Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Lelitka masz racje. To czym doswiadcza nas zycie sprawia ze albo bedziemy razem albo nie wszystkkie decyzje ktore podejmujemy w zyciu sa dla nas "sprawdzianem" dla zwiazku ale jesli podejmujesz ryzyko albo wygrasz albo przegrasz ale w kazdej opcji jestes zwyciezca, bo jesli przegrasz to czegos sie nauczymy ja wciaz ucze sie mowic mezowi o swoich myslach i uczuciach jeat to dla mnie trudne bo mnie rodzice nie uczyli mowienia glosno tego co mi akurat chodzi po glowie.
Takie jest zycie teraz juz bedzie tylko lepiej.Lelitka, OctAngel, peppapig, kasika8303, Mimi86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Złożyliśmy wniosek o te pieniądze i czekamy na decyzję. Mam nadzieję że nie odmówią a jeśli tak to zamierzam walczyć bo tu nie chodzi o pieniądze bo mi tej straty nie zrekompensują ale o to że to było moje dziecko i nie pozwolę na to żeby mi wmawiano co innego
-
nick nieaktualnyDziewczyny należy się też zasiłek pogrzebowy z zusu, trzeba wniosek wypisać i dołączyć oryginalne faktury za pogrzeb,pomnik...itp.. pisze bo może ktoś nie wie, mi też doktorka powiedziała. Tu potrzebny jest akt urodzenia,ktory jest aktem zgonu jednocześnie.
-
nick nieaktualnyhej widze że poruszyłyści temat ciezki ja tez mailam prywatne ubezpieczenie i co inie dostalam ani złotowki od ubezpieczyciela bo ciąża pozamaciczna nie jest ciąża według nich a operacja ktora przeszlam hmm to nie bylo zagrożenie zycia ahah ale sie uśmiałam zrezygnowałam natychmiast ztego ubzpieczyciela jedenym godnym ubezpieczycielem jest pzu oni zawsze plaća reszta nic nie warta ja ledwo przezyłam a oni stwierdzili że to nie było zagrożenie życia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagic ja tez sobie teraz odkladam raz wiecej raz mniej zalezy ale wole odlzoyc te 100 zl niz mialabym dac do ubezpieczyciela tle wynosila moja stawka nad pzu sie zastanaiwam bo sa godni polecenia powiem ci myslałam ze wyjde zsiebie ze złosci i przyłoze tej babie wpysk jak mi powiedziała ze to nie było zagrożenie zycia jak byk na wypiesie ze szpitla mam przywieziona wstanie cięzkim z krwotokiem i peknietym jajowodem
-
nick nieaktualnymowie zmarlabym na stole operacyjnym a rodzina by sułyszała ze ja zyje tylko udaje a i dowiedzizłam sie tfu tfu jakbym zmarla to rodzina nie dostala by ani grosza bo dla nich zagrozenie zycia i zgon za ktory płaca to zawał i nic innego niech sie w d.... pocałuja nawrzeszczałam ostatnio na kobiete ktora z utrzymanai polisy ktora zadzwoniła ze takie warunki jak oni oferuja może sobie wdu,,,,, w sadzic że dziekuje i jak jeszcze raz zadzwoni posadze ja o nękanie byłam taka wsciekła jakby stala obok mnie to chyba bym jje pacnała w twarz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez z mezem mamy ubez.firmowe i wyplacili bez słowa po dwóch dniach.Za pobyt w szpitalu tez zaplacili.To bylo 50 zl.za kazdy dzień.
Ja polecam pzu.Fakt solidna firma!
Warta i avima totala lipa nie polecam...
Ja juz u gina czekam na wizyteWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2014, 14:52
-
nick nieaktualny