Ile przytyłyście w I trymestrze?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedy zaszłam w ciąże ważyłam 60kg, po I trymestrze 56,5kg. Mam niedoczynność tarczycy więc może to z tego powodu. Teraz w połowie 16 tygodnia moja waga stoi w miejscu i nadal ważę 56,5. Wydaję mi się, że powodem też mogło być to, że przed ciążą lubiłam sobie zjeść 3 razy w tygodniu fast-foody, a w ciąży odrzuciło mnie od tego typu jedzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nowatorka wrote:A ja sie nie waze wogole. Nie mam wagi w domu ale nie sadze bym wogolecokolwiek przytyla. Dopiero teraz mi zaczyna brzusio rosnac pomalu
Ja co miesiąc mam kontrolę wagi i ciśnienia, stąd wiem co tam się dzieje.https://www.maluchy.pl/li-72733.png
Wojtuś jest z nami od 02.07.2016r. Nasze największe szczęście! -
*Słoneczko wrote:To na wizytach Cię nie ważą? Myślałam, że to zawsze sie kontroluje u lekarza.
Ja co miesiąc mam kontrolę wagi i ciśnienia, stąd wiem co tam się dzieje. -
nick nieaktualnyagatkamyndzia :-) wrote:Witam, a ja sie martwilam bo wogole nie przybieram na wadze a przeciez dzidzia rosnie... Ale lekarz twierdzi ze wcale nie musze... Zobaczymy co bedzie dalej
Ja mam tak samo. Jem średnio co 3 h (ale małe posilki). Waga stoi, schudłam 4kg w I trym. bo miałam mdłości. Z drugiej strony mam lekka nadwagę, wiec może to dlatego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:07
-
nick nieaktualny
-
Trinity wrote:Ja mam tak samo. Jem średnio co 3 h (ale małe posilki). Waga stoi, schudłam 4kg w I trym. bo miałam mdłości. Z drugiej strony mam lekka nadwagę, wiec może to dlatego.Sergiusz
-
agatkamyndzia :-) wrote:Witam, a ja sie martwilam bo wogole nie przybieram na wadze a przeciez dzidzia rosnie... Ale lekarz twierdzi ze wcale nie musze... Zobaczymy co bedzie dalej
-
Moja waga sprzed ciąży to 62kg, w 11tc ważyłam 57kg, więc 5kg spadło chociaż nie wymiotowałam, miałam straszne mdłości od rana do wieczora (niezależnie czy coś zjadłam czy nie). Teraz 15tc (początek II trymestru) ważę 59,5kg. Także jeszcze nie powróciłam do swojej wyjściowej wagi.Anetka 18.07.2016