Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Pierożek trzymaj się i wszystkiego dobrego na następne starania! Następny cykl będzie Twój
Ja też poroniłam w 1cs -
Bogusia Bogusia wrote:Lilly Ana a znasz przyczynę?Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Hefe wrote:Hej admiralka... często myślałam o Tobie i tu Cię znalazłam... Przykro mi, że u Ciebie się tak potoczyło... Mocno trzymałam za Ciebie kciuki niestety u mnie też nie ma dobrych wieści... Trisomia 13... Jutro formalne wyniki biopsji... Nie umiem się odnaleźć w tym wszystkim... Wiem, że moje maleństwo nie ma żadnych szans. Podjęłam decyzję o terminacji ciazy... Ale w PL to nie jest takie proste... muszę wrócić po świętach do UK.. na 28.12 mam wizytę w szpitalu na omówienie wyników badan... czuje się jakbym wracała tam po wyrok... Serce mi pęka zwłaszcza, że to mój drugi Aniołek
Dopiero dziś znów tu zajrzałam, dopiero teraz to przeczytałam. Jeju... tak strasznie, strasznie mi przykro -
Lilly_Ana wrote:Tego drugiego wydaje mi się ze znam. Lekarz nie chciał dać mi progesteronu w klinice twierdząc że podwójna owulacja to organizm da rade. Jednak nie dał i ciąża obumarla...
Aniołeczek 7 tydz [*] 18.08.2017
19.02.2019 [*] -
hej, chciałam się was poradzić. Wczoraj odebrałam betę i jest mniejsza niż w tamten piątek. Wiem że już nie ma nadziei.
Jutro rano idę do lekarza, powiedział mi wczoraj przez tel że są dwa wyjścia:
albo szpital albo czekanie aż macica się sama oczyści - jestem w 7 tyg
Mam kompletny mętlik w głowie. Nie wiem o co mam go jutro pytać , które rozwiązanie wybrać.
Narazie nic mnie nie boli ani nie krwawie.
Proszę was o radę, jestem kompletnie załamana.
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu. -
Ja mialam tak samo ze beta spadla przez 5 dni z 1422 do 30 i za dwa dni zaczelam krwawic. Bylam w 6 tygodniu. Tak wiec ja bym na Twoim miejscu zaczekala. Zabieg jednak jest bardzo ibwazyjny i dluzej bedziesz dochodzila ddo siebie. Bardzo mi przykro.Aniołeczek 7 tydz [*] 18.08.2017
19.02.2019 [*] -
Bogusia Bogusia wrote:Ja mialam tak samo ze beta spadla przez 5 dni z 1422 do 30 i za dwa dni zaczelam krwawic. Bylam w 6 tygodniu. Tak wiec ja bym na Twoim miejscu zaczekala. Zabieg jednak jest bardzo ibwazyjny i dluzej bedziesz dochodzila ddo siebie. Bardzo mi przykro.
Dziękuje Ci za odpowiedź,u mnie 29,12 było 45 tys,wczoraj 44tys..
5.05.2010 - mój największy Skarb
Ani taki spadek to prawie żaden spadek. A poza tym, czy to nie jest już ten etap, gdy beta właśnie spada? Wiem, że przy bardzo dużych wartościach, w zdrowej ciąży, po pewnym czasie tak się dzieje.
Idź spokojnie do lekarza :* -
U mnie bo biopsji została wykluczona trisomia 13... za to nieprawidłowy kariotyp na chromosomie 7..... Nie ma na to odpowiedniej nazwy choroby... podobno.
Wady malucha były tak duże, że nie miałoby żadnych szans... A mi pęka serce...
W sobotę wszystko się skończyło... A ja staram się wierzyć, że jeszcze kiedyś będę mogła mieć nadzieje...
Myślałam, że będę silniejsza tym razem... Ale bol jest jeszcze większy niż za pierwszym razem.Aniołki ♡♡
01.06.17 12tc [*]
30.12.17 16tc [*]
Inwersja chromosomu 7 u męża
Zdrowa dziewczynka
22.09.19
-
Dziewczyny dziękuje za radę,ale krew u nas pobierają do 10, dzisiaj nie poszłam,
jutro o 8 mam lekarza.
Czy któraś miała podobną sytuację?
Nie wiem czy mam czekać na krwawienie czy iść od razu do szpitala???5.05.2010 - mój największy Skarb
Ani przede wszystkim jutro masz lekarza on oceni co i jak. Masz duza bete a jesli to poronienie to troche czasu uplynie az spadnie tak ze bedziesz krwawic. U mnie krw nastapilo przy becie 30. Z drugiej strony zbyt dlugie czekanie moze miec dla Ciebie powazne konsekwencje zdrowotne. Tak wiec uzbroj sie w cierpliwosc i sluchaj co mowi lekarz. I oczywiscie on raczej bedzie naciskal na szpital tak wiec rozwaz z nim wszystko.p.s. moze to nie to, bo beta faktycznie Ci nieznacznie spadla.Aniołeczek 7 tydz [*] 18.08.2017
19.02.2019 [*] -
Hefe wrote:U mnie bo biopsji została wykluczona trisomia 13... za to nieprawidłowy kariotyp na chromosomie 7..... Nie ma na to odpowiedniej nazwy choroby... podobno.
Wady malucha były tak duże, że nie miałoby żadnych szans... A mi pęka serce...
W sobotę wszystko się skończyło... A ja staram się wierzyć, że jeszcze kiedyś będę mogła mieć nadzieje...
Myślałam, że będę silniejsza tym razem... Ale bol jest jeszcze większy niż za pierwszym razem.
Kochana, nadzieja wróci i jeszcze spotka nas wielkie szczęście, zobaczysz :*
-
Bogusia Bogusia wrote:Ale dlaczego nie chcial dac progesteronu?Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Ani1234 wrote:hej, chciałam się was poradzić. Wczoraj odebrałam betę i jest mniejsza niż w tamten piątek. Wiem że już nie ma nadziei.
Jutro rano idę do lekarza, powiedział mi wczoraj przez tel że są dwa wyjścia:
albo szpital albo czekanie aż macica się sama oczyści - jestem w 7 tyg
Mam kompletny mętlik w głowie. Nie wiem o co mam go jutro pytać , które rozwiązanie wybrać.
Narazie nic mnie nie boli ani nie krwawie.
Proszę was o radę, jestem kompletnie załamana.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017