Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak a moj maz.tak sie o mnie martwi, ze z tego zamartwiania zapisal sie na 3 dniowy wyjazd integracyjny na mazurach.... od rana zabawy, painballe, splywy kajakowe i picie na umor.... jak to stwierdzil firma placi to i mozna wypoczac i sie zabawic.... fantastycznie wprost...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Ci którzy bez problemu maja dzieci nigdy nie zrozumieją jak to jest czegoś bardzo pragnąć i dążyć do tego z całych sił...
ja mam od wczoraj kiepskie dni i czarny humor Gosia podobnie jak Ty chciałam dziecka od razu po ślubie ale wtedy jeszcze studia, bez mieszkania bez pracy... teraz mam wszystko: skończone studia, mieszkanie, prace, samochód wszystko oprócz tego małego szczęścia i po co to było być rozsądnym? po co zabezpieczał się człowiek... może wiedziałabym wcześniej że mam problem z utrzymaniem ciąży i wcześniej zaczęłabym leczyć tarczycę o której nic nie wiedziałam -
nick nieaktualnyWiesz mój maż mowi tak: samo Rzycie !!!
specjalnie napisane przez r z bo dziwne takie życie jest!!!
a maż!!! no cóż a może to dla niego odreagowanie całej sytuacji!!!
wiem nie jest to wytłumaczenie ale moze tak jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 17:25
-
nick nieaktualnyNo włąsnie faceci mają łatwiej ale wiecie Oni inaczej podchodzą do wielu spraw i czesto im zazdroszcze tego podejscia.
A co do odreagowania to rzeczywiscie troche czesto ale tak jak Ewcia mówi moze Ty tez powinnaś pomyśleć o jakimś wolnym weekendzie jak maż może to Ty też
zresztą chyba każdej z nas sie należy taki wolny dzienMalinka32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak do szpitala poszlam na 2 dni to jeczal, stekal i wolne w pracy bral... bo nikt z rodziny nie wiedzial... mama szykuje sie do operacji...ojciec na 2 etaty pracuje, a tesciowie dom buduja.... a po 2 przyjechala ich corcia z wnuczkami... blizsza cialu koszula...9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Faceci...
Malinka plan jest taki: wpadasz do męża mówisz wyskakuj z kasy ja potrzebuję odpoczynku - wyjeżdżam na dwa dnia ty weź urlop czasem na prawdę nawet głupie odcięcie się od neta pomaga I przejrzyj grupon czy okazik tam sa opcje nawet za 100 z noclegiem i śniadankiem:) tyle wystarczy by się odprężyć: kawałek łóżka i duuużo spokoju, może jakiś spacer po plaży
Teraz doczytałam resztę... och za szybko piszecie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 17:46
Malinka32, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJakbyś blisko mnie mieszkała bym przyszła i zajeła sie dziećmi a Ty byś miała cały dzien wolny!!! a tak nie mam już pomysłu jak CI jakoś dać wolne ale to niesprawiedliwe,ze maż ma coś dla siebie a Ty nie
moze dziewczyny coś doradzą!Malinka32 lubi tę wiadomość
-
Inessko kochana nie poddawaj się! Wiem że to trudny dla Ciebie czas i może właśnie ten nawał przykrych sytuacji tak na Ciebie wpływa. Jesteś bardzo silną kobietą i wierzę w to, że mimo wszystko dacie radę i nie poddacie się. Trzymaj się, ściskam ;*
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna dziekuje
wiesz ja porpostu straciłam wiare w to,ze nam sie kiedykolwiek uda tym bardziej teraz jak inni jeszcze mi i mezowi dodają dużo niepotrzebnego stresu
i mój wiek i choroby oraz lekarze beznadziejni
mam nadzieje,ze Wam sie uda zazielenić szybciej niż myślicie