Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
peppapig wrote:Ja mam takie uczucie że upadłam na samo dno, muszę się pozbierać. Dla siebie,dla męża dla dzieci...
gosia86, peppapig, Joanna0071, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Holly go czyli u mnie może być podobnie jak było w twoim przypadku
no nic do jutra nie wymyślę ważne że mam super Endo i wierzę że mi pomoże
w ogóle to trudno jest dostać się do Endo nawet w ramach pakietu Lux Med czeka się po okolo 1,5 miesiąca jak trafiłam na pierwszą wizytę do niej powiedzialam jej że staramy się o dziecko, dała mi wtedy kartkę z którą miałam zgłosić się do rejestracji na umówienie dodatkowej wizyty poza wizytami planowanymi wrazie gdyby się okazało że jestem w ciąży
ach gdybym tylko maiala takiego ginekologa jak moja Endo to byloby super -
Peppapig masz dla kogo być silna i walczyć o lepsze jutro!!
I wcale nie upadlas na samo dno!!!
Czasem jest ciężko!!Cholernie ciężko ale jesteśmy silne!!
Tak bardzo się boje!!!Wiem wiem.....muszę spróbować.....
Mój limit nieszczęść wyczerpał się do zera!!!Mam taka nadzieje!!!peppapig lubi tę wiadomość
-
Gosiu, ja też marzę o dobrym ginekologu. Nie tylko dobrym fachowcu, ale też człowieku z podejściem do pacjentki. Nie mogę trafić
-
nick nieaktualny
-
Ach gbyby fajne giny byly w standarcie byloby fajnie.... zeby ktos sie przejal naszym losem... poradzil ... pokierowal.... byloby latwiej....
Holly go, gosia86, peppapig, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
No ja trafilam na wspaniałego ginekologa!!
Nie zamiennie go za żadne skarby!!,
Jest świetnym fachowcem i wspaniałym człowiekiem bo wie przez co przeszlam i sam powiedział ze zrobi wszystko co w jego mocy abym urodziła kolejne dziecko!!
Boje się kolejnej porażki bo kolejnego krzyża nie dam rady nieść na swoich barkach!!!! -
Wiecie co mi pomogło? Poszłam na akupunkturę do Chinki, która jest też lekarzem medycyny. Poleciła mi ją koleżanka. Nie wiem, może to efekt placebo, ale wyciszyłam się po kilku wizytach u niej.
-
nick nieaktualny
-
Lelitka, a ty skąd jesteś? Gdzie jest ten lekarz?
gosia86 lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Sama nie wiem może trzeba pierwsze poukładać myśli? Wziąć się za siebie a może zapomnąć i samo przyjdzie? Przestać panikować to o sobie pisze!
A korzystasz z pomocy psychologa??
Mi to tak wiele dało!!!
-
peppapig wrote:Dzięki dziewczyny nie dam się, najwyższa pora, dobry czas,ciepło i słońce, już nie będę pękać,będę działać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 21:26
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny