Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, to ja za chwile na facebooku wysle Wam moj nr :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wysłałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he mój nr chyba jest widoczny na fb :)
    z tym doświadczeniem.... miałam duza przerwę

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, zapisane mam juz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina Tobie wszystko się przypomni jak Dagmara się urodzi a my nowicjuszki i tyle :-)
    Dobra lecę się ogarnę mam zamiar kołdrę wrzucić do prania później pościel i posprzątać w pokoju :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja lece do basenu.

Sabinka liczymy na Ciebie jesli chodzi o rady :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko, ale ja nie zjadłam wszystkich rozumów :)
    Zapisalam sobie numery w telefonie

a ja kładą się, głowa dziś mnie boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jest jakaś masakra... Normalnie cała jestem mokra leżę wiatrak non stop chodzi a ze mnie się leje miałam zrobić pranie i co znowu nie ma wody od dwóch godzin...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie zelżało, burza przeszła ale nadal z wiatrakiem
    przynajmniej wyjaśniła sie sprawa bólu głowy, po burzy ręką odjeło

obiad mam gdzieś ,zamówiłam frytki z kebabem :P raz na jakiś czas można zgrzeszyć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dziś fatalnie czuje.. leżę i bolą mnie więzadła.. nic mi się nie chce i mam doła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łózko piętrowe rozkręciłam z corką, bo jutro wjadą inne łózka dla dziewczyn i nasza sofa, ufff, nie było ciężko tylko w upale zmachałam się.

Poszłam po 2giej burzy z psem, ale fajnie, nie jest zimno, ale nie jest i parno. Super.

Następny grzech : Pepsi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka! Nie przemeczaj sie kobieto!

Kurde u mnie nie padalo juz ze dwa tygodnie. Susza okropna. Jezyna usycha, ogorkow nie ma, pomidorki koktajlowe jedynie sa - w doniczkach i w cieniu, to nie wysychaja.

Wlasnie w polsacie jakis gosciu powiedzial, ze ustawa 1000 zl na dziecko weszla -obejmuje kazdego, kto nie ma mozliwosci macierzynskiego i dzieci urodzone w 2015 tez obejmuje.

Pepsi... mmm... ale mi ochote narobilas :P

Boze wiecie co.. chcialam kupic filtr do pompy basenowej. Nie ma nigdzie. Dzwonilam do miliona sklepow i nie ma. Sa na allegro licutacje, za dwa filtry prawie 100 zl z wysylka.... gdzie normalnie 20 zl kosztuja... co to sie dzieje przez upaly, masakra... ale znalazlam, kupilam :P przekopalam pol internetu i kupilam w sklepie, w ktorym sie nie spodziewalam, ze takie rzeczy sa ;P

Dzien dobry w ogole :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim

Dzisiejsza noc była okropna, nie mogłam znaleźć sobie miejsca, dusiło mnie i tak słabo robiło. Włączyłam sobie wiatrak, skierowałam na buzie, pod poduszkę podłożyłam jeszcze jedną i zasnęłam, ale z bólem karku. Jak ja będę spać z holterem..., chyba na fotelu.
    Miałam nadzieje że wczorajsze slonce za chmurką będzie i dziś ,a tu dupa, czyste niebo.

Dobra, czas ogarnąć się, śniadanie zjeść , bo na 12.30 trzeba jechać na drugi koniec miasta.

aneczka1983 lubi tę wiadomość

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Ja dziś spałam 4 godziny. Z dnia na dzień robię się bardziej nerwowa. To z pewnością w dużej mierze wina pogody i nic nie robienia ze względu na zagrożenie ciąży. Muszę się jakoś zmotywować wewnętrznie. Czuję się okropnie pisząc o tym bo pewnie nie jedną irytuje użalanie się nad sobą. Nie mogę znaleźć guzika co by mi w głowie poprzestawiał myślenie. Czekam nadejścia maleństwa.
    Wydrukowałam kartkę z odliczaniem 100 dni. Mam nadzieję, że jak będę na nią patrzeć to będzie mi coraz raźniej i weselej.

Miłego dnia. Tu w Warszawie dziwna pogoda. Duszno ciepło choć pochmurno. A teraz popijam imbir z cytryną i miodem...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Aneczka,
    Część dziewczyny ;-)

Paulina dobra wiadomość we wtorek u nas 21 stopni ponoć hehe
    Ja nadrobilam pranie w końcu, leżę sobie na werandzie dzisiaj trochę chłodniej i czytam książkę na 18.40 jadę do lekarza podejrze małego. A poza tym to nic mi się nie chce:-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja calt dzien dzis leze. Mam twardy brzuch. Upal dziala na mnie tragicznie :/ cholera boje o ten brzuszek no:/
    Ciezko mi chodzic taki napiety:/ a jak leze, to jest ok...

Oby temp spadla.

Aneczka mnie nie irytuje - sama sie czesto uzalam nad soba takze luz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj leżę to na leżaku teraz na łóżku mój mały taki dzisiaj skrecony. Żeby szybko do tej 18.40 zlecialo.

Z Dorota chyba ok widziałam dzisiaj napisała wiadomość w innym wątku.

Dorota co tam u Ciebie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W trojmieście chmurki i wiatr od morza - troszke wytchnienia.

E tam, użalaj się.
    Mnie dziś też kilka razy chwycił skurcz, najgorzej że wtedy musiałm iść (przejście dl pieszych) a tu z automatu najlepiej było przystanąć, ech.
    Teraz jeszcze aparatura, zlitowali sie i dali mi takiego małego holtera, no i robimy 24godzinne EKG.
    Mam przynajmniej godzinkę na odpoczynek.

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co czytanie? Macie coś co wciąga i pozwala upłynnić czas?

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • naali13 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:

Wlasnie w polsacie jakis gosciu powiedzial, ze ustawa 1000 zl na dziecko weszla -obejmuje kazdego, kto nie ma mozliwosci macierzynskiego i dzieci urodzone w 2015 tez obejmuje.

Pepsi... mmm... ale mi ochote narobilas :P
    A wiesz może czy będzie brany pod uwagę status ojca? W sensie męża. Bo ja jestem studentką dzienną. Mąż pracuje na umowę zastępstwo i jestem ciekawa czy będzie mi się ten 1000 należał.

01.2016 🧒
    10cs -03.2021 ciąża pozamaciczna 💔
    1cs
    3.09 ⏸️ 6.09 HCG 68 -> 8.09 180 -> 10.09 - 431 -> 14.09 - 4200
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ