plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyłózko piętrowe rozkręciłam z corką, bo jutro wjadą inne łózka dla dziewczyn i nasza sofa, ufff, nie było ciężko tylko w upale zmachałam się.
Poszłam po 2giej burzy z psem, ale fajnie, nie jest zimno, ale nie jest i parno. Super.
Następny grzech : Pepsi -
nick nieaktualnySabinka! Nie przemeczaj sie kobieto!
Kurde u mnie nie padalo juz ze dwa tygodnie. Susza okropna. Jezyna usycha, ogorkow nie ma, pomidorki koktajlowe jedynie sa - w doniczkach i w cieniu, to nie wysychaja.
Wlasnie w polsacie jakis gosciu powiedzial, ze ustawa 1000 zl na dziecko weszla -obejmuje kazdego, kto nie ma mozliwosci macierzynskiego i dzieci urodzone w 2015 tez obejmuje.
Pepsi... mmm... ale mi ochote narobilas
Boze wiecie co.. chcialam kupic filtr do pompy basenowej. Nie ma nigdzie. Dzwonilam do miliona sklepow i nie ma. Sa na allegro licutacje, za dwa filtry prawie 100 zl z wysylka.... gdzie normalnie 20 zl kosztuja... co to sie dzieje przez upaly, masakra... ale znalazlam, kupilam przekopalam pol internetu i kupilam w sklepie, w ktorym sie nie spodziewalam, ze takie rzeczy sa ;P
Dzien dobry w ogole -
nick nieaktualnyHej wszystkim
Dzisiejsza noc była okropna, nie mogłam znaleźć sobie miejsca, dusiło mnie i tak słabo robiło. Włączyłam sobie wiatrak, skierowałam na buzie, pod poduszkę podłożyłam jeszcze jedną i zasnęłam, ale z bólem karku. Jak ja będę spać z holterem..., chyba na fotelu.
Miałam nadzieje że wczorajsze slonce za chmurką będzie i dziś ,a tu dupa, czyste niebo.
Dobra, czas ogarnąć się, śniadanie zjeść , bo na 12.30 trzeba jechać na drugi koniec miasta.
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Ja dziś spałam 4 godziny. Z dnia na dzień robię się bardziej nerwowa. To z pewnością w dużej mierze wina pogody i nic nie robienia ze względu na zagrożenie ciąży. Muszę się jakoś zmotywować wewnętrznie. Czuję się okropnie pisząc o tym bo pewnie nie jedną irytuje użalanie się nad sobą. Nie mogę znaleźć guzika co by mi w głowie poprzestawiał myślenie. Czekam nadejścia maleństwa.
Wydrukowałam kartkę z odliczaniem 100 dni. Mam nadzieję, że jak będę na nią patrzeć to będzie mi coraz raźniej i weselej.
Miłego dnia. Tu w Warszawie dziwna pogoda. Duszno ciepło choć pochmurno. A teraz popijam imbir z cytryną i miodem...
-
nick nieaktualnyWitaj Aneczka,
Część dziewczyny
Paulina dobra wiadomość we wtorek u nas 21 stopni ponoć hehe
Ja nadrobilam pranie w końcu, leżę sobie na werandzie dzisiaj trochę chłodniej i czytam książkę na 18.40 jadę do lekarza podejrze małego. A poza tym to nic mi się nie chce:-P -
nick nieaktualnyJa calt dzien dzis leze. Mam twardy brzuch. Upal dziala na mnie tragicznie cholera boje o ten brzuszek no:/
Ciezko mi chodzic taki napiety:/ a jak leze, to jest ok...
Oby temp spadla.
Aneczka mnie nie irytuje - sama sie czesto uzalam nad soba takze luzaneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW trojmieście chmurki i wiatr od morza - troszke wytchnienia.
E tam, użalaj się.
Mnie dziś też kilka razy chwycił skurcz, najgorzej że wtedy musiałm iść (przejście dl pieszych) a tu z automatu najlepiej było przystanąć, ech.
Teraz jeszcze aparatura, zlitowali sie i dali mi takiego małego holtera, no i robimy 24godzinne EKG.
Mam przynajmniej godzinkę na odpoczynek.
aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
green wrote:
Wlasnie w polsacie jakis gosciu powiedzial, ze ustawa 1000 zl na dziecko weszla -obejmuje kazdego, kto nie ma mozliwosci macierzynskiego i dzieci urodzone w 2015 tez obejmuje.
Pepsi... mmm... ale mi ochote narobilas
01.2016 🧒
10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
1cs
3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200