III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
mała mi wrote:na szkole rodzenia powiedzieli, że jeśli GBS jest ujemny to spokojnie do ok 4h po odejściu wód trzeba do szpitala dotrzeć. Jesli GBS jest dodatni to od razu do szpitala.
dziękuję za informacje
ja jeszcze jestem zielona, bo na szkole rodzenia nie miałam jeszcze tych wykładów
Mała mi robiłaś SR we Wrocławiu? Którą wybrałaś ?
-
Mam znajomego we Wrocławiu, który jeździ na karetce i naprawdę z dostępnością jest duży problem.
Jest mnóstwo wezwań, niestety czasem nawet błahych,więc wysyłają do najpoważniejszych przypadków - wypadki, zagrożenie życia itp.
Wydaje mi się, że jesli przejde 5 kroków z domu i 5 kroków do szpitala z samochodu to wielka krzywda mi się nie stanie ani dziecku.
A jak mam wzywać i się stresować czy przyjedzie i o której to wolę naprawde sama pojechaćиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
mała mi wrote:Mam znajomego we Wrocławiu, który jeździ na karetce i naprawdę z dostępnością jest duży problem.
Jest mnóstwo wezwań, niestety czasem nawet błahych,więc wysyłają do najpoważniejszych przypadków - wypadki, zagrożenie życia itp.
Wydaje mi się, że jesli przejde 5 kroków z domu i 5 kroków do szpitala z samochodu to wielka krzywda mi się nie stanie ani dziecku.
A jak mam wzywać i się stresować czy przyjedzie i o której to wolę naprawde sama pojechać
-
иιєиσямαℓиα wrote:dziękuję za informacje
ja jeszcze jestem zielona, bo na szkole rodzenia nie miałam jeszcze tych wykładów
Mała mi robiłaś SR we Wrocławiu? Którą wybrałaś ?
Nie we Wrocławiu, już w Katowicach w szpitalu gdzie zamierzam rodzić.иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny