Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie Kochane ja tak z doskoku, przeczytałam wszystko
wczoraj byłam u przyjaciółki 3 godziny zleciały nie wiem kiedy miło spędziłam czas
Ewcia ja też proszę o książkę "o dziecku które odwróciło się na pięcie"
[email protected]
dzisiaj w pracy, nie dawno wróciłam
a teraz chcę jeszcze dżem z truskawek zrobić dla dzidziusia na zimę <oby do tego czasu już był w drodze na świat >
a hit weekendu jest taki że dzisiaj zapowiedzieli się teściowie, a jak oni przyjeżdżają to na 2 dni, jestem wściekła i smutna bo cały tydzień nie widziałam się prawie z mężem bo późno wracał z pracy, w przyszłym tygodniu ja będę mieć drugą zmianę i nadgodziny to będę pracować ok 14 do 02 w nocy
a te pały zwalają mi się na głowę
aż się rozpłakałam po telefonie od męża
jak miałam L4 i siedziałam w domu to nie przyjeżdżali, a teraz nagle ich na odwiedziny wzieło
a mieliśmy jutro gdzieś jechać rowerami
miałam na dzisiaj zaproszenie na ognisko od ludzi z pracy a tak potrzebuję gdzieś się wyrwać
buuuu
Miru Twoja historia miłosna prawie jak z ksiązki lub serialu :*
Paula jedź do mamy odpocznij trochę, zwłaszcz od teściowej, ja wizytę też ma dopiero za 2 tygodnie i już doczekać się nie mogę
chyba hormony wróciły u mnie do normy bo już się wkur...m jak przed ciążą i chodzę nabuzowana jak na @ ale niech przyjdzie i będzie z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 15:50
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Ewcia jakbyś mogła to wyślij mi też książkę "o dziecku które odwróciło się na pięcie"
[email protected]
Gosia zgadzam się z Tobą, historia Miru jest powalającagosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
może daj mu gosia przeczytać trochę tej ksiązki" o dziecku.." mi na prawdę wiele rzeczy się rozjaśnia, mówiłam mężowi, że musimy o tym rozmawiać, bo inaczej zniszczymy nas, nasze małżeństwo tak jak thalia powiedziała, trzeba ze sobą rozmawiać! o wszystkim! i zawsze i wszędzie
gosia86, ewcia21k lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Do końca życia będę wspominać jak Go poznałam i jaki miał wpływ na mnie
A mnie pochłonęła suknia ciążowa do sesji i widzę tylko 5 metrów bieli
Piękna pogoda, aż humorek lepszy.
To ja też poproszę o wysłanie.
[email protected]gosia86, Magic, ewcia21k lubią tę wiadomość
-
Miru mogłabyś uszyć jakies ubranko? takie na zamówienie?
Widzę, że trochę o studniach rozmaiwacie moje to były lajtowe przez 5 lat nauczyłam się, jak sie podlizywać i lac wodę na egzaminach pisemnych i ustnych jak ściagać moje studia to zmarnowane pieniądze, wolałabym skończyć studium kosmetyczneewcia21k lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
hej dziwczyny
Czy ja tez moglabym prosic o ksiaze "o dziecku ktore....." skoro gmail nie przyjmuje to podaje interie [email protected] Dziekuje
Magic fajny teledysk teraz zauwazylam ze ta sama suknie przymierzałam mialam ja brac ale w koncu wybralalm inna :)dobry gust hehe
a co do mezow to ja jestem z moim 4 lata a we wrzesniu miną 2 lata po slubie. syzbko nam poszlo, a poznalismy sie uwaga - przez "naszą klase" hehe pracowalismy razem kilka lat ale tylko go z wdzeia kojarzylam nawet nie wiedzialam ze mieszka dwa bloki za mna i jak sie dowiedzial ze jestem wolna to zagadal na "nk" ja wczesniej bylam z chlopakiem 6 lat bylismy juz zareczeni i moje male mieskzanko remontowalismy ale cos zaczelo sie chrzanic jemu w glowie byli koledzy nagle a nie wspolne zycie i go wkoncu zostawilam, z łukaszem poszlo szybko po kilku miesiacach zamieszkalismy razem i po 2 latach wzielismy slub:)gosia86, Magic, Marlena, ewcia21k lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi to super mnie mój obecny mąż na fotka.pl zaczął podglądać i wiadomości słać i tak jakos poszło... 7 lat...7demka będzie tą szczęśliwą
jak ja zoabczyłam tą suknie to powiedziałam "ta i żadna inna" ale drgoa byłą 3200...ale miałam promocję i za 2700 ją zakupiłam mam ja w szafie chciałam sprzedac, ale chcę zostawic... na pamiątkęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2014, 18:00
ewcia21k, Mimi86 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic fajny teledysk Miałaś super makijaż
Ja obczaiłam rzeczy robione przez Miru i wiem juz na pewno że jak będę mieć jakiegoś malucha to zamówię mu ten cudowny kocyk w sówki!
Jak już jesteśmy w temacie mężów to ja swojego poznałam na pielgrzymce. Ja (17letnia gówniara) dreptałam pierwszy raz, a on był fotografem.
Kurcze pamiętam że pod koniec pielgrzymki która trwała 11 dni, myślałam jak będzie mi ciężko że nie będę go już widzieć.
Za to on mnie postrzegał jako gówniarę która ma jeszcze sieczkę w głowie.
Zdobyłam jego numer, napisałam że niby po zdjęcia. Pół roku trwało aż zaczęliśmy się spotykać. Bardziej wyglądało to tak że ja zawsze do niego zagadywałam, ja zaczynałam rozmowę.
Po pół roku zaczęliśmy się spotykać. Ale nagle okazało się że przede mną spotykał się z moją najlepszą przyjaciółką. I oboje nic mi nie powiedzieli.
Oj ta zdrada z jej strony była dość bolesna, wiedziałam że pisali razem ale ona mi kłamała że gadali o mnie.
Mieliśmy się rozstać. W końcu dałam mu szansę a przyjaciółka foch że wybrałam jego. I powiedziała mi że jeszcze przyjdę do niej z płaczem jak się rozstaniemy i będę chciała znów się z nią przyjaźnić.
Teraz oboje nie utrzymujemy z nią kontaktu bo jak się okazało to ona wiele nakłamała Ł o mnie i dlatego tak to nam mozolnie szło to spotykanie się.
Po 2,5 roku ślub, niecałe dwa lata temu. Oczywiście na pielgrzymceewcia21k, Czarnaa94, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ja tez mam swoja suknie slubna... raczej ciezko bylo sprzedac bo jal wychodzilam za maz szylam ja na miare, bo nie moglam dobrac rozmiaru... mialam 170 cm i 47 kg i do teo spory biust i 58 cm w talii.... wiec lezy na strychu....9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Co do sukni to mnie podobała się taka za 3000 zł, a sam dół sukni był zrobiony z 30 metrów materiału. No a to sporo kasy, a my wesele sami wyprawialiśmy.
W końcu kupiłam taką jakby z wystawy. Tzn kobiety ją przymierzały w salonie. Wyczyścili ją w pralni chemicznej, przerobili na mój wzrost i zapłaciłam 800 zł chyba.ewcia21k lubi tę wiadomość
-
moja siostra cioteczna tak kupiła, weszła pokazała palcem "tą chcę przymierzyć" założył, tylko do skrócenia i dziekuję Malinka moja również szyta na miarę rozm chyba 34 bo wszystkie to były tak wielkie, że jak mierzyłam to babka wielkimi spinaczami do papieru musiała dodatkowo spinać bym mogła lepiej wyglądać ale...to było jakieś 6 kg temu ;P
ewcia21k lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic super teledysk Ty piękna kobieta,mąż przystojniak Muszę zobaczyć wreszcie Waszego dzidziusia,po takich rodzicach będzie prześliczny makuch na 100% !
gosia86, Magic, Iza75 lubią tę wiadomość