X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy test MAR IgG pozytywny
Odpowiedz

test MAR IgG pozytywny

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi86 wrote:
    Podchodze do in vitro w Norwegii, bo tu mieszkam. Pierwsze usg bede miec dopiero pojutrze, wiec nic nie wiem i martwie sie, ze moze leki nie dzialaja na mnie i ze pecherzykow nie bedzie...;( No i zastanawiam sie, czy na pewno nie bylo spontanicznej owulacji...Mysli pelno w glowie...
    Tutaj punkcja jest tylko przy miejscowym znieczuleniu plus podaja dozylnie morfine- myslisz, ze przezyje to?;)

Wiesz co, ja tez sie balam ze pechole nie rosna ... ale na 1 usg bylo ich az 10 ! :) juz niedlugo sie uspokoisz, a punkcje przezyjesz :D widzialam na yt punkcje gdzie kobieta byla swiadoma i ogladala sobie na usg jak pobieraja jajeczka :) z mezem przy glowie :))

Co do owulacji, nie ma opcji ja zaczelam stymulacje piatek a w poniedzialek wlaczylam zastrzyk ktory hamowalowulke i bralam go codziennie az do podania ovitrelle na wywolanie jajeczkowania

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2015, 08:10

Justi86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za slowa otuchy:) Jutro sie przekonam co sie dzieje:) Duzo sie naczytalam, ze bardzo sie czuje jajniki jak sie bierze Menopur, bo jest w nich duza aktywnosc wtedy. Ja nie czuje nic!
    Co do punkcji- my mamy obserwowac na monitorku pobieranie jajeczek, no i mezus ma mnie trzymac za raczke:D Dokladnie tak jak piszesz:)
    Dzis odbierasz swoje dzieciatka, prawda? Powodzenia! Daj znac po!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani doktor przywitala nas wiadomoscia, ze mam 4 zarodki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 17:37

ewa81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zalamuj sie, mysl pozytywnie! Przeciez jeden zarodek byl dobrze rozwiniety:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu super, że transfer przebiegł w porządku. Teraz musisz być nastawiona pozytywnie, że maluszki będą z Tobą :) trzymam mocno kciuki :)

• Lili87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu czasem wydaje nam się, że jest tragicznie, a po paru dniach wszystko tak się zmienia, że nie potrafimy zrozumieć, jak pozytywnie się to mogło zakończyć. Życie jest dziwne, ale zawsze wszystko jest po coś i ma jakiś sens. IVF to są mega emocje i na pewno ogromny stres, ale kochana popatrz na to wszystko pozytywnie. Masz 2 kropeczki w brzuszku i teraz musisz w nie uwierzyć! Wszystkie trzymamy kciuki a Ty włącz pozytywne myślenie! Będzie dobrze!!!!

25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlaczylam :) gadam z brzuchem od wczoraj wieczora :))) dzis maluchom powiedzialam zeby sie niczym nie martwily i ladnie sie lokowaly :))

Ewa ! Mysle o Tobie ! Badz dzielna kochana !

Lili87, ewa81 lubią tę wiadomość

• Lili87 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu to super!!!!!

Ewa daj nam znać, jak już będziesz po badaniu. :)

ewa81 lubi tę wiadomość

25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po usg:) Mam 17 pecherzykow! Wow! A nie czuje nic.... Lekarz mowi, ze wszystko super wyglada i ze mam myslec pozytywnie:) Punkcja bedzie w poniedzialek (czekam jeszcze na potwierdzenie). Niepotrzebnie sie tak zamartwialam ze leki na mnie nie dzialaja.

ewa81, Lili87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :) dziękuję bardzo za kciuki :) już po badaniu, oba jajowody drożne :) nic nie bolało, a strach miałam ogromny. Jedynie jak dostałam przed badaniem zastrzyk przeciwbólowy to prawie odjechałam :P, myślę sobie - super, jeszcze tego brakowało przed badaniem, żeby zemdleć.
    Justi86 super tyle pęcherzyków, trzymam kciuki :)

Justi86, Sabina_x lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super ewcia :))) musi byc dobrze !

ewa81 lubi tę wiadomość

• Sabina_x Ekspertka

Wysłany: 27 listopada 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam

Ewa 81 - super wiadomość;)

Opu super, że już po:)trzymam kciuki i na pewno będzie wszystko dobrze:):*
    Odpoczywajcie sobie teraz:)
    Ja za tydzień jadę na wizytę i zobaczymy. A mam jeszcze pytanko czy wszystkie czynności związane z procedurą przeprowadzała tylko Twoja Dr prowadząca?? I chciałam dopytać jak to jest z płatnościami.. czy od razu z góry za wszystko czy po każdym etapie??
    Oj stresuje się tym wszystkim już.. a jak czułaś się w trakcie stymulacji?? i po punkcji i transferze?? Chodziłaś do pracy normalnie czy trzeba lepiej zaplanować urlop??

Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko:):*

ewa81 lubi tę wiadomość

endometrioza IV stopień, przeciwciała przeciwplemnikowe
    Provita
    13.02 - transfer 2 x 8B w 3 dobie - CB
    BRAK MROZAKÓW :(
    2 ICSI- transfer 2*8B :(
    maj 2017 crio :(
    kolejna procedura: Novum
    31.08 transfer - :( 10 dpt krwawienie
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stymulacje znioslam bardzo dobrze, wrecz martwilam sie ze leki nie dzialaja...;) Jutro koncze stymulacje, i od dzis dopiero troche czuje jajniki (mam tam az 17 pecherzykow!). Na usg wygladal kazdy z jajnikow jakby mial kisc dorodnych winogron w sobie...;)
    Ja mam punkcje w poniedzialek. Lekarz prowadzacy mowil, ze dostane trzydniowe zwolnienie i ze to spokojnie wystarczy. Zobaczymy jak bedzie, dam znac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina_x wrote:
    Cześć Wam

Ewa 81 - super wiadomość;)

Opu super, że już po:)trzymam kciuki i na pewno będzie wszystko dobrze:):*
    Odpoczywajcie sobie teraz:)
    Ja za tydzień jadę na wizytę i zobaczymy. A mam jeszcze pytanko czy wszystkie czynności związane z procedurą przeprowadzała tylko Twoja Dr prowadząca?? I chciałam dopytać jak to jest z płatnościami.. czy od razu z góry za wszystko czy po każdym etapie??
    Oj stresuje się tym wszystkim już.. a jak czułaś się w trakcie stymulacji?? i po punkcji i transferze?? Chodziłaś do pracy normalnie czy trzeba lepiej zaplanować urlop??

Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko:):*

Tak wszystko przeprowadzila dr. prowadzaca :) ja placilam po wykonanym zabiegu etapami. Tzn stymulacja to oczywiscie koszty lekow, badania krwi i wizyty wliczone w cene, potem punkcja ( zapomnialam faktury wziac :P ) ale placilam wtedy za punkcje i imisi, potem w dniu transferu dostalam kolejna FV

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu kiedy będziesz testowała? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu, trzymamy kciuki:)
    Ja dochodze do siebie po punkcji... Brzusio boli:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi to weź tabletkę p/bólową :/. Kiedy będziesz miała transfer?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis obudzilam sie juz bez zadnych dolegliwosci, oby tak juz pozostalo.
    Dzis o 12 dowiem sie, ile komorek sie zaplodnilo, i planowany transfer bedzie w czwartek. Ale duzo jeszcze sie moze zmienic...

opu lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co Justti ? Jakie wisci z labu ?
    Mnie jakby przestaje pobolewac cokolwiek :(

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ