plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi bardziej podobała sie taka rozpinana po środku, tylko M z tych co kupiłam to jak L z tych co chciałam i nie bylo mojego rozmiaru ale mają jeszcze być to po porodzie gdy brzusio nie będzie takiiii wielki będą OK. U mnie były tylko w szarych z różnymi lamówkami. Zastanawiałam się jeszcze nad bawełnianym szlafroczkiem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Dzisiaj u mnie na suwaczku zaczyna sie 30 tydzien a za tydzien zaczne 8 miesiac
Zostalo 69 dni bez dzisiejszego ah
Dorotka ja nawet szczerze mowiac, to nie pamietam, czy patrzylam, czy nie. Moglabys podac jeszcze raz link? Choc ja nie jestem zwolenniczka kupowania ubran przez neta -
nick nieaktualnyNie wiem,juz mi się nie chce szukac. Chyba po prostu nikt nie czyta tego co pisze:P
U mnie w piatek zaczyna się 30:-) Chociaż raczej 31,bo jestesmy tydzień do przodu:-) No brzuszek Ci sie ładnie zaokrągla :-)teraz juz w dopasowanej bluzce widac,ze jestes w ciazy:-)juz inaczej wygladasz:-)nabrałaś w końcu ciałka -
nick nieaktualnyCzytamy, czytamy, tylko troche linkow sie juz przewinelo i nie pamietam
Tez mam niby to termin porodu przesuniety na 7 pazdziernika, czyli tydzien do przodu jakby jestesmy (w sensie 31). Jednak jak w szpitalu bylam, to zawsze pytali i ostatnia miesiaczke i tak juz zostalam przy tym liczeniu od om:)
No wyskoczyl brzusio w koncu mama sie smiala, ze teraz robimy mase hehe choc i tak wiekszosc mysli, ze jestem w 5-6 mc, ale przynajmniej ciaze widac:)
Dziewczyny basen stoi prosto
Eeej mam takie pytanie. Jak radzicie sobie z depilacja? Nogi to pikus, daje rade, gorzej z tym co miedzy nimi :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 08:50
-
Hejka ♡
Nie wiek czy was kiedyś nadrobię, po ślubie usiądę i będę nadrabiać
Zostało juz kilka dni do naszego ślubu, stresie daje o sobie znać, ale mój P., zawsze próbuje rozładować atmosfera i odciągnąć mnie od stresujących sytuacji, pomaga nam jak tylko może
Tymczasem się żegnam, jem śniadanko i idę na hennę brwi :*
Trzymajcie się cieplutko ♡
Właśnie ciepło, pogoda w moim mieście w dniu naszego ślubu pokazuje 36 stopni w cieniu, mam nadzieje ze to przedmucha i będzie inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa poki co, to korzystam wylacznie z telefonu. A linki wlasnie ciezko kopiowac.
No ja tez juz zaczelam na czuja, ale robie "mijaki" hahah :p bo jak luteine aplikuje, to czuje gdzie nie gdzie, ze niedokladnie :p
Zajsonek mam nadzieje, ze dasz rade w taki upal powodzenia i czekamy na wiesci i zdjeciaZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygreen wrote:Eeej mam takie pytanie. Jak radzicie sobie z depilacja? Nogi to pikus, daje rade, gorzej z tym co miedzy nimi :p
He he, lusterko tylko lusterko
Prać będę w drugiej połowie sierpnia, pod koniec, wyprasuje i w docelową szafkę bez przesady, nie będe jeszcze raz prać , nie dajmy zwariować się.
Używane w normalnym na 60 i więcej i później z nowymi na maks 40stopniach i w dziecięcym.
U mnie dziś 62 dni do porodu.
Dziś wnerwiłam sie bo wózek w sklepie to na zamówienie i czas oczekiwania 3tyg maks 4. Kurcze, a ja myślałam że mniej... w Akpolu mają jeden zajebiście różowy, ale bez przesady nie chce wściekle różowego wózka, raczej spokojny kolor.
Znalazlam na allegro,sklep we Wroclawiu, dostawa kurierem do 4 dni, kurcze może zdecyduje się...
Chyba że znajde w Szczecinie, Bielku Bialej, albo Kolobrzegu, Jeszcze zostaje Zakopane i Przemyśl, hehe na trasach mojego P, to mi przywiezie osobiście
-
nick nieaktualnySabina dla mnie taki zajebiście różowy to trochę przesada wiem wiem dziewczynki uwielbiają róż ale ja takiego bym nie kupiła.
Ja chyba dozbieram rzeczy i po powrocie z wesela (jej za tydzień mamy wesele 350 km od domu) ogarnę ubranka i dokupie resztę rzeczy dla małego żeby sobie we wrześniu tyłka nie zawracać.
Jeżeli chodzi o sklepy na allegro które sprzedają wózki ja bym uważała czytałam dzisiaj ze jest problem z reklamacjami w razie czego i ze potrafią wszystkiego nie dosłać np parasolki albo jest w innym kolorze a jak udasz się do firmowego sklepu to potrafią powiedzieć że było kupić u nas a nie przez internet.
Ja wychodzę z założenia że lepiej jest zobaczyć na żywo dotknąć, sprawdzić tym bardziej ze nie jest to zakup za 100 zł. -
nick nieaktualnyFree no tak właśnie na 5-6msc wygląda :-)ale ważne,ze rośnie
Ja tez na czuja sie gole,chociaż jak kucam,to coraz bardziej brzuszek mi przeszkadza-uciska mnie mocno,ale póki co daje radę
Z przodu często przed lustrem,bo jakos ostatnio tak sie pozadziargałam,że koniec swiata...a tam dalej,to juz na "oko" Da sie zrobić
A ja sie trzymam tej ostatniej wersji-9 październik,jak nie wczesniej-czuje ze to będzie wczesniej...oj będzie... -
nick nieaktualnyRóżowy -jedna taki kupi,inna woli beże
Ja tam lubię jak dziewczynki maja róż :-)nawet ten zajebisty:-)
Jak czasem widzę,jak rodzice ubierają dziewczynki-w jakie kolory...ano w takie,które sami lubią. A tu nie o to chodzi-chodzi o to,co dzieci lubią,a dziewczynki głównie rzucają sie na różowy -wlasnie ten zajebiscie różowy:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina ja pralam w 40-60 stopni. I prasowanie i tyle. Drugi raz juz nie piore.
A jak ten wozek co widzialas na olx? Ogladalas go? Jak pisalas to przepraszam, ale musialam pominac
Sabina ja tez bym przez neta wozka chyba nie kupowala. Ja musze sobie zobaczyc, przejechac, pomacac ;p
Dorotka ja tez bym sie nie obrazila jakby Kornelia zechciala przyjsc na swiac gdzies na poczatku pazdziernika:) ale oby tez nie za wczesnie
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Green! A Twoja tez jest o tydzień do przodu? Cos zapamiętałam,ze jest o dwa tygodnie do tyłu..nie pisałaś nic,ze jest do przodu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:25
-
nick nieaktualnyPaulina kupiłam nie ma na nim żadnej ryski nawet na stelażu, tapicerka czysciutka, fajnie bo wszystko jest odpinane i do prania w pralce na wszelki wypadek wypralam jeszcze ja, sprowadzany z Anglii stan idealny, dostałam jeszcze prześcieradło do wózka no i tak jak w standardzie moskitiery czarne i białe do wózka, spacerówki i nosidełka, szelki do gondoli, folie przeciwdeszczową. Ogólnie jestem mega zadowola. Także wózek mam. Jak wrócimy z tego wesela kupujemy resztę rzeczy i z głowy będzie.
Mój mały na początku lipca był o tydzień do przodu ciekawe jak będzie terazWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 17:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny