II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze nie znamy, ale maz mi powtarza, ze bedzie syn:) Licze na to, ze malenstwo nam sie odsloni w przyszlym tygodniu:) Bardzo bym chciala wiedziec, ale staram sie byc cierpliwa. Najgorsze, ze jak nam lekarz nie powie w przyszly czwartek, to nastepne usg nam 21-go czerwca... wiec bedzie kolejny miesiac czekania
-
Sokrotka, trzymam kciuki za to aby maleństwo ułozyło się odpowiednio do zdjęcia
Moj maz rowniez wiedział,że bedzie syn. KOlezance w dniu wizyty przysnilo się ze bedzie syn, kazdy w koło poza mna wiedział ze bedzie syn
Nie mogło byc inaczej.
Poczatkowo nie mogłam sie przestawic bo marzyłam o córeczce, ale teraz to juz mojego Małego Księcia nie moge się doczekac
Choć powiem Wam,że wczoraj w Maku było duzzo dzieci i same dziewczynki :)Przesladują mnie one.
Vivien-tez planuje taka sesje dla maleństwa.Choc na jakims blogi (fotografa)było napisane aby dziecku robic taka sesje jak najwczesniej bo łatwiej jest wtedy takie dziecko ułożyć i zrobic zdjęcie.
Jak znajde tego bloga to Wam podeśle linkStokrotka84 lubi tę wiadomość
-
Antolka wrote:vivien wrote:Antolka wrote:Oooo...Prosze
http://www.karolinagadowskaphotography.com/
Antolka slepa jestem czy nie widze adresu skad ta kobitka jest???
FANTASTYCZNE zdiecia!!!!!!!!Widac ze to jej pasja
Z Kielc, woj, Świętokrzyskie.
czemu tak DALEKOOOOO
wiedzialam,ja w okolocach Zach.Pom nie moge znalezc takiego fajnego fotografa ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRika wrote:Odebrałam wyniki dziś. Całkiem ładne;)
Żelazo które mi przepisała działa - dalej mam hemoglobinę i hematokryt poniżej normy ale lepszy wynik niż ostatnio.
Pozbyłam się bakterii w moczu, a co za tym idzie dodatkowy posiew był nieudany bo nie było czego siać, także 30zł sobie wyrzuciłam w błoto:p
Jedno co gorzej - wyszły mi ketony w moczu:/ Zobaczymy co ona na to powie jutro.
Rika, a z tymi ketonami - jaki był czas pomiędzy kolacją, a pobraniem próbki moczu? Pytam dlatego, że przez kilka miesięcy ciąży miałam ten sam problem. Rozwiązał się, kiedy zaczęłam jeść naprawdę późne kolacje, a mocz pobierany był wcześnie, ok. 5.30-6 rano - nawet jeśli potem szłam dalej spać. -
Vivien sliczna foteczka takiej malej ksiezniczki
A ja dzisiaj bylam na zakupach w biedronce i byly body 3sz po 20zl Ale zostaly same rozowe!!!!wszystkie niebieskie wykupione!!swiadczy o tym ze wiecej chlopcow w tym roku w moich okolicach.hehe.vivien lubi tę wiadomość
-
Antolka wrote:Ja opchodze stamtąd ale mieszkam w wawie i nie usmiecha mi się z maluszkiem jechac tam specjalnie. A tak mi się spodobała,że ciązowa sesje sobie u niej zrobie
a w warszawie nie ma fajnych fotografow??
Kurcze ja ZADNEGO nie moge znalezc w polowie tak fajnego jak z krakowa,warszawy czy Kielc ;( ale lipa ;( -
pasia27 wrote:Vivien sliczna foteczka takiej malej ksiezniczki
A ja dzisiaj bylam na zakupach w biedronce i byly body 3sz po 20zl Ale zostaly same rozowe!!!!wszystkie niebieskie wykupione!!swiadczy o tym ze wiecej chlopcow w tym roku w moich okolicach.hehe.
A ja chodzilam i patrzalam po sklepach a
i nic ladnego nie widze kurcze czy ja taka wymagajaca jestem czy co?
Pasia to moze faktycznie wojna idzie skoro sami chlopcy sie rodza???
Przynajmniej moja ksiezniczka nie bedzie miala problemu znalezc dla siebie partnera za 18 lat bo bedzie miala w czym wybieracpasia27 lubi tę wiadomość
-
anilorak wrote:vivien wrote:anilorak wrote:vivien wrote:Lilka wrote:vivien jesli chodzi o zdjatko to wchodzisz ustawienia- spolecznosc- edytuj albo wklej zdjecie
Lilka dzieki,ale wlasnie tak juz robilam i jakos nie chce nigdy mi wziazc zdiecia.. Laduje i po czasie i tak nic nie ma ;( kurcze juz nawet zmniejszam je na minimum.
Jakie duze-male moze byc to zdiecie?
Vivien, a jakiej przeglądarki używasz? Bo ja też kiedyś miałam problem z wstawieniem zdjęcia, a używam mozilli. Przypomniało mi się, że w pracy często mieliśmy na niej problem i musieliśmy używać expolrera. Więc też postanowiłam tutaj spróbować i od razu się udało. Nie wiem czy w tym był problem, ale u mnie zadziałało
Dzieki anilorak i tutaj lezal problem,wzielem weszlam w inna przegladarke i efekt widac nad moim nikiem
Cieszę się że pomogłam nie byłam pewna, ale jednak potwierdziło się moje przypuszczenie. Super fotka
dziekuje jeszcze raz!! -
Stokrotka84 wrote:Ja mam usg 23-go i tez odliczam dni. Nawet maz mi wczoraj powiedzial, ze juz sie nie moze doczekac spotkania z malenstwem to takie slodkie
Vivien koniecznie wstaw zdjecie. To poprzednie bylo super:) i przyjemnego pobytu w Pl zycze:) Oby pogoda byla
Stokrotka spelniam moja obietnice i wkelilam fotki na watku nasze brzuszki
Zrobilam sobie zdiecie w tej samej sukience co w 16 tyg tak dla porownania o:O jesz roznica -
anilorak wrote:U mnie od wczoraj remont, więc staram się chociaż poczytać co nieco, ale nieźle dajecie czadu dziewczyny i dużo tego
Ja dzisiaj robiłam badania krwi, bo jutro idę na wizytę do lekarza. I powiem Wam, że coraz częściej zdarzają się osoby, które przepuszczą ciężarną bez kolejki, ale jeszcze to naprawdę rzadkość. Lekarka, która była w kolejce i miała pierwszeństwo do wejść od razu wskazała, żebym ja weszła, natomiast te wszystkie babcie, które się strasznie spieszą zmierzyły mnie strasznie wzrokiem, ale się tym nie przejęłam :p
Natomiast współczuję Wam dziewczyny tych bóli głowy, ja miałam tylko dwa razy, ale to bardziej ciśnienie było niskie i kawa pomogła, tym bardziej, że ja jej teraz wcale nie piję. Ja natomiast mam straszne bóle pod prawą piersią i promieniuje na plecy Mam to od początku ciąży, ale na początku ten ból był od czasu do czasu i nie był taki straszny. Pojawiał się jak długo przebywałam w pozycji siedzącej lub stojącej, a pomagało leżenie. Od kilku dni ból jest coraz mocniejszy i już leżenie tak nie pomaga ;( Muszę podkładać sobie poduszkę pod plecy i tak nienaturalnie wypinać brzuch do przodu. A od niedzieli to kłucie zmieniło się w taki piekący ból. Trochę mnie to wystraszyło, ale poczytałam w necie i kilka dziewczyn też miało coś takiego, był uciskany nerw przez dziecko i dopiero przeszło po porodzie. Zobaczymy co mi lekarz jutro powie, ale obawiam się, że tak jak ostatnio, że nic się nie da z tym zrobić. I jak tu potem się dużo ruszać z takim bólem i dużo nie przytyć
No nic, napiszę jutro po wizycie co i jak.
Anilorak mtrzymam kciuki za jutro i daj nam koniecznie znac jak tam po wizycje
Widze ze czas remontow nastal w naszych rodzinach
Z tego co pisza dziewczyny duzo remontuje -
vivien wrote:Stokrotka84 wrote:Ja mam usg 23-go i tez odliczam dni. Nawet maz mi wczoraj powiedzial, ze juz sie nie moze doczekac spotkania z malenstwem to takie slodkie
Vivien koniecznie wstaw zdjecie. To poprzednie bylo super:) i przyjemnego pobytu w Pl zycze:) Oby pogoda byla
ja mam 21 i tez juz odliczam
to my mamy w nastepnym tygodniu wilekie odwiedziny
Znasz juz plec malenstwa??
napewno wstawie fotki i tobie zycze rowiez przyjemnego i najwazniesze slonecznego pobytu w pl
ja mam wizytę 22go i też dni odliczam ,bo lekarz powiedział że może już poznamy płeć niec ten tydzień leci pozdrawiam -
anetta28 wrote:vivien wrote:Stokrotka84 wrote:Ja mam usg 23-go i tez odliczam dni. Nawet maz mi wczoraj powiedzial, ze juz sie nie moze doczekac spotkania z malenstwem to takie slodkie
ja mam 21 i tez juz odliczam
to my mamy w nastepnym tygodniu wilekie odwiedziny
Znasz juz plec malenstwa??
napewno wstawie fotki i tobie zycze rowiez przyjemnego i najwazniesze slonecznego pobytu w pl
ja mam wizytę 22go i też dni odliczam ,bo lekarz powiedział że może już poznamy płeć niec ten tydzień leci pozdrawiam
No to jest juz nas trzy oczekujace niecierpliwie na nastepny tydzien
Ale sie zgralismy dzien po niuanetta28, Stokrotka84 lubią tę wiadomość