Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
mlodaaa wrote:Ja mam jedne takie spodnie zawiązywane w pasie i są najlepsze , a takie leginsy z guma powiem was, ze na dłuższa metę tez ta guma uciska , tez myśle nad ciążowym już spodniami, ale właśnie czy to nie za wcześnie !?
Bylam w srodę w HM, przymierzalam kilka par, ale w koncu nie kupilam... Te, ktore przymierzalam byly obcisle w nogach i na teraz bylyby ok, ale nie wiem co bedzie za 2-3 mce, czy nogi przytują? spuchna? tylek?
-
Kurde, chyba będę musiała się rozejrzeć za czymś bo nie mam w czym chodzić myślałam, że na ciążowe to za wcześnie, stąd pomysł z jegginsami, ale może Casjopea ma rację... Zaraz i tak w nie nie wejdę pewnie zobaczę na co trafię. Kiedyś miałam takie cienkie jegginsy właśnie i miały dość wysoki stan, więc teraz byłyby jak znalazł...
-
nick nieaktualnyCześć Wszystkim
Ostatnia miesiączkę miałam 10.08
Owulacja 20.08
Mam problem z obliczeniem tygodnia ciazy.
W każdym kalkulatorze podają terminy przy 28 dniowych cyklach a u mnie owulacja była w 10dc a nie 24.
Wiecie jak mam to liczyć?
W którym tygodniu pojawiło się u Was serduszko ? -
nick nieaktualny
-
Wrzucę zdjęcie, ale po weekendzie, bo dziś po posiadówie u teściów to mogłabym już rodzic
Ja mam za tydzień w piątek wizytę, gin mówił, że zrobimy wtedy już właściwe usg i nie mogłam zczaic co miał na myśli, a potem mąż mnie olsnil, że gin na którejś wizycie wspominał, że robi usg prenatalne. Liczę więc, że właśnie takie mi zrobi a co do płci to w zeszłym tyg śniło mi się, że urodziłam dziewczynkę