Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Nie mów z enie est ci pisane.. bo to nieprawda..teraz czujesz sie zle.. cujesz gorycz..ale zobacz dziewczyny z gorszymi paramaterami zachodza..
a dwa ten dr... to ginekolog co nie ??
podejdzcie do dr wolskiego bo z tego co widze jescie w takim razie z okolic Wawy .. swizyta 165 zl.. a facet naparwde ma leb na karku i o faceta dba jak nie wiem... dzieki niemu u facetow z brakiem plemnikow przsyzlo multum dzieci na swiat
byliśmy tez w lutym u Androloga w Eskulapie w Bstoku. I to on nas pokierowal do dr Domitrza. Androlog sam powiedział ze po operacji żylakow, nasienie moze sie poprawic ale nie musi, u innych nawet sie pogarsza. Na dzien dzisiejszy nie potrafię racjonalnie myślec, a co za tym idzie czegos wymyśleć. jestesmy z okolic Białegostoku, 40 km od Bialegostoku.Ania_84 lubi tę wiadomość
Chcę tylko 2 kresek do szczęścia, nic więcej... -
przemysl ogadaj z mezem.. moze warto..
ja nigyd nie bylam zwolennikiem leczenia faceta przez gin ..
ale przemysl sprawe .. na spokojnie -
Pamiętaj że każdy lekarz z kliniki niepłodności, nie powie "idźcie najpierw na operacje a potem zobaczymy" bo to jest tak jakby wyrzucał potencjalną klientkę z portfelem ze swojego gabinetu
Ania_84 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
kasiaaa049 wrote:My też zaryzykowaliśmy jutro zobaczymy co z tego wyszło jedziemy po wyniki:) strasznie się denerwuję
-
Witam dziewczyny, dostaliśmy wyniki badania nasienia. Na pierwszy rzut oka wygląda to dobrze ale jedno mnie martwi dodatnia aglutynacja. Wizytę u gina mam dopiero za miesiąc nie wiem czy wytrzymam ;/ Pomożecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:18
KK8606 -
Zróbcie za ten czas posiew nasienia
bo zarówno aglutnacja jak i ph + komorki okragle moga wskazywac na jakas infekcje reszta wynikow jest okewe1984 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zajrzyjcie na mój post bhcg na belly. Tylko proszę prosto z mostu zimnym okiem ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:19
Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc -
cocosowa wrote:Dziewczyny zajrzyjcie na mój post bhcg na belly. Tylko proszę prosto z mostu zimnym okiem ☺
-
Ja mam 453 , od owulacji minęło już 17 dni, od implantacji 7 dni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:58
Starania od 06.2014
28.07.2015 *11tc -
Ale te normy sa 4-5 tydz od owulacjo czy od daty ostatniej @? Bo to tez roznie oznaczają wydaje mi sie ze 3 dni po spodzirwanej @ to beta ok ale nie wiem...
-
Zrob przyrost po 48h i tym sue kieruj
Idz do lekarza najlepiej ci powie co i jak jak beta przekroczu 1000 to juz powinno byc widac
I nie stresuj sie kochana bo bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 21:09
-
Dzięki za pomoc. Zmartwiłam się bo jakiś ekspert ze strony nasz-bocian.pl powiedział że z takimi wynikami to "bezwzględnie do androloga". Będę trochę spokojniej czekać do wizyty u gina a w międzyczasie zrobimy posiew. Zastanawia mnie tylko, czemu nie powiedzieli nam w klinice leczenia niepłodności o tym badaniu, powiedzieliśmy że chcemy komplet badań.
KK8606 -
Kinia czytalam todp dr Woslkiego
teraz jak rozpisaas to jedyne co sie dopatrzyłam to ze ruch szybki maja 3% plemnikow i ta aglutynacja - , ogolny ruch macie dobry bo powyzej normy natomiast ten ruch A jest maly ..
algutynacja moze wystepowac w jakis infekcjach / zyalakach - dlatego napisal ze wskazana jest wizyta u androloga..
no i nie dopatrzylam na takieej rozpisce te leukcyty Peroxydazo+
wiec podejrzewam ze dlatgeo skierowal do androloga w celu dalszej diagnostyi posiew , nastepne badanie -
cocosowa wrote:Ja robiłam HCG bez słowa beta nie wiem czym to się różni:)