X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, to ja za chwile na facebooku wysle Wam moj nr :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wysłałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he mój nr chyba jest widoczny na fb :)
    z tym doświadczeniem.... miałam duza przerwę

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, zapisane mam juz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina Tobie wszystko się przypomni jak Dagmara się urodzi a my nowicjuszki i tyle :-)
    Dobra lecę się ogarnę mam zamiar kołdrę wrzucić do prania później pościel i posprzątać w pokoju :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lece do basenu.

Sabinka liczymy na Ciebie jesli chodzi o rady :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, ale ja nie zjadłam wszystkich rozumów :)
    Zapisalam sobie numery w telefonie

a ja kładą się, głowa dziś mnie boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jest jakaś masakra... Normalnie cała jestem mokra leżę wiatrak non stop chodzi a ze mnie się leje miałam zrobić pranie i co znowu nie ma wody od dwóch godzin...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie zelżało, burza przeszła ale nadal z wiatrakiem
    przynajmniej wyjaśniła sie sprawa bólu głowy, po burzy ręką odjeło

obiad mam gdzieś ,zamówiłam frytki z kebabem :P raz na jakiś czas można zgrzeszyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dziś fatalnie czuje.. leżę i bolą mnie więzadła.. nic mi się nie chce i mam doła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łózko piętrowe rozkręciłam z corką, bo jutro wjadą inne łózka dla dziewczyn i nasza sofa, ufff, nie było ciężko tylko w upale zmachałam się.

Poszłam po 2giej burzy z psem, ale fajnie, nie jest zimno, ale nie jest i parno. Super.

Następny grzech : Pepsi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka! Nie przemeczaj sie kobieto!

Kurde u mnie nie padalo juz ze dwa tygodnie. Susza okropna. Jezyna usycha, ogorkow nie ma, pomidorki koktajlowe jedynie sa - w doniczkach i w cieniu, to nie wysychaja.

Wlasnie w polsacie jakis gosciu powiedzial, ze ustawa 1000 zl na dziecko weszla -obejmuje kazdego, kto nie ma mozliwosci macierzynskiego i dzieci urodzone w 2015 tez obejmuje.

Pepsi... mmm... ale mi ochote narobilas :P

Boze wiecie co.. chcialam kupic filtr do pompy basenowej. Nie ma nigdzie. Dzwonilam do miliona sklepow i nie ma. Sa na allegro licutacje, za dwa filtry prawie 100 zl z wysylka.... gdzie normalnie 20 zl kosztuja... co to sie dzieje przez upaly, masakra... ale znalazlam, kupilam :P przekopalam pol internetu i kupilam w sklepie, w ktorym sie nie spodziewalam, ze takie rzeczy sa ;P

Dzien dobry w ogole :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim

Dzisiejsza noc była okropna, nie mogłam znaleźć sobie miejsca, dusiło mnie i tak słabo robiło. Włączyłam sobie wiatrak, skierowałam na buzie, pod poduszkę podłożyłam jeszcze jedną i zasnęłam, ale z bólem karku. Jak ja będę spać z holterem..., chyba na fotelu.
    Miałam nadzieje że wczorajsze slonce za chmurką będzie i dziś ,a tu dupa, czyste niebo.

Dobra, czas ogarnąć się, śniadanie zjeść , bo na 12.30 trzeba jechać na drugi koniec miasta.

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Ja dziś spałam 4 godziny. Z dnia na dzień robię się bardziej nerwowa. To z pewnością w dużej mierze wina pogody i nic nie robienia ze względu na zagrożenie ciąży. Muszę się jakoś zmotywować wewnętrznie. Czuję się okropnie pisząc o tym bo pewnie nie jedną irytuje użalanie się nad sobą. Nie mogę znaleźć guzika co by mi w głowie poprzestawiał myślenie. Czekam nadejścia maleństwa.
    Wydrukowałam kartkę z odliczaniem 100 dni. Mam nadzieję, że jak będę na nią patrzeć to będzie mi coraz raźniej i weselej.

Miłego dnia. Tu w Warszawie dziwna pogoda. Duszno ciepło choć pochmurno. A teraz popijam imbir z cytryną i miodem...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aneczka,
    Część dziewczyny ;-)

Paulina dobra wiadomość we wtorek u nas 21 stopni ponoć hehe
    Ja nadrobilam pranie w końcu, leżę sobie na werandzie dzisiaj trochę chłodniej i czytam książkę na 18.40 jadę do lekarza podejrze małego. A poza tym to nic mi się nie chce:-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja calt dzien dzis leze. Mam twardy brzuch. Upal dziala na mnie tragicznie :/ cholera boje o ten brzuszek no:/
    Ciezko mi chodzic taki napiety:/ a jak leze, to jest ok...

Oby temp spadla.

Aneczka mnie nie irytuje - sama sie czesto uzalam nad soba takze luz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj leżę to na leżaku teraz na łóżku mój mały taki dzisiaj skrecony. Żeby szybko do tej 18.40 zlecialo.

Z Dorota chyba ok widziałam dzisiaj napisała wiadomość w innym wątku.

Dorota co tam u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trojmieście chmurki i wiatr od morza - troszke wytchnienia.

E tam, użalaj się.
    Mnie dziś też kilka razy chwycił skurcz, najgorzej że wtedy musiałm iść (przejście dl pieszych) a tu z automatu najlepiej było przystanąć, ech.
    Teraz jeszcze aparatura, zlitowali sie i dali mi takiego małego holtera, no i robimy 24godzinne EKG.
    Mam przynajmniej godzinkę na odpoczynek.

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co czytanie? Macie coś co wciąga i pozwala upłynnić czas?

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:

Wlasnie w polsacie jakis gosciu powiedzial, ze ustawa 1000 zl na dziecko weszla -obejmuje kazdego, kto nie ma mozliwosci macierzynskiego i dzieci urodzone w 2015 tez obejmuje.

Pepsi... mmm... ale mi ochote narobilas :P
    A wiesz może czy będzie brany pod uwagę status ojca? W sensie męża. Bo ja jestem studentką dzienną. Mąż pracuje na umowę zastępstwo i jestem ciekawa czy będzie mi się ten 1000 należał.

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ