Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze przed maturą się tak nie czułam
Dam znać bo albo będę skakać z radości albo będę latać za moim Ł żebyśmy się starali dalej
Masakra najgorsze to czekanie. Owulacja powinna być każdego dnia, i od razu powinnyśmy wiedzieć co i jak, i najlepeij poród w 1 tydzień ooo!eM, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Martita86 strasznie mi przykro.
Ja zaczynam dziś od nowa . Tylko jedna łza mi dziś poleciała, jak opowiadałam przyjaciółce o weekendzie. Ona wprawdzie nie przeszła nigdy tego co my, ale jest wspaniała i zawsze wie co powiedzieć.
Tak więc plan na najbliższe półtorej tygodnia: guido, bo mąż górnik a ja jeszcze nigdy tam nie byłam . Solarium, co by opalić moją bladą dupę. No i sauna dla relaksu i przyjemności. Niech tylko okres się skonczy, to do owu szybko zleci. Najbardziej wkurza mnie ten czas po owu, gdzie na wszelki wypadek żyje jak bym już była w ciąży, a równie dobrze mogę nie być i mogłabym korzystać z tylu przyjemności. 28go czerwca idziemy na wesele i pewnie znów będzie dylemat: pić czy nie pić? Trzymam kciuki za ten cykl, bo urodziny mam 9go marca i lepszego prezentu nie mogłabym dostać, ale z drugiej strony jak dzidzia każe nam czekać z 2-3 miesiące więcej to przynajmniej będzie można urządzić urodzinki na dworzeMagic, Malinka32, Ewelcia, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Nie, jest cos magicznego w tych 9 mcach....ciaza powinna byc czasem radosci ja bardzo lubilam byc w ciazy.... jak sie dziecko ruszalo... a to noge w watrobe pchalo... a to po pecherzu kopalo...zeby tylko miec gwarancje ze wszystko bedzie ok....
Magic, ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
nick nieaktualny
-
em ja mam 11 marca urodziny i tez miałaby najlepszy prezent coraz bardziej wierze, że sie udało. Krzyż mnie boli i mam ten śluz dalej. W pachwinach mnie czasem zaboli, i zaczynają mnie piersi ciągnąć czuje, że się udało. Muszę cierpliwie czekać na termin @ i się okaże,czy moje przeczucie się nie popsuło proszę Was o modlitwę, bo podobno bardziej docierają modliwty innych w naszej intencji niż jak my same się modlimy za siebie
W weekend się okaże... testuję 7 czerwcaeM, Holly go, ewcia21k, peppapig, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyJa od jutra zaczynam pomiary temperatur bo z moich obserwacji i testów owulacyjnych wynika ze owulacje mam 2 dni po skończeniu okresu a cykl przeważnie 31 dni. Z Oliwka♥ tez tak zaszlam w ciążę. .. do tego wydaje mi się ze mam malo sluzu bo podczas stosunku czuje susze... zamówiłam dzis właśnie specjany zel pre-seed. Używała któraś go może?
-
Powodzenia Magic! Niech magia działa!
gosia86 lubi tę wiadomość
-
W tym miesiącu niestety nici z powodu przeziębienia. Zobaczymy, co będzie w przyszłym. mam nadzieję, ze u ciebie będą 2 kreski a ja dołączę po miesiącu. Byłoby cudnie
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Miru wrote:Magic trzymam kciuki
eM czy Ty jesteś z Zabrza?
Z gór jestem tarnowskich gór!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:23
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Martita-bardzo mi przykro
Malinka-pomyślałam o tym samym co ty Też bardzo lubiłam być w ciąży,tylko ta gwarancja by się przydała.Też mam dziś pomidorówkę na obiad
Miru-do 19 już nie długo.
Magic-na pewno się udało
EM-super plan
Też jestem z marca dokładnie 31
Ja na pewno na moje urodzinki się nie wyrobię,ale może na mężulkowe w maju?Kto wie?
A ten cykl to i u mnie chyba bezowulki jest,w ogóle jakiś dziwny,już 4 dzień mam bóle jak na @ nie wiem co to się u mnie porobiło i jeszcze ten śluz z nitkami krwi-masakra jakaś.
eM, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Martita strasznie mi przykro, lzy same naplywaja do oczu. Ja bym tego lekarza chyba golymi rękoma zabila, taka mam zlosc na tych wszystkich jełopów i konowalow. Dzięki Bogu, ze trafilam na swojego Gina, wiem ze wszystkiego dopilnuje...
Jestes dzielna kobieta, ciesze sie ze sie trzymasz i myslicie o rodzeństwie dla córeczki.
Miru będzie dobrzegosia86 lubi tę wiadomość