Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Magic wrote:http://www.youtube.com/watch?v=W3GPkQygZT4
Nasze przygotowanie do ślubu
gosia ja kocham Wrocław! Chciałabym kiedyś tam zamieszkać
teściów jeszcze nie ma, meża też jeszcze nie ma to zaglądam na forum
ja suknię znalazłam w necie i powiedziałam że ta i żadna inna, specjalnie jechalam do Katowic do salonu firmowego bo tylko tam mogłam ją przymierzyć
a ile się z mamą nawalczyłam że będzie rozcięcie z przodu, a teraz to bym jeszcze krótszą kupiła
moja też leży w szafie wystawiałam ją na allegro, ale tak naprawdę nigdy nie chciałam jej sprzedać, teraz pewnie wyglądałabym w niej lepiej bo 7 kg mniej niż na ślubie
my w większej części płaciliśmy sami, rodzice dali nam kasę na kościół, ciasta, mama dołożyła mi do sukni i teściowie M do garnituru, ale te grubsze sprawy sala, orkiestra, kamerzysta i fotograf to we własnym zakresieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:52
-
ewcia21k wrote:Ha to tak jak mój,obaj moi faceci mają piękne rzęsy a ja takie liche
ewcia21k lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
A ja ostatnio wpadłam w gorszy nastrój. Myślałam że już sobie z tym wszystkim poradziłam, już nie płakałam. Ale ostatnio dopadł mnie nędzny nastrój.
W ogóle ludzie często mówią mi "czemu jesteś taka smutna, uśmiechnij się", a ja po prostu tak mam od nowości.
Mam wrażenie że życie coraz bardziej wpędza mnie w takie nastawienie.
Kiedyś gdzieś słyszałam że dziecko będąc jeszcze w brzuchu matki odczuwa to czy jest chciane od początku i kochane.
I tak sobie pomyślałam dzisiaj że jest w tym coś prawdy.
Moi "rodzice" (nie lubie tak tego nazywać, dla mnie jest mama i on(D)) rozstali się zanim się urodziłam. Nie wiem który to był miesiąc, nigdy jakoś specjalnie mnie to nie obchodziło. Ale jakoś nastawiło mnie to do życia w ten sposób że nigdy nie byłam osoba bardzo żywiołową i szczęśliwą. Kolejne złe rzeczy w życiu znów zmieniały moje nastawienie na coraz to gorsze. A śmierć Arka przelała czarę goryczy. -
marlena wiem, że będzie ci ciężko i jeszcze trochę potrwa żałoba... ale kochana mnie serce boli, jak widzę uchodzące życie z kobiety, która ma całe życie przed sobą. nie poddawaj sie, walcz, szczęście Ci się należy!
Miru tak pytam bo często w sklepach nie mogę znaleźć czegoś co by mnie ujęło i mam problem...
Ni wiem co kupić dziecku - dziewczynce na chrzest? matką chrzestną nie jestem,a le mamy zaproszenie. Macie jakieś pomysły?ewcia21k lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Marlena kolokwium hmm - nauczyłam się cyba 7 pytań z 15 ii jakoś tak się cudownie złożyło że siadło. Na jedno nie napisałam nic bo nie miałam pojęcia a na 4 coś tam poszło - mam nadzieję, że wystarczy i będzie po wszystkim <jupi>
Magic ależ z Ciebie piękna kobieta. Ślicznie wyglądałaś... Widzę, że ten typ sukni miały 3 z nas - ależ mamy dobry gust Ja swoją jak zobaczyłam na wystawie to od razu powiedziałam, że to ta, mimo że wcześniej planowałam skromną ala grecką suknie a wylądowałam z niemalże księżniczką haha tak to właśnie jest. No i też mi się udało jakiś rabacik zgarnąć i też 2700zl zapłaciłam. Masakra.
Nasz fotograf wrzucił filmik, który wyświetliliśmy rodzicom na weselu w ramach podziękowań -> https://www.youtube.com/watch?v=Ee11XBe2HnE Też myślicie, że mój mąż wygląda jak gimnazjalista? hahaha
Miru, te kocyki z tego polarku minky i z drugiej strony materiał są cudne. Na pewno taki właśnie kupie mojej dzidzi.
ewcia21k lubi tę wiadomość