajcie! Zycze Wam nudnej, ksiazkowej ciazy
Nie przejmujcie sie, my tu wszystkie schizujemy co jakis czas i kazda z nas ma lepsze i gorsze dni A z tym poczatkowym bieganiem do toalety to chyba wiekszosc tak miala.. Mimo, ze to moja pierwsza ciaza to i tak zaraz po zdziwieniu i radosci przyszedl nieustajacy lek o dzidziusia. Jak juz kiedys Mraugosia wspomniala taki juz nas, matek, los Od teraz zawsze juz bedziemy martwic sie o nasz przychowek A po to jest to forum i po to jestesmy tu dla siebie nawzajem, zeby sie wspierac i wysluchiwac lekow, a takze zeby dzielic sie malymi i duzymi radosciami
Klio czekamy czekamy! :*Mraugosia lubi tę wiadomość
-
WhyMe, jak dla mnie masz piękne objawy ciąży ) Ja od 6 tygodnia chodziłam wiecznie śpiąca, z nabrzmiałymi bimbałami, a na siku to wstawałam nawet w nocy. Nie wspomnę już o mdłościach. Od tego tygodnia trochę to u mnie zelżało, ale wystarczy, ze poczuje jakiś drażniący zapach, to zaraz zbiera mi się na pawia :P
Klio, kochana, strasznie się cieszę i szczerze gratuluję. Najgorszy okres za Tobą i kropkiem. Teraz już przejdziecie spokojnie przez całą ciążę Słodkich snów :*WhyMe lubi tę wiadomość