zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej hej
Mój też miał żylaki trzeciego stopnia były widoczne gołym okiem. 10.12 miał operację metodą laparoskopową, wyszedł jeszcze tego samego dnia wieczorem. Czuje się ogólnie dobrze ale jest podejrzenie wodniaka bo jajko bardzo spuchło i dziwnie się przelewa czy u Waszych mężów było podobnie? Dziś co prawda ma wizytę u lekarza i wszystko się okaże ale jednak martwię się i chciałabym wiedzieć co z tym się robi. Czy czeka go kolejny zabieg jeśli to wodniak i jak to wygląda? -
nick nieaktualny
-
Rose87 wrote:Hej hej
Mój też miał żylaki trzeciego stopnia były widoczne gołym okiem. 10.12 miał operację metodą laparoskopową, wyszedł jeszcze tego samego dnia wieczorem. Czuje się ogólnie dobrze ale jest podejrzenie wodniaka bo jajko bardzo spuchło i dziwnie się przelewa czy u Waszych mężów było podobnie? Dziś co prawda ma wizytę u lekarza i wszystko się okaże ale jednak martwię się i chciałabym wiedzieć co z tym się robi. Czy czeka go kolejny zabieg jeśli to wodniak i jak to wygląda?
bardzo szybko go wypuścili, jakie miał znieczulenie?. Mój też miał spuchnięte jądra, ale to raczej od zabiegu a nie wodniaka. Różnica jest taka, że mój przez 3 dni miał dren wprowadzony jakoś przez brzuch, który usuwał cały czas płyn wraz z krwią gromadzący się po zabiegu. Może za szybko Twojego mężczyznę wypuścili i dlatego ten wodniak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 15:33
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
Nuch wrote:Mój mąż dzisiaj ma zabieg. Nawet jeżeli wyniki się nie poprawią, to będziemy mieli poczucie, że zrobiliśmy wszystko, co tylko się dało.
powodzenia !Nuch lubi tę wiadomość
synuś
28.12 (16dpo):HCG- 244,34 mUl/ml
31.12 (19dpo):HCG- 1136,46 mUl/ml
02.01 (21dpo):HCG- 2656,97 mUl/ml -
nick nieaktualnyDziewczyny na szczęście nie ma wodniaka Mój był dziś na wizycie i okazało się że wszystko ładnie się goi tzn. ranki po laparo i jądra bardzo ładnie wyglądają nie widać już śladu po żylakach tam gdzie były i opuchlizna zeszła więc to tylko wczoraj tak wyglądało ze mój się wystraszył a okazało się że wszystko jest ok także jestem spokojna
Zwichrowana mój miał znieczulenie ogólne i wypisał się na żądanie a Twój widocznie miał od razu dren dlatego by zabezpieczyło go to przed wodniakiem. Mój się przestraszył i myślał że to wodniak ale okazało się że wszystko ok a tylko jajko trochę spuchłozwichrowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny