III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
no to pierwsze 3 m-ca na liście ciężarówek wygląda następująco
1.Adka 11 sierpnia 2013r. - CÓRCIA
2.Patuska1992 28 sierpnia 2013r.CÓRCIA
3.Kima 31 sierpnia 2013r. CÓRCIA
nie znam Kimy, wobec tego następna jest Asta na 03.09 i zaczynamy wrzesień
pasia27, justa24, Asta, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
iśka wrote:Rozpakowanym mamusiom gratuluję!!!
Dzisiaj miałam wizytę. Natanek pięknie przybiera. Waży 1450g. kawał chłopa!!! Leży sobie główką w dół i jest wszystko ok. Jestem spokojna(przez parę dni).
Byłam w szpitalu u kuzynki, która jak pisałam wczoraj urodziła w tempie ekspresowym. Maja jest prześliczna, ciągnie cyca pięknie i śpi. Ciuszki mają 56 i są takie powiedziałabym luźne.
Ja dla synka miałam 62 i 68 ale urodził się duży bo miał 61cm.
Ciężko utrafić z tymi rozmiarami.
A lekarka chce mnie wysłać na ponowne badanie glukozy
Why?
No way -
maja2024 wrote:Rozpakowanym mamusiom serdecznie gratuluję
Dopiero byłm 32 na liście a już jestem 20 hehe ale ten czas leci właśnie sobie uświadomiłam, że do bezpiecznego terminu zostało mi ok 6 tygodni a ja nic prawie dla małego nie mam oprócz ubranek i łóżeczka musimy się sprężać bo już niewiele czasu zostało
-
vivien wrote:Kleopatra ja juz 6 na liscie jestem
ale pewnie kilka kobitek mnie wyprzedzi bo z tego co widze po naszych forumowych malych ksiezniczkach nie spieszno im wyjscWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 19:01
vivien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
иιєиσямαℓиα wrote:to dokładne tyle samo co mój 2 dni temu
A lekarka chce mnie wysłać na ponowne badanie glukozy
Why?
No way
Acha! Dodam, że przytyłam prawie 9kg. Urlop dał o sobie poznać hehehe goferki itp. Ala jak tu nad morzem gofra z bitą śmietaną i owocami nie zjeść?!?!иιєиσямαℓиα, MADZIULA13 lubią tę wiadomość
-
iśka wrote:No właśnie nie rozumiem dlaczego? Mi sprawdziła jak od kilku wizyt rośnie to wszystko mam książkowo.
Acha! Dodam, że przytyłam prawie 9kg. Urlop dał o sobie poznać hehehe goferki itp. Ala jak tu nad morzem gofra z bitą śmietaną i owocami nie zjeść?!?!
Nie rozumiem tego... przecież , jak tak was czytam to nie wydaje mi się, żebym aż tak odstawała od normy ... -
Lilka wrote:Dziewczyny Serdeczne Gratulacje Czekamy na relacje
Pytanie Czy mozna pic herbate melise z pomarancza w ciazy? Bezsennosc mnie wykancza prawie codziennie budze sie o 5 rano o juz nie zasypiam ( myslicie ze melisa moglaby pomoc?
иιєиσямαℓиα, MADZIULA13, xcarolinex, Lilka lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Lilka moja sasiadka pila meliske bo jej babcia powiedziala ze dziecko bedzie spokojne ale kolejny zabobon hehe bo mala byla spokojna tylko 3miesiace haha
mak mogła jeść też uspokaja
pasia27 lubi tę wiadomość