Aniołkowe Mamy [*]
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Witam Was.
U nas podobnie raz pada, raz slonce.
Kurcze czuje sie swietnie ale wizyta u dentysty byla fatalna. Siadlam na fotel i pyta dentysta czy cos boli to pokazalam jeden zab a ten na to ze nic tu nie ma, wszystkie super. No to juz chcialam wstac o on mi przednie oglada. No i wierlo poszlo w ruch ale ze bolalo mnie to mi znieczulenie musial wstrzyknac, wiec Paulinka w ryk i wyje na fotelu, ale ja tak zawsze jecze....niestety dentysta wyzwal mnie na zarty, ze jego malutkie dziecko spi na gorze i jak obudzi sie to pojde bawic. Tak mi smutno bylo....bola mnie teraz dwojki i trojki...za trzy tyg na wyjecie lekarstwa i blabowanie. Ehhh
Moze to dziwne ale ja tez dostalam @ po 28dniach od porodu. I wlasnie po 5dniach prawdopodobnie wszystko sie skoczylo, czyli @ i plamie ie. Ale zobacze wieczorem... -
U nas tez kijowa pogoda... a jeszcze mamy zakonczenie sezonu pilkarskiego u synia... grill i zabawy na stadionie lublinianki.... wcale nie chce mi sie isc.... brzuch mnie boli i leje sie ze mnie... blee9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
Chcialam chlopakow samych wyprawic, ale sie zbuntowali, ze bez mamusi nigdzie nie jada... chcial nie chcial musze jechac... a jeszcze jutro final deichmanna, mlody bedzie odbieral medal i nagrode za najlepszego zawodnika....
inessa lubi tę wiadomość
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc
Mam 5 dzieci
3 przy sobie
2 w niebie... -
No no Malinka to masz malego pilkarza w domku moj R od podstawowki gral jako bramkarz i w pierwszym roku jak sie spotykalismy mial wypadek. Od tego czasy tylko czasami gral a teraz juz wcale...byl swietny ale boi sie...szkoda mi go, bo jego marzeniem bylo granie w jakiejs wiekszej lidze...
Moi rodzice robia grilla wiec jeszcze jestesmy u nich bylam dzis u Karinki....ale chwilke...tak mysle, ze wjedziemy z R jeszcze raz do niej jak bedziemy wracac do niego. Tam, u niej czuje sie lepiej...niby placze, niby mi ciezko ale tam czuje ze ktos mnie slucha, jest przy mnie...
Mam metlik w glowie...odliczam dni do srody...szybko zleci a jednak czekac trzeba... -
Dziś mało nadganiania miałam
U mnie nadal brak @ dziś 30dc.Tylko rano miałam ten śnieżno-biały śluz znowu,już sama nie wiem co to się u mnie dzieje
Ja byłam dziś z rodzicami po auto i sama się naoglądałam bo planujemy coś kupić bo nasz już staruszek. -
nick nieaktualny
-
Gosiu idz najwyzej do gin:* jesli masz mozliwosc a bedziesz spokojniejsza
Ewcia a nie jest tak, ze duzo stresu czy cos? Moze dlatego sie spoznia...wgl na Twoim suwaczku widze jak szybko mija czas...niedawno byly 2miesiace i 3tygodnie....i juz miesiac mniej....ewcia21k lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo własnie na cykle ma duży wpływ nawet temperatura na dworze - chodzi o bardzo wyskie temperatury lub b.niskie,stres,dużo pracy,choroba -nawet małe przeziebienie.
Przypatrz sie co sie działo w tym cyklu i mam nadzieje,ze nie bedziesz musiała iśc do gina z takiego powodu.Iownka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeM rozumiem Cie ale wiesz tak nie jest i nie zdarzysz zauważyć a ruszysz z miejsca
Dizewczyny dusze to w sobie ale wiecie w poprzednim cyklu zanim pokazał sie minus na tescie ciążowym był plusik czyli była ciazą biochemiczna ale mialam straszny stres i nie zwiazany z pogrzebem i to mnie niestety zjadło
stres troche mija ale i tak gdzieś głeboko we mnie jeszcze ta sytuacja tkwi i teraz znów boje sie aby nie było wielkiego stresu oraz czy sie nam w koncu uda. Mąż bardzo mnie wspiera ale sam ma stres z tą sytuacją i chciałby jakos mi pomóc ale to ja musze w sobie poustawiać i przebaczyć wiele innym.
Oj musiałam sie wypisać przepraszam,ze teraz i akurat w weekend.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 21:46
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,wpadłam tylko na sekundkę i lecę na grilla :p
Nie mam żadnych stresów przeziębiona też nie jestem,jest wszystko idealnie,na razie się nie stresuję,poczekam
Miłego wieczorkuinessa lubi tę wiadomość