Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:moj chodzi w dzinsach,z tylnnej mu moga wyleciec:/ juz myslalam o takiej nerce do paska,ale pisza ze ma byc pol metra od jajek:/ czyli tez dupa
-
olencja wrote:o,wlasnie mi pokazl ze 1 tel ma na sznurku na szje,ale to tez nie za daleko od jajec:/
wyniki takie na granicy, morfo 6%, ilosc 39 w ml, 134 w calosci, ph 7 -
olencja wrote:brak ruchu 55%
-
olencja wrote:no w domu nie nosi w kieszeni,ale on pracuje 12h:( wiec te 12h musi miec tel przy dupie:/ ehh
no kurtki nie nosi w robocie caly czas -
olencja wrote:haha,no,mrozone truskawki na jajka:D
zobaczymy jakie beda wyniki w wakacje jak zrobimy badanie metoda do gumki a nie do pojemnika -
olencja wrote:no tak o nich napisalam bo je wlasnie jem:D uwielbiam takie lodowate gryzc:D
-
olencja wrote:uhm zebym tylko nie pomylila zmarznietego jajka z truskawka:D
To hy plemniory przyspieszyly -
Był sobie stary plemnik i młody plemnik.
Pwenego dnia stary plemnik mowi do młodego plemnika:
- Kiedyś nadejdzie taki dzień, a ty poczujesz że to jest ten dzień.. i wtedy musisz biec takim długim kanalikiem, wyprzedzić wszystkie plemniki aż dobiegniesz do końca.. Wtedy ukaże ci się wielka kula. Powiesz do niej "cześć jestem plemnik" a ona ci odpowie "cześć jestem komórka jajowa" wejdziesz w nią i powstanie nowe życie.
Plemniczek ćwiczył całymi dniami żeby być najlepszym i wyprzedzić inne plemniki.
Aż w końcu nadszedł ten dzień i plemniczek poczuł że to jest ten dzień. Biegł więc kanalikiem, wyprzedził wszystkie plemniki, aż dotarł do celu.
Ale ukazały mu się dwie kule.
Plemniczek zdziwił się, ale pomyślał: "pewnie staremu coś się pomieszało.. przedstawie sie"
- Cześć jestem plemnik
a one na to:
- Cześć jesteśmy migdały
A wszystko przez te truskawkiana1122 lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Był sobie stary plemnik i młody plemnik.
Pwenego dnia stary plemnik mowi do młodego plemnika:
- Kiedyś nadejdzie taki dzień, a ty poczujesz że to jest ten dzień.. i wtedy musisz biec takim długim kanalikiem, wyprzedzić wszystkie plemniki aż dobiegniesz do końca.. Wtedy ukaże ci się wielka kula. Powiesz do niej "cześć jestem plemnik" a ona ci odpowie "cześć jestem komórka jajowa" wejdziesz w nią i powstanie nowe życie.
Plemniczek ćwiczył całymi dniami żeby być najlepszym i wyprzedzić inne plemniki.
Aż w końcu nadszedł ten dzień i plemniczek poczuł że to jest ten dzień. Biegł więc kanalikiem, wyprzedził wszystkie plemniki, aż dotarł do celu.
Ale ukazały mu się dwie kule.
Plemniczek zdziwił się, ale pomyślał: "pewnie staremu coś się pomieszało.. przedstawie sie"
- Cześć jestem plemnik
a one na to:
- Cześć jesteśmy migdały
A wszystko przez te truskawki