Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:http://www.youtube.com/watch?v=W3GPkQygZT4
Nasze przygotowanie do ślubu
gosia ja kocham Wrocław! Chciałabym kiedyś tam zamieszkaćale Wrocław tez lubię
teściów jeszcze nie ma, meża też jeszcze nie ma to zaglądam na forum
ja suknię znalazłam w necie i powiedziałam że ta i żadna inna, specjalnie jechalam do Katowic do salonu firmowego bo tylko tam mogłam ją przymierzyć
a ile się z mamą nawalczyłam że będzie rozcięcie z przodu, a teraz to bym jeszcze krótszą kupiła
moja też leży w szafie wystawiałam ją na allegro, ale tak naprawdę nigdy nie chciałam jej sprzedać, teraz pewnie wyglądałabym w niej lepiej bo 7 kg mniej niż na ślubie
my w większej części płaciliśmy sami, rodzice dali nam kasę na kościół, ciasta, mama dołożyła mi do sukni i teściowie M do garnituru, ale te grubsze sprawy sala, orkiestra, kamerzysta i fotograf to we własnym zakresieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:52
-
ewcia21k wrote:Ha to tak jak mój,obaj moi faceci mają piękne rzęsy a ja takie liche
ewcia21k lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
A ja ostatnio wpadłam w gorszy nastrój. Myślałam że już sobie z tym wszystkim poradziłam, już nie płakałam. Ale ostatnio dopadł mnie nędzny nastrój.
W ogóle ludzie często mówią mi "czemu jesteś taka smutna, uśmiechnij się", a ja po prostu tak mam od nowości.
Mam wrażenie że życie coraz bardziej wpędza mnie w takie nastawienie.
Kiedyś gdzieś słyszałam że dziecko będąc jeszcze w brzuchu matki odczuwa to czy jest chciane od początku i kochane.
I tak sobie pomyślałam dzisiaj że jest w tym coś prawdy.
Moi "rodzice" (nie lubie tak tego nazywać, dla mnie jest mama i on(D)) rozstali się zanim się urodziłam. Nie wiem który to był miesiąc, nigdy jakoś specjalnie mnie to nie obchodziło. Ale jakoś nastawiło mnie to do życia w ten sposób że nigdy nie byłam osoba bardzo żywiołową i szczęśliwą. Kolejne złe rzeczy w życiu znów zmieniały moje nastawienie na coraz to gorsze. A śmierć Arka przelała czarę goryczy. -
marlena wiem, że będzie ci ciężko i jeszcze trochę potrwa żałoba... ale kochana mnie serce boli, jak widzę uchodzące życie z kobiety, która ma całe życie przed sobą. nie poddawaj sie, walcz, szczęście Ci się należy!
Miru tak pytambo często w sklepach nie mogę znaleźć czegoś co by mnie ujęło
i mam problem...
Ni wiem co kupić dziecku - dziewczynce na chrzest?matką chrzestną nie jestem,a le mamy zaproszenie. Macie jakieś pomysły?
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Marlena kolokwium hmm - nauczyłam się cyba 7 pytań z 15 ii jakoś tak się cudownie złożyło że siadło. Na jedno nie napisałam nic bo nie miałam pojęcia a na 4 coś tam poszło - mam nadzieję, że wystarczy i będzie po wszystkim <jupi>
Magic ależ z Ciebie piękna kobieta. Ślicznie wyglądałaś... Widzę, że ten typ sukni miały 3 z nas - ależ mamy dobry gustJa swoją jak zobaczyłam na wystawie to od razu powiedziałam, że to ta, mimo że wcześniej planowałam skromną ala grecką suknie a wylądowałam z niemalże księżniczką
haha tak to właśnie jest. No i też mi się udało jakiś rabacik zgarnąć i też 2700zl zapłaciłam. Masakra.
Nasz fotograf wrzucił filmik, który wyświetliliśmy rodzicom na weselu w ramach podziękowań -> https://www.youtube.com/watch?v=Ee11XBe2HnE Też myślicie, że mój mąż wygląda jak gimnazjalista? hahaha
Miru, te kocyki z tego polarku minky i z drugiej strony materiał są cudne. Na pewno taki właśnie kupie mojej dzidzi.