III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam po weekendzie kochane
nadrobiłam już zaległości z czytaniem - Lalita współczuję problemów, Nienormalna fajna kurteczka, ja wzięłam od mamy płaszczyk bombkę jak zbiorę siły to pokażę Wam foto, ale na chwilę obecną zapinam się w niego bez problemu więc mam na jesieni spokój, tylko butki kupię
Suzy hardcore ten pierwszy filmik jak babka rodzi a w około cała familia haha
zastanawiam się czy chcę z mężem rodzić a co mówić z całą rodzinką o w życiu... A ja po weekendzie jestem mega zmęczona, dziś spałam do 14, byliśmy u rodziców, mąż im łazienkę remontował i co chwilę czegoś brakowało więc byłam dowozicielką brakujących rzeczy i jeżdziłam niezliczoną ilość razy do leroy merlin a to po rurkę do odpływu, a to po śrubkę, a to po wiertełko... na sam koniec facet na parkingu puknął moje auto, ale na szczęście nawet rysy nie ma... nie czuję rąk, nie czuję nóg, jedynie ból w pachwinie czuję i jakby zakwasy pod żebrami ojj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:07
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Maz na mnie popatrzyl i mowi ze spuchlam ..i teraz tak puchniecie w ciazy jest normalne jak go odroznic od tego nienormalnego? Oprocz cisnienia i moczu niewiele moge zrobic.a wygladam jak Bunia rzeczywiscie.
иιєиσямαℓиα, pasia27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka wrote:Maz na mnie popatrzyl i mowi ze spuchlam ..i teraz tak puchniecie w ciazy jest normalne jak go odroznic od tego nienormalnego? Oprocz cisnienia i moczu niewiele moge zrobic.a wygladam jak Bunia rzeczywiscie.
nie wiem jak odróżnić, al emysle, że warto skonsultowac z lekarzem. Żona mojego kuzyna wylądowała w szpitalu własnie, bo ak strasznie jej nogi puchły aż nienormalnie, azcebulki włosów było widac. Mam podejrzenie zatrzymania wody w organizmie i zatrucia. Ma juz donosza ciąże, bo ma termin na połowe października, wiec zobaczymy co ijak, możliwe ze jak się to potwierdzi to na dniach będą u niej poród wywoływać.
a ja sie zbieram.
udąło mi sie ugotowac i zjesc zupke i w koncu popakowoac rzeczy świateczne do pudeł i walizki i wywiezeimy je razem z choinką do naszej piwnicy w nowym M.Suzy Lee, yennefer lubią tę wiadomość
-
Nienormalna ładna kurteczka.
ja w tamtym roku kkupilam sobei fajny taki szafirowy płaszczyk na zime w orsay na promocji, a ze nie bylo 38 to wzielma 40 i cos czuje ze to bylo odbre posunieciemusze go włąsnie przymierzyc jaki na mnie jest, ale to zimowy, wiec juz bede po porodzie wiec powinnam wtedy spokojnie sie w nim zapiąć
miałąm wtedy przeczucie jak kupowalam go z mama. Nawet o tym wtedy rozmaiwalysmy a miesiac pozniej 2 kreseczki
blueberry, иιєиσямαℓиα, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Ja puchnę jak mam dużo chodzenia, ale opuchlizna pojawia się tylko wokół kostek nóg i czasem na prawej ręce (nie mogę ściągnąć wtedy obrączki). Zazwyczaj po dniu mi przechodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2013, 17:23
Lilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak, dostał jak miał 3 tygodnie. Lekarka stwierdziła, że ma kolki, bo miał wzdęty brzuszek. Ja na to, że kolki to zawsze myślałam, że objawiają się płaczem. A ona, że jeśli dziecko płacze to już jest zaawansowana postać kolki, a łagodna to taki właśnie wzdęty brzuch. Dostawał przed karmieniem, już nie pamiętam ile, ale kilka kropelek, chyba 2 razy dziennie. I było ok
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
Jeśli to od spaceru to pewnie Ci do jutra przejdzie
Ja po tych moich weekendach intensywnych ostatnich, gdzie jeździmy do moich rodziców i pomagamy im w zakupach i remontach to puchnę okropnie i z reguły jak wracamy w niedzielę to dopiero w środę wyglądam "normalnie"
Przedwczoraj chodząc po sklepie chyba z godzinę czułam jak mi dłoń drętwieje a po dwóch godzinach już miałam palce jak serdelki. Jak odpoczęłam wieczorem mi przeszło
Mówiłam swojej lekarce o tych obrzękach to mnie opierdzieliła, że za dużo chodzę w ciąży. Ot i tyle
-
nick nieaktualny