Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się dzisiaj obudziłam z płaczem taki miałam straszny sen... Śniło mi się że mój B zrobił dziecko jakiejś lafiryndzie. Widziałam że jest nieszczęśliwy bo ona źle go traktowała i przychodził często do mnie- to w ogóle dziwne było. I jak ten dzieciak mu się urodził, to mu powiedziałam że jak jej nie kocha to niech ją zostawi teraz, bo potem będzie za późno. A on powiedział że nie może jej zostawić bo ma z nią rodzinę a ja nie mogłam mu tego dać. Ja wpadłam w furię, poszłam do tej lafiryndy, w ogóle tam było dużo ludzi i wykrzyczałam że on mnie zostawił bo poroniłam. Wszyscy się wściekli na niego. No i obudziłam się i zaczęłam płakać. Ten sen był taki realistyczny, Boże... Dobrze że był obok, obudził się i zaczął mnie przytulać, powiedziałam mu o tym śnie, mówił że w życiu by mi czegoś takiego nie zrobił i że mnie bardzo kocha, chyba sam miał łzy w oczach. No i z tego wszystkiego ustaliliśmy że po moim powrocie zaczynamy starania. Może to był taki impuls potrzebny dla mnie żebym zaczęła z nim rozmowę o tych staraniach? W każdym bądź razie straszny. Chyba najgorszy sen w moim życiu, ja w tym śnie tak krzyczałam i płakałam, jak opętana.
-
ewcia założyłam nowe konto: [email protected] Bo tamtego nie używałam i to potrwa chyba miesiące żeby pousuwać
-
Ta piosenka i teledysk bardzo pozytywnie mnie nastrajają, polecam
http://www.youtube.com/watch?v=GNz8qDXUJrI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 11:32
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Czarnaa94 wrote:ewcia założyłam nowe konto: [email protected] Bo tamtego nie używałam i to potrwa chyba miesiące żeby pousuwać
-
czarnaa uwielbiam Igora "wkręceni" też mi się podoba a co do książki to wciąż mam łzy w oczach.. ale jest świetna wiem, że teraz będzie tylko dobrze!! Podbudowała mnie!
A ja czytając Wasze opowieści jak sie poznaliśmy, to usmiechnęłam się, bo my poznaliśmy się w liecum, w ostatniej klasie pamiętaj jak schodził ze schodów i jak go zobaczyłam powiedziałam do mojej koleżanki "ooo jaki przystojniak mój mąż idzie...." i dopiełam tego kazał trochę na siebie czekać mój mężuś, ale kocham go najmocniej na świecie ja Wam puszczę moją ulubioną...
http://www.youtube.com/watch?v=SnL1e4-NfaA
i tak zaczęłam rozmyślać o tym co nas spotkało... w życiu ogólnie i znalazłam nasz teledysk ślubny na youtube ;Pewcia21k, Czarnaa94, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ewcia ksiazeczka doszla ale ciezko mi zaladowac ja mimo to dziekuje :*
Ojj laski...z tym jak ja poznalam mojego R to bylo tak, ze on zobaczyl mnie na korytarzu szkolnym jak bylismy w pierwszej klasie technikum moje wlosy puszyste loki przykuwaly jego uwage i tak zechcial mnie poznac. Zanim zaprosil mnie na randke chodzil za mna jak cien a ja tego nie zauwazylam kiedy sie ze mna umowil po dwoch tygodniach pocalowal mnie pierwszy raz, gdy bylismy na wagarach. Kilka dni pozniej chcial na jednej z randek wyznac uczucia ale stwierdzil, ze oniesmielalam go na tyle, ze zdolal tylko napisac w smsie co czuje do mnie wgl zeby zachecic mnie do pojscia na druga randke zabral mi moj ulubiony blyszczyk
A jego pierwsza wizyta w mom domku byla taka, iz powiedzialam rodzicom, ze kolega przyjedzie z lekcjami, bo chora bylam akurat. Dziwne byly ich miny jak weszli do pokoju a ja jaemu na kolanach siedzialam
I tak tez po dzisiejszej spince kolejnej stwierdzilam, ze wyjade na ten tydzien chociaz do rodzicow. Juz mam dosyc klotni i placzu...to za duzo jak na mnie.... -
http://www.youtube.com/watch?v=d3et8s2z9wg
To jedna z moich ulubionych piosenek
A to druga
http://www.youtube.com/watch?v=t9OFT_-iJgIWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 12:49
Magic lubi tę wiadomość
-
A moj jak sie dowiedzial ze przed dzien wyjazdu na mazury czytajcie firmowe picie, dolozyli mu szkolenie w wawie o wyszlo ze na 5 dni musi wyjechac powiedzial ,ze tyle nie wytrzyma i jedzie tylko na szkolenie z mazur zrezygnowal... taa 12 lat razem a nie wyobrazamy sobie zycia i tygodnia bez siebie.... oby tak dalej... mimo ze nieraz doprowadza mnie do szalu... to nie wyobrazam sobie nawet co by bylo gdyby nagle go zabraklo.... chyba bym zwariowala... on jest przedstawicielem handlowym i duzo jezdzi po polsce... jak ja balam sie ze zginoe w jakims wypadku.... nawet teraz jak jedzie gdzies i nie da znaku zycia... albo ma tel wylaczony malo zawalu nie dostane....
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Jak mialam 19 lat bylam z takim chlopakiem... kochalismy sie jak wariaci.... taka pierwsza prawdziwa bardzo emocjonalna milosc... on umarl.... serce rozpadlo mi sie na milion czesci... prawie rok czasu nie moglam sie podniesc.... potem powiedzialam sobie ze to ostatno raz kochalam za bardzo.... plakalam z pol roku... rzucilam prace i z lozka nie wstawalam... nie jadlam suchudlam 10kg.... wazylam wtedy 35 przy wzroscie 170.... nie wyobrazam sobie przechodzic tego raz jeszcze....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Dziewczyny...czytalam wlasnie jak dziewczyny opowiadaly ze stracily dzidziusie w 39tc a nawet po terminie. I jedna z nich napisala, ze urodzila synka przez cc w 37tyg, pierwsza w 39tc stracila. Z tego co wyczytalam to zaszla po 2msc od porodu....jak ja chcialabym zeby u mnie tez tak sie skonczyli...i ona mowi, ze usmiech synka wynagradza jej bol po stracie corki...ze jest szczesliwa....
eM, ewcia21k, gosia86, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z sauny jak mi cudnie!
Ja o moim maleństwie myślę zawszę gdy słyszę Tears in heaven. https://www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0
Wiedziałyście, że to piosenka do zmarłego dziecka?
Co do martwienia się o facetów, mój jest sztygarem na kopalni więc jak nie zadzwoni o odpowiedniej godzinie to zaczynam się bać. Mój tata był strażakiem więc chyba trochę jestem przyzwyczajona do ryzyka zawodowego i dzięki temu łatwiej mi z tym żyć . Kocham go jak nigdy nikogo i chyba umarłabym gdyby coś mu się stało.ewcia21k lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Tak wiele razy się dzieje ale wiesz czemu? Bo tak jak piszą w tej książce, takie traumatyczne przezycia sparwiają, że zaczynamy dostrzegać inny świat jestesmy bardzie czułe, cieprliwe, dokładne ale trzeba umieć sobie poradzić z takim przeżyciem...to będzie Twój sukces, a nie kolejna ciąża. Kolejna ciąża będzie nagrodą za ciężką pracę nad sobą wiem, że bedzie dobrze zaświeciło dla Nas kochane słońce
ewcia21k, gosia86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Matko jak mnie ciagle boli brzuch...kolejny dzien...trzy tyg minely prawie, czwarty bedzie teraz a mnie bola wnetrznosci z lewej strony jak dotykam skore to tez strasznie piecze...caly pas na zebrach...myslalam poczatkowo, ze to rozstepy ale niestety nic nie widze...niedobrze mi caly czas...juz nie wiem co robic ze soba
Chlopak robic pojechal...wroci pewnie pozno, bo nie ma po co wracac...ja juz tym razem nie odpuszcze...bedzie foch jak stad do afryki...
Ja nie slucham smutnych piosenek poza jedna polska...'bobi- jestes idealem mym' i jeszcze andre ' moj aniele' ...wyje przy tych piosenkach...a jeszcze mam wiekszego dola, bo dotarlo do mnie, ze pomylilam sie w swoich beznadziejnych obliczeniach, bo nie ide w te srode do gin tylko w nastepna...oszaleje chyba....a jeszcze czytalam ze jesli ma kobieta pokarm po porodzie, mimo ze nie karmi to czasami tez nie moze zajsc w ciaze....ale dola lapie.... -
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Thalia masz przepełnioną skrzynkę i nie mogę wysłać do Cb książki.
Do reszty wysłane,sprawdźcie czy doszło
Tak w ogóle to dzień dobry
Witam to nie przepelniona skrzynka tylko nie wiem czemu nie mozna do mnie nic wyslac znajoma juz tez probowala i sie nie dalo