Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja syna urodzilam jak mialam 22 lata.. corke srednia jak mialam 24.. najmlodsza 28 lat i powiem ze optymalny czas na ciaze to tak do 25... najszybciej wraca sie do formy, najszybciej chudnie... i te nieprzespane noce latwiej czlowiek znosi....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
hymm chyba wg psychologów można
nie wiem co on chciał osiągnąć zadając mi to pytanie, ale teraz wkurzam się na niego że tak powiedział a nie smucę tak bardzo
więc może to było na celu, część smutnych emocji zmieniła się w złość na psychologaewcia21k lubi tę wiadomość
-
Teraz mam 33 i mezowi mowilam , ze to ostatni moment na dziecko.. a tak zawsze marzylam, zeby miec 2 synow.... ja nie mam na celu dolowac starszych ode mnie starajacych sie... ale tak sobie nieraz mysle ze limit na dziecki m sie chyba wyczerpal.. po tych 2 ostatnich poronieniach....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Po 1 poronieniu fakt wylam dlugo... nie moglam sie pozbierac... potem chcialam byc jak najszybciej byc w ciazy... udalo sie i powtorka z rozrywki... pewnie duzo bardziej bym przezyla to wszystko tak jak Goska mowisz nie miala dzieci....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
ja chciałam dziecka juz zaraz po ślubie czyli 6 lat temu, ale mąż ciągle miał jakieś przeszkody, i tak już się czują dosyć "stara" jak na pierwsze dziecko, moje siostry rodziły jedna w wieku 20 lat a druga 27 a gdyby nie poroniła to w wieku 26
Malinka myślę że 33 lata na kolejne dziecko to nie jest zły wiek, tym bardziej że czujesz się na siłach i tego pragniesz
Każdy w życiu ma inne cele więc może brat nie rozumie, że Ty chcesz 5 dzieci, zresztą komu co do tego,
my chcemy 2 dzieci, żeby kiedyś nie było samo, może będzie miało sporo kuzynostwa ale starszego sporo i już nie będzie takiego kontaktu a tak brat czy siostra to zawsze wsparcieMalinka32 lubi tę wiadomość
-
Wiec olej gadanie psychologa... i jak bedziesz miec dobre wyniki to dzialaj.... wiem ze trudno przekonac meza.. ja swojego na 4 namawialam 2 lata.... latwo nie bylo...
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualnyHej kochane
jak zwykle dużo piszecie
ja mam po pogrzebie cieżkie dni jakoś sytuacja w rodzinie jest nerwowa i stresowa
wiecie jak to róznie z tesciowymi jest - a ja mieszkam z tesciową dobra jest ale wyszły dziwne sprawy i to na mnie wpływa bardzo stresujaco oraz dołujaco.
Chyba w moim wieku naprawde nie powinnam już wiecej starać sie o dzieci a już marzyć to wogóle jest poza moim zasiegiem
z adopcja problem,z utrzymaniem problem to widocznie taki mój los tylko szkoda mi mojego meża.
Buziaczki śle dla Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 16:23
Magic lubi tę wiadomość
-
Malinka właśnie tak myślałam że tak to tłumaczy, to tak samo jak mój mówi że będziemy czekać bo to dla mojego dobra ;/
tylko że zanim znów zajdę i urodzę to już będzie prawie 29 lat, to kiedy drugie?
Inessa nie załamuj się, wiem że teraz cięzki okres u Ciebie
może jeszcze nie wszystko stracone z dzieckiem, zawsze trzeba mieć iskierkę nadzieiinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiu dziekuje
ale szczerze straciłam te iskierke
ja jakby sie jakimś cudem udało w tym roku to rodziłabym w wieku 40 lat a chcielibyśmy dwójke!
mój maż po poronieniu ostatnim też już nie chciał sie starać bał sie o mnie o moje zdrowie ale ostatnio zmienił zdanie i sam mnie zacheca do starań chyba jak każda z nas i nasi meżczyźni pootrzebują czasu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 16:44
gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Inessko straciłaś nawet tę iskierkę bo zwala się na Ciebie zbyt wiele nieszczęść jak na jedną osobę
podobno z każdego doświadczenia wychodzimy silniejsi i życzę Ci abyś pozbierała się po stracie zarówno dzieci jak i teścia i wyszła silniejsza po tych doświadczeniach :*inessa lubi tę wiadomość
-
Qwa dlaczego niektore osoby maja znawsze pod gore... zawsze wiatr w oczy... jak sie wali to wszystko naraz jedno po drugim... a inne zyja sa szczesliwe, maja wszystko co zapragna....
inessa, Maluszek lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
Inessa wlasnie najczesciej to te zle.i podle osoby zyja w.szczesciu i sie im powodzi.... a tych lepszych ima sie wszystko co najgorsze.. jak nie problemy i troski to rak i przedwczesna smierc....
inessa lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...