Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza kurcze nie chciej wiedzieć
A tak poważnie to idę z myślą że moja @ zagubiła się w czasoprzestrzeni
A jak zobaczę fasolkę to będzie cudownie.ewcia21k, Magic, gosia86, Iza75, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Miru to będzie cudowne pamietam, jak ucieszyłam się na widok pecherzyka w macicy pierwsze usg pokazało sam pecherzyk, ale to był najpiekniejszy widok w moim zyciu...
ewcia21k lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
A ja jestem 19 dni po zabiegu i czuje wyrazny bol owulacyjny... nie do pomylenia z niczym innym.... znaczy wszystko wraca do normy..
Magic, gosia86, Iza75, ewcia21k lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Wiecie co...mierzyłam sobie temp, bo czuje się jakby mnie rozbierało choróbsko....prawie 37*C, a w środku mam 37,3*C... nie pamiętam jaka temp miałam w poprzedniej, bo wykasowały mi sie dane w telefonieLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Martina tak bardzo mi przykro.
I właśnie ja dopiero będę pewna ze jest ok jak po porodzie przxytule do piersi swoje dzieciątko,!!
A tak.....obawy będą ale i oczekiwanie.
W czwartek umowilam się znów do Gina ma monitoring!!
Ten cykl musi być udany!!!gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Aaa tammaz gada mi żebym nie szła na ten monitoring bow zeszłym miesiącu byłam i co...??
Nic z tego nie było!,
Ale mi zależy żeby ocenić ta owulację i mniec te poczucie ze jest i działamy!,
W zeszłym cyklu była i w tym oby też była.
A i po owu pójdę na poziom prodesteronu.Jeżeli mi ja potwierdzi.W wekennd poszalejemy trochę choć maz nie ma wolnego......
Ale musi wygospodarowac chwile. -
Jakoś przeżyłam ten dzień w pracy, dziewczyny z mojej zmiany zachowały się ok nikt nie pytał nie współczuł, na dobrą sprawę to było tak jakbym wróciła ze zwyklego L4, z drugiej strony to trochę tak że one nie wiedzą jak podejść do tego tematu więc nie zaczynają rozmowy,
okazało się że strach miał wielkie oczy;)
Bardzo mnie zaskoczył inżynier z mojej pracy, przyszedł i tak ciepło ze mną rozmawiał i polecil lekarza do którego chodziła jego żona, naprawdę nie spodziewałam się czegoś takiego
Martyna to straszne co Cię spotkało, lekarz jełop na maxa chyba też bym go pozwala jak pisaly dziewczyny wcześniej, a najchetniej to bym go przejechała aute
Miru kochana trzymam kciuki:*
Magic za Ciebie też kciuk :*
ja poproszę o dzidziusia na 27.04 urodziny mężaMalinka32, Magic, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Gosia a gdzie sie zamawia te dzidziusie... mozna wybrac konkretna date wow to ja tez chce... ale bardziej na czerwiec, bo w maju moja srednia ma komunie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:48
gosia86 lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
gosia86 wrote:Kolega polecił mi gina do którego chodziła jego żona i tak czytam opinie o nim i widzę że w 2012/2013 brał 200 zl za wizytę to dużo moim zdaniem9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie...