X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja2024 wrote:
    Hehe to ciekawe ile mój będzie miał przy porodzie oby chciał wyjść między 37 a 38 tc to jakoś jeszcze wypchnę
    ja też sobie tego życzę :)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dostaliśmy Delicol na kolki, pomagał ;) nie tak szybko jak Sab Simplex :D ale też było ok.

Lilka, иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

• maja2024 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby nam się spełniło :) A kurteczka ładna no i cena przystępna :) A ja to się boję kupować kurtek czy butów nie wiem czemu wolę przymierzyć.

A i jutro lecę z GBS bo mi dziś pobrał no i zobaczymy oby było ok :)

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

msayah2.png
    0sbo70a.png
    eiktyx8d7h9nb2ik.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po weekendzie kochane :) nadrobiłam już zaległości z czytaniem - Lalita współczuję problemów, Nienormalna fajna kurteczka, ja wzięłam od mamy płaszczyk bombkę jak zbiorę siły to pokażę Wam foto, ale na chwilę obecną zapinam się w niego bez problemu więc mam na jesieni spokój, tylko butki kupię :) Suzy hardcore ten pierwszy filmik jak babka rodzi a w około cała familia haha :) zastanawiam się czy chcę z mężem rodzić a co mówić z całą rodzinką o w życiu... A ja po weekendzie jestem mega zmęczona, dziś spałam do 14, byliśmy u rodziców, mąż im łazienkę remontował i co chwilę czegoś brakowało więc byłam dowozicielką brakujących rzeczy i jeżdziłam niezliczoną ilość razy do leroy merlin a to po rurkę do odpływu, a to po śrubkę, a to po wiertełko... na sam koniec facet na parkingu puknął moje auto, ale na szczęście nawet rysy nie ma... nie czuję rąk, nie czuję nóg, jedynie ból w pachwinie czuję i jakby zakwasy pod żebrami ojj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:07

zfxga33.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz na mnie popatrzyl i mowi ze spuchlam ..i teraz tak puchniecie w ciazy jest normalne jak go odroznic od tego nienormalnego? Oprocz cisnienia i moczu niewiele moge zrobic.a wygladam jak Bunia rzeczywiscie.

иιєиσямαℓиα, pasia27 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna fajny plaszczyk !

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Maz na mnie popatrzyl i mowi ze spuchlam ..i teraz tak puchniecie w ciazy jest normalne jak go odroznic od tego nienormalnego? Oprocz cisnienia i moczu niewiele moge zrobic.a wygladam jak Bunia rzeczywiscie.

nie wiem jak odróżnić, al emysle, że warto skonsultowac z lekarzem. Żona mojego kuzyna wylądowała w szpitalu własnie, bo ak strasznie jej nogi puchły aż nienormalnie, azcebulki włosów było widac. Mam podejrzenie zatrzymania wody w organizmie i zatrucia. Ma juz donosza ciąże, bo ma termin na połowe października, wiec zobaczymy co ijak, możliwe ze jak się to potwierdzi to na dniach będą u niej poród wywoływać.

a ja sie zbieram.

udąło mi sie ugotowac i zjesc zupke i w koncu popakowoac rzeczy świateczne do pudeł i walizki i wywiezeimy je razem z choinką do naszej piwnicy w nowym M. :D

Suzy Lee, yennefer lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna ładna kurteczka.

ja w tamtym roku kkupilam sobei fajny taki szafirowy płaszczyk na zime w orsay na promocji, a ze nie bylo 38 to wzielma 40 i cos czuje ze to bylo odbre posuniecie :) musze go włąsnie przymierzyc jaki na mnie jest, ale to zimowy, wiec juz bede po porodzie wiec powinnam wtedy spokojnie sie w nim zapiąć :) miałąm wtedy przeczucie jak kupowalam go z mama. Nawet o tym wtedy rozmaiwalysmy a miesiac pozniej 2 kreseczki :D

blueberry, иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyte w szpitalu mam w pn za tydzien jutro pojde do lekarza GP.

• blueberry Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja puchnę jak mam dużo chodzenia, ale opuchlizna pojawia się tylko wokół kostek nóg i czasem na prawej ręce (nie mogę ściągnąć wtedy obrączki). Zazwyczaj po dniu mi przechodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:23

Lilka lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka jak to jest bardzo wyrazne i nie pierwszy raz to koniecznie powiedz gince

Lilka lubi tę wiadomość

• Lilka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueberry wlasnie bylam dzis na spacerze 2 godzinnym w drodze powrotnej zdretwialy mi rece i moze znalezlismy przyczyne ;)

blueberry lubi tę wiadomość

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m_f wrote:
    My dostaliśmy Delicol na kolki, pomagał ;) nie tak szybko jak Sab Simplex :D ale też było ok.
    to można od urodzenia ?

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, dostał jak miał 3 tygodnie. Lekarka stwierdziła, że ma kolki, bo miał wzdęty brzuszek. Ja na to, że kolki to zawsze myślałam, że objawiają się płaczem. A ona, że jeśli dziecko płacze to już jest zaawansowana postać kolki, a łagodna to taki właśnie wzdęty brzuch. Dostawał przed karmieniem, już nie pamiętam ile, ale kilka kropelek, chyba 2 razy dziennie. I było ok :)

polska_dziewczyna lubi tę wiadomość

• blueberry Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli to od spaceru to pewnie Ci do jutra przejdzie :) Ja po tych moich weekendach intensywnych ostatnich, gdzie jeździmy do moich rodziców i pomagamy im w zakupach i remontach to puchnę okropnie i z reguły jak wracamy w niedzielę to dopiero w środę wyglądam "normalnie" ;) Przedwczoraj chodząc po sklepie chyba z godzinę czułam jak mi dłoń drętwieje a po dwóch godzinach już miałam palce jak serdelki. Jak odpoczęłam wieczorem mi przeszło :) Mówiłam swojej lekarce o tych obrzękach to mnie opierdzieliła, że za dużo chodzę w ciąży. Ot i tyle

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:54

michaela, Lilka, m_f, Ana27, marzycielka29, yennefer, Suzy Lee, iśka, Tinka85, MADZIULA13, Kropka, Stokrotka84, vivien, pasia27, polska_dziewczyna, anilorak lubią tę wiadomość

• Meginka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika no to trzymamy kciuki żeby Krzyś szybko wyskoczył i żebyś się bardzo nie męczyła :) będzie dobrze :)

Rika lubi tę wiadomość

2013💙👶
    2017 cb
    2018❤👶
    2022 cb
    04.02 ⏸
    24.02 wizyta(6+3)-mamy ❤
    17.03 kolejna wizyta
    preg.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika trzymam mocno kciuki :) Powodzenia

Rika lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rika super, trzymam mocno kciuki!

Rika lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rika Powodzenia :)

Rika lubi tę wiadomość

‹‹ 403 404 405 406 407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ